Tükeniyoruz galiba :(

Hemen ayrılınır mı ya konu yok bir şey yok adam da bu kadar saçma sebepte ayrılalım diyorsa kafanıza dank etsin diye böyle yapıyor bence

Hasta cocuklu kadinda kayınpeder in ne isi var.hani kendi karısı nin ruhu duymamıştır kocanı hasta hasta sokakta salya sümük büyütmüştür onun hayati sizden de aynısını bekleyemez ki adam cocuk hastayken babasini evine geri götürmeliydi kim uğraşacak onun midesi ile anne bu kadar gerginken hiçbir anne kabul etmez.zıkkım yesin adam ya.

Sorun eşimin ailesiyle ilgili bi konu oldugunda bana hak vermemesi onlar haksız diyemiyo kolay kolay bende de sanırım bu konuyla ilgili yasadıklarımdan dolayı patlama oldu o yüzden ayrılalım dedim

Bence iyi geldiği falan yok blöf yapıyor biraz zaman geçsin görür nasıl geldiğini...

Tuhaf burda o kadar konu okudum ama en tuhaf boşanma sebebi bu geldi bana. Eşinizin yerinde bende olsam bende iyi geldi ayrı kalmak derdim ve Sudan sebepleri bahane edip çekip gittiğiniz için süründürürdüm baya sizi.

Canım bu kadar basit bir şey için ayrılalım demek çok fazla , babası bir boşboğazlık etmiş cahil de geç tamam anlattın o da babasına laf demek istememiştir ben de anneme babama biri bişey deyince hemen haklısın diyemem savunmaya çalışırım yani yine de baba sonuçta işte .evden gitmesi kötü olmuş umarım düzeltirsiniz

Allahtan şikayet eden bir eşim yok. Yoksa babam yüzünden bizde boşanmaya kalkardık. Abilerimde boşanırdı. Babam biraz patavatsızca konuşur ama ne eşimden ne de gelinlerden şikayet duymadık. Herkes idare eder geçer. Yaş aldıkça çenesi düştü adamın. Düşünmeden konuşur. Ama babamızdır en nihayetinde. Ne yapalım? Eşler için yüz mü çevirelim? Gidip görmeyelim mi? Çok yanyana getirmek istemiyoruz ama babam bizlere gelmek istediği zaman hayır mı diyelim?

Bu konu patlama noktası oldu benım için cünkü eşim hiç bi zaman ailesinin eksiklerini dillendirmedi bu konuda da aynı davranınca olay sinirden buraya gedi
Yav adam kalk çocuğu bırak yemek yap dese tamam haklısınız. Ama o da babasının şuursuzluk yaptığını biliyor ki alttan alıp tamam ben yemek yaparım demiş. Ailesinin eksiklerini kabul etmek derken ne bekliyorsunuz mesela benim babam kafasız anam malın teki filan deyip arkalarından veryansın mı etsin. İnsanın ailesinin kusurlarını eşi bile olsa başkasına itiraf etmesi dillendirmesi çok zor ve gurur kırıcı niye eşinizden size hak verdiğini göstermesi için alçalmasını bekliyorsunuz. Hiçbirimizin ailesi kusursuz değil ama ben de ailemin hatalarını evet öyleler böyleler demem yani. Eşim bunu dememi beklerse de aşırı sinir olurum. Babası yemek yemek deyince gözünüzü devirirsiniz olur biter ne var yani arayıp bunu söyleyip eşinizin gururunu kıracak. Ayrıca bir kelimeyi bütün anlamıyla düşünüp göze almadan ağzınızdan çıkarmayın aha ayrılalım demişsiniz adam da restinizi görmüş. Lafınıza kıymet vermiş ciddiye almış. Yiyemeyeceğiniz resti çekmeyeceksiniz arkadaşım

Eşinizle iyi anlaşıyorsanız kapınız ayrı pencereniz ayrı, bu aileleri ne kadar da kafaya takıyorsunuz da olan huzuru ellerinizle mahvediyorsunuz. Blöf yapmak istemişsin ama elinde patlamış. Eşine de gün doğmuş çok rahatım diyor. Sende şimdi sinir oluyorsun üzülüyorsun. Yedin bi nane temizle şimdi derler bizim orada

Bosanalim demeniz gereksiz olmuş olsa da ben size hak verdim. En az sizin kadar sinir olurdum

A Alonegirl26 genç arkadaşım öncelikle şunu söylemek istiyorum.
Bebekler ve küçük çocuklar düşe kalka, ateşlenip hasta ola ola büyüyorlar.
Hepimiz bu yollardan geçtik.
Anne olarak elbette bebeğinize kıyamıyorsunuz ama sırf siz hastanedeyken kayınpeder yemek lafı etti diye kocaya şikayet edilmez, hele bunun için hiç boşanılmaz.
Evlilik bu oyun oynamıyorsunuz üstelik bir de çocuk var. Evlilikte af buyrun ota moka 'boşanalım' derseniz o ilişki laçka olur.

25 yıldır evliyim eşimle tartışmalarımız da oldu kavgalarımız da, hele bir defasında tam 1 ay aynı evde mesafeli yaşadık. Küs değildik ama birbirimize kırgın ve kızgındık, bununla birlikte ikimiz de boşanma lafı etmedik.
Evlilikte saygıyı yitirirsek o ilişkinin tadı tuzu kalmaz.

Bir de attığınız taş ürküttüğünüz kurbağaya değmeli.
Öfkeyle kalkan zararla oturur der atalarımız.
Bence şapkanızı önünüze alıp bir düşünün, çünkü hatalısınız.

Evlilik bu kadar basit ayrilik da bu kadar kolay mi?

Bence konu sahibi neye kızdığı dan bile emin değil :)
Bir demiş ki yemek sorup durdu ona kızdım
Bir demiş ki esim hatasini anlasin istedim ona kızdım
Bir demiş ki ailesine arka cikiyor hep ona kızdım
Bir demiş ki ailesinin çok hatalari vardı bu son damla oldu ona kızdım.

Esini arayip soylenecegine gel babani al acikti adam benim de basimi yedi burda deseydin. Kaldi ki kocan da yaparim yemegi demiş. Sonra donmus haklisin demiş.sen cocugun atesini falan unuttun o ara, adamin aklini basina mi aldirmaya karar verdin. İyi gelir tabi adama ayrılık. Cocuk hastaysa sizin kadar o da üzülmüştür. Niye bir de siz darladiniz ki. Ben olsam bana da iyi gelirdi ayrılık.
Sansinizi zorlamissiniz. Evlilik bunlari kaldirmaz, ben size soylim.

Orasını bilmiyorum malesef sadece ona iyi geliyomus gibi davranıyo

Blöf yapıyor bence.sizin miniklerinizden ses tonunuzdan veya mikron küçük bir bocalama anınızdan davranışınızdan boşanmaycağınızı bal gibi anlamış.olayı tersine çevirmenin dersinde sadece.şuan atacağın adımlar hayati önemi sahip evliliğinin devamındaki yaşayacklarınızda.

Olabildiğince soğukkanlı olun.sizi suçlu hissettirecek söZlerine kafanızı takmayın sizi manipüle etmesine izin vermeyin.tıpış tıpış dönecek.

Tansiyonu da yükseltemeyin ama..orası önemli nokta...nötr olun.tahrik etmeyin onun tahrikine de kapılmayın.döneceğini göreceksin...

Eşinizin ateşli bebeği bırakıp gitmesi saçma, sizin baban burda hep yemek konuşuyor diye şikayet etmek için telefon etmeniz daha saçma olmuş...

Ben evli kadınları anlamıyorum niye her şeyi eşinize şikayet ediyorsunuz? Tamam "haklısın babam düşüncesiz davranmış" diyebilirdi ve bu da size yeterdi anlıyorum. Ama diyorsunuz ya her defasında böyle yapıyor, o da belki her zaman en ufak şeyi bana şikayet ediyor diye sinirleniyordur bir de böyle düşünün. Zaten erkekler sorumluluk almayı sevmiyorlar evliliğe adapte olmaları zor, üstelik yeni bebek sahibi olmuş onun sorumluluğu var, üstüne bir de böyle basit şeyleri ona şikayet edip çözmesini beklemeniz onu kızdırmıştır tek taraflı düsünmeyin.

Sizi eleştirmek adına söylemiyorum kesinlikle ama ben her zaman kayınpeder ve kayınvalidenin düşüncesiz davranışlarının hoş görülebileceğini düşünüyorum. Tabi ki kişiliğinize yapılmış bir saygısızlık olursa o başka. Ama eğer eşinizle mutluysanız ailelerin düşüncesiz yada sizin kadar hassas olamadığı durumların tolore edilmesi taraftarıyım. Sonuçta iki taraf için de anne baba kardeş atılamaz. Bazen insan kendisine bile katlamamıyor kaldı ki kuşak farkı, eğitim farkı, anlayış farkı genelde üst kuşakta daha fazla.
Eşinizle mutluysanız 3. Kişiler nedeniyle huzuru bozmamak lazım.
Bu aralar çok hassas oldum ben de evlilikler konusunda. 3. Evliliğim de bitme sürecinde bir kadın olarak diyorum ki eşinizi seviyorsanız gereksiz alınganlıklar yapmayın. Benim evliliklerimde aile ile hiç sıkıntım olmadı hatta kayınvalidelerim hep beni kızları gibi sevdiler ama oğulları adam değildi işte. Neyse hüzünlendim yine

Tee oradan telefon Edip eşinize babasını mi anlattıniz. Çok saçma değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…