Tükenmişlik sendromu

İşte sorun şu ki kpss çalışırken eve destek olmak istiyorum bir yandan. Yani aileme yük gibi hissediyorum..her şey inanılmaz pahalı geçim çok zor oldu
Türkiye şartlarında arkanı dayayacağım bir dayın yoksa maalesef KPSS den başka seçeneğin yok
1 sene aileni falan düşünmeyeceksin zaten düşünsen bile bir faydan dokunamıyor şuan çünkü sende işsizsin bu şekilde devam edersen maalesef kısır bir döngü içine girersin ayrıca 27 yaşında taptaze bir gençsin şimdi başlasan 1 sene sık dişini sonra atandın mı ömür boyu rahatsın bence anlık seni rahatlacak işlerin peşine düşme zaman kaybetme anlıyorum paraya ihtiyacın da var özel ders ver bir yandan ama temel konun KPSS olsun
YouTube da Merve koç diye bir bayan var KPSS yi kazanıp Türkiye’de derece yapmış ama nasıl şartlar altında başarmış bunu aç onu bir dinle sana motivasyon olsun
Çok gençsin zamanını güzel ve akıllıca kullan canım kardeşim ♥️

Türkiye şartlarında arkanı dayayacağım bir dayın yoksa maalesef KPSS den başka seçeneğin yok
1 sene aileni falan düşünmeyeceksin zaten düşünsen bile bir faydan dokunamıyor şuan çünkü sende işsizsin bu şekilde devam edersen maalesef kısır bir döngü içine girersin ayrıca 27 yaşında taptaze bir gençsin şimdi başlasan 1 sene sık dişini sonra atandın mı ömür boyu rahatsın bence anlık seni rahatlacak işlerin peşine düşme zaman kaybetme anlıyorum paraya ihtiyacın da var özel ders ver bir yandan ama temel konun KPSS olsun
YouTube da Merve koç diye bir bayan var KPSS yi kazanıp Türkiye’de derece yapmış ama nasıl şartlar altında başarmış bunu aç onu bir dinle sana motivasyon olsun
Çok gençsin zamanını güzel ve akıllıca kullan canım kardeşim ♥️
Teşekkür ederim canım sağ ol tavsiyen için

yani çok ihtiyacınız varsa günlük temizlik düşünebilirsiniz haftada 2 gün gitsenjz 8 olur. ya da avmlerde çocuk bölümünde part time.

Gitmek ayıp değil millet ilik sömürme derdinde az parayla🥺🥺🥺 normal karşılığını vermiyorlar asla. Çocuk bölümü de dolu
paraya ihtiyacınız var mı var. yapacak bir şey yok. en azından en çok parayı o şekilde kazanırsınız. her yerde sömürü var. gerçekten oturup çalışın bu sene son olsun. benjm bölümde de atama az. diyorum nen kendime 5 kişi alsalar bile ben olacağım. yüksek lisansa başlamış olsaydınız belki kredi alırdınız

paraya ihtiyacınız var mı var. yapacak bir şey yok. en azından en çok parayı o şekilde kazanırsınız. her yerde sömürü var. gerçekten oturup çalışın bu sene son olsun. benjm bölümde de atama az. diyorum nen kendime 5 kişi alsalar bile ben olacağım. yüksek lisansa başlamış olsaydınız belki kredi alırdınız
Teşekkürler

umarım atanırsınız. aileyi düşünmeyin. atanınca daha çok destek olacaksınız. 1 sene daha bekleyebilirler. bu zamana kadar çalışmadığınız halde atanmak zor olmuş. çalışsanız derse zaman kalmaz. günde 13 saat çalışıyor insanlar atanmak için:(

Herkes kpss calissin demiş ama konu sahibinin şuan işe ihtiyacı var. Evde oturup kpss çalışma luxu yok. Verebileceğim en iyi tavsiye parttime iş + kpss hazırlık. Şuan ki durumunuzda sinava da odaklanamazsiniz çünkü...

Bazen her şey üst üste gelir boğulacak gibi olursunuz çıkış yolu aradıkça da sanki size inatmışcasına tüm kapılar yüzünüze kapanır ama bence sağlığınız yerindeyse iyi kötü başınızı sokacak bir de eviniz varsa, bir kuru lokma dahi olsa boğazınızdan geçiyorsa umutsuz olmayın aksine umutlarınızı canlı tutmaya çalışın.
Ders verme olmuyorsa avmlere bakın giyim kozmetik vb mağazalara eleman arayan var mı bakın, gsm operatörleri şubelerine eleman arıyor bazen onları bir yoklayın, özel klinikler danışmaya sekreter arayabiliyor özellikle diş klinikleri oraları dolaşın, gençlerin takıldığı cafeler fastfoodlara bakın, en azından şimdilik sigortalı asgari ücretli bir bulabilirsiniz belki, yakın çevredekiler genelde ilan vermiyor camekanlarına yazıp geçiyorlar.

Back
X