- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi queenofhaters
-
eşimi çalışanım olarak yanıma aldım. Çok yardımcı oluyor. Yemeği de o yapıyor. Ben fizikselden ziyade ruhsal olarak çok yoruldum. Bence eşinizden yardım isteyin hamilesiniz. Yazık günahBence bu sendrom bendede var. 1.5 yasinda kizim var cok yaramaz ikinciye hamileyim. Calisiyorum ayni zamanda 2. Lisansimin son 2 donemindeyim. Eve gelince esim bi triplerde. Ev isi bulasik camasir vs. Oturdugumu ohh diyerek bacak uzattigimi hatirlamiyorum anca aksam uyuyunca dinleniyorum. Ekstra tukenmislik var bende.
Yakında tatile çıkıyoruz ama, düşünemiyorum bile ben ah ne güzel eğleneceğimm yüzeceğim falan değil. Aklım hep burda. O ne olacak bu ne olacak pfff bak yine aklıma geldi
B 12 vitamini eksikliği aşırı unutkanlık, asabiyet + d vit eksikliğiyle de birlikte depresyon belirtileri gösterebilir. Tahlil yaptırıp takviye alın. Öğlen ezanı vakti 25 dk kadar güneşlenin koruyucusuz. Bunun yanında fazla kahve de bu tip semptomlara neden oluyormuş. Kahveyi azaltın. Ayrıca hindistan cevizi ve yağı beynin yakıtı gibidir. Hemen tüketmeye başlayın derim. Sağlıklı yağlar beyni ve hücreleri besler. Nefes egzersizleri, hafif ve pozitif müzikler(kesinlikle üzücü müzik ve şarkılar dinlenmeyecek),kısa ya da uzun yürüyüşler de iyi gelecektir. İş konusunda da mümkünse sınırlı sayıda iş alıp, biraz kendinize zaman ayırsanız iyi olacak gibi.Kızlar ,
Bu ara o kadar yorgunum ki acaba bu tükenmişlik sendromu mu değil mi emin olamadım. Çok yoruldum. Belki bu sorunu yaşayanlarınız vardır. 2 hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım. Ağrılarım oldu, daha sonra kayınvalidem geldi, gitmek bilmedi. Eşimle kavga ettik hepiniz şahit oldunuz. Şimdi yeni yeni toparlanmaya başlıyoruz. Ancak ben kendimi çok yorgun hissediyorum. İşim gereği saat gece 3 ya da 4 e kadar çalışıyorum. Bu arada da kk' dayım artık bağımlılık haline geldi. Ertesi sabah 9da ev işi, temizlik derken yine başlıyorum ve bütün günüm çalışmakla geçiyor. Bu ara lanet ede ede çalışıyorum diyebilirim. Uyanık kalmak çok zorlaşıyor. Sadece geceleri 2- 3 kahve resmen bağımlı oldum bırakamıyorum. Sinirlerim bozuluyor, kendi kendime tripleniyorum. Artık çok kolay unutmaya başladım. En ufak bir şeyi unutuyorum. Kısa bir süre önce saçlarım beyazlamaya başladı resmen bu genç yaşımda. Tırnaklarımın neredeyse hepsi kökünden kırıldı çıt diye. Vitaminsizlik diye düşündüm ama, ayakta kalmak için piyasadaki vitaminlerden de kullanıyorum. Doktora gittim işte dün, tahlil istediler. 2 tüp kan veremedim 2. Tüp için kan gelmedi. Kaç kere delmek zorunda kaldılar. Şimdi çok korkuyorum hasta oldum diye, kilo da verdim epey. Daha önce ara verdim çalışmaya, ancak çalışmayınca da kafayı yiyorum ben evde. Haberleri izleyip sinirleniyorum. Bu durumda olan elbet vardır. Nasıl çözdünüz, ben napacağım?
iğne oldum belli süre onun tedavisi var ilk hafta her günsonra nasıl atlattınız?
Tavsiyeniz cok guzel ama KORUYUCUSUZ guneslenmek cok tehlikeli. UV isinlari cilt kanseri yapiyor ve ozon tabakasi iyice incelmis durumda., durduracak hic bir sey olmadan bizi pisiriyor gunes.B 12 vitamini eksikliği aşırı unutkanlık, asabiyet + d vit eksikliğiyle de birlikte depresyon belirtileri gösterebilir. Tahlil yaptırıp takviye alın. Öğlen ezanı vakti 25 dk kadar güneşlenin koruyucusuz. Bunun yanında fazla kahve de bu tip semptomlara neden oluyormuş. Kahveyi azaltın. Ayrıca hindistan cevizi ve yağı beynin yakıtı gibidir. Hemen tüketmeye başlayın derim. Sağlıklı yağlar beyni ve hücreleri besler. Nefes egzersizleri, hafif ve pozitif müzikler(kesinlikle üzücü müzik ve şarkılar dinlenmeyecek),kısa ya da uzun yürüyüşler de iyi gelecektir. İş konusunda da mümkünse sınırlı sayıda iş alıp, biraz kendinize zaman ayırsanız iyi olacak gibi.
Çok teşekkür ederim canımGecmis olsun Pinky Caramel. Kurtaj ruhsal ve bedensel yikim getirir. Iste probleminiz bu. Vucudunuzda buyumesi gereken bir parca alindi, bunu alirken rahime siddet uygulandi. Cok fena bir sey! Bir an once iyilesmenizi diliyorum.
Bu arada kan verememenin nedeni susuz kalmissiniz. Basima cok geldi, bana litrelerce su icirdiler de oyle verebildim.Bu arada belki isinize yarar ben su threadi acmistim .
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nmislik-sendromuyla-nasil-bas-cikilir.899980/
Sağ ol, avrupadayım. Şişli'de. Burada sürekli gürültü stres. Yurtdışı için evrak bekliyoruz. Umarım atlatırımPinky yurtdışı planınız ne oldu, bir an önce ortamdan uzaklaşmak iyi gelir belki?
Üzüntü stres vücudumuzu mahvediyor malesef. Tansiyonum 5e 3 olup acile gittiğimde doktorun sorduğu ilk şey bir şeye canı mi sıkılmış oldu. Bu yaşadıklarının sebebi de büyük ihtimalle yaşadığın sıkıntılar.
Bol yürüyüş, bisiklet gezintileri (istanbul anadolu yakasında isen sahildekiler işini görür :)), daha az KK (bunun için bir süre üi isteyebilirsin alışınca girmek istemiyorsun zaten, bol gezmeli hafta sonları benim kısa dönem önerilerim olabilir. Bende az da olsa ise yaradı.
Geçmiş olsun.
Bebeğim yapma, lands of freedomda yaşıyorsun ne sendromu yaGeçmiş olsun canım. .yalnız değilsin aynı belirtiler bende de var..bıktım kendimden. .yorumları okuyacağım şimdi. Belki faydası olur..
Burada daha çok tükeniyorum be tatlım. Ülkemı özlüyorum. Ailemi arkadaşlarımı hatta kendi lisanı mi konuşmayı özlüyorum. İçime attığım dertlerin yani sıra birde bunlar var işte. Ama sen gel canım..birlikte tükenelim buradaBebeğim yapma, lands of freedomda yaşıyorsun ne sendromu ya( beni de alın diyorum takmıyorsunuz beni :))))))
Hangi ülkeye gideceksiniz?buraya gelin hadi))Bebeğim yapma, lands of freedomda yaşıyorsun ne sendromu ya( beni de alın diyorum takmıyorsunuz beni :))))))
Sizin ülkenin iktibası, paraları sizinkiyle aynı. Hadi bil bakalım konuma bakmadan:)Hangi ülkeye gideceksiniz?buraya gelin hadi))
Kuzey İrlanda?Malta?New Zealand?any hangisi?)))Sizin ülkenin iktibası, paraları sizinkiyle aynı. Hadi bil bakalım konuma bakmadan:)
Next to New Z :)))Kuzey İrlanda?Malta?New Zealand?any hangisi?)))
Kız beni yarışmada hissettirdin?para verecenmi bari??))))Next to New Z :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?