Tükenmişlik sendromu

telasememuresi

Guru
Pro Üye
30 Ocak 2014
4.725
9.704
358
Kızlar bu ara konular fazla oldu ama hakkınızı helal edin. Linçlenmek için değil,paylaşmak için yazıyorum.
Gerçek hayatta bunları çok az kişiyle paylaşıyorum ama bazen insan kimsenin eline zayıf noktasını koz vermek istemiyor.
Atanamadım,bir kaç yere iş başvurusu yaptım. Özel kurumdu. Aslında cuma günü başlayacaktım, prosedürlere uymadığı için MEB kapatmış. Bir kurum daha vardı,o da gönderileri silmiş müdürüne ulaşamadım. Şuan kapısı kilit. Market için görüştüm,kasiyerlik de yaparım. Ararız dediler. Özel ders desen kadın pazarlık yapıyor artık yıldım yani. Saati 35 TL olsunmuş falan. Akla gelebilecek her yere başvuruda bulundum. Babam ameliyat geçirmişti artık çalışamıyor emekli. O da bir yere kadar artık neye yanarsın. Geçen ay telefonu kapandı.. faturasını ödemeyedik. İş güç yok. Özel ders verdiğim çocuğun annesi bile pazarlık derdinde. Bu sıralar öyle sıkıldım ki,bir kuruma başvurdum kazanamadım... artık napsam bilemedim. Omuzumu dayayıp iyi kötü günümü paylaşacağım bir sevgilim yok. Herkesle de her şey paylaşılmıyor burayı rahat kullanıyorum. Biraz ferahladım teşekkür ederim. Özel ders sitelerine bir kaydolayım mı ne dersiniz? Tecrübesi olan var mı? Çok üzülüyorum

Kurumlar geri dönüş yapmıyor, alanında uzman arıyorlar ama denemeden bilemezler ki,her dershane popüler hoca arıyor.
Ücretli öğretmenlik de olmadı. Özel ders sitelerine bakayım bir.... öyle canım sıkkın ki...
Kpss çalış demek istemiştim canım. 45 binlik atamada size bin kontenjan verildi. Zaten bakan da lise branşlarına önem vereceğiz demişti.

Kpss çalış demek istemiştim canım. 45 binlik atamada size bin kontenjan verildi. Zaten bakan da lise branşlarına önem vereceğiz demişti.
İşte sorun şu ki kpss çalışırken eve destek olmak istiyorum bir yandan. Yani aileme yük gibi hissediyorum..her şey inanılmaz pahalı geçim çok zor oldu

İşte sorun şu ki kpss çalışırken eve destek olmak istiyorum bir yandan. Yani aileme yük gibi hissediyorum..her şey inanılmaz pahalı geçim çok zor oldu
Anlıyorum ama bir sene dişini sıkıp bir ömür rahat edeceksin öyle düşün. Özeller ve ücretli öğretmenlik insanın canını çıkarıyor. Ayriyeten gördüğün ayrımcılık da cabası.

Bir siteye kaydoldum bakalım...... bir öğrencimin annesi saatine 35 TL istedi diğer türlü pahalıymış şu hayata bakın🥺
kabul etmeyin o kadar da değil. insanın hayatımda dönüm noktaları vardır siz de bu sene kasın iyice çalışıp atanın yaş kaç?

kabul etmeyin o kadar da değil. insanın hayatımda dönüm noktaları vardır siz de bu sene kasın iyice çalışıp atanın yaş kaç?
Etmedim tabii. Matematik kursu 40 TL pahalı diye gitmiyormuş. İşte bizim problem şu anki sıkıntılar. Bir yandan çalışayım dedim ama olmadı işte.... 27 oldum. 1 ay var da yaklaştık sayın:) yaşlandım hem de

Back
X