• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tükenmişlik

3jamiilaa

you only live once
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
768
1.289
113
Dubai
Arkadaşlar öyle bi dönemdeyim ki yaptığım yapacağım hiçbirşeyden zevk almıyorum dünyanın en güzel şeyini getirin önüme yine de zevk almıyorum eskiden sevdiğim yemek olunca bile mutlu olmama sebepti şimdi yeni insanlarla tanışmak çocuk seslerine tahammülsüzlük anne babadan uzaklaşma direk odama çıkıyorum ve aşşağıya inmiyorum hesap sorunca veya biri birşey sorunca çıldırıyorum, süsleniyorum kendimi beğenmiyorum yeni tanıştığım kişilerle düzgün iletişim kuramıyorum bunların nedeni nedir acaba? Gece uyuyamıyorum, uykuya dalıcağım zaman her gece deprem oluyor gibi hissediyorum yatak sallanıyor ama hiçbişey yok. Bu sabahta saat 5te uyandım saat 12 sandım sanki süpürge yapıyormuş gibi ses geldi sonra saate baktım saat 5. Gece 3ten erken uyuyamıyorum hatta bazen 4 5. Tüm bunlar neden olabilir? 1 haftadır da sol yanağım seyiriyor sürekli.

Eskiden birşeyi çok isterdim mesela. Şimdi bi kıyafet istiyorum alıcam neyse almıyım diyorum almıyorum alsam ne olucak diyorum hiçbişey yapmıyorum evden dışarı çıkmıyorum hiçbi arkadaşımla konuşmuyorum ve şu gece yatarken deprem olma hissi çok kötü korkutuyor beni. Seyirmede öyle bıktım artık düzelmek istiyorum ama yapamıyorum.

Hafif bir depresyon geçiriyorsun sanırım.
Zaman zaman hepimizin yaşadığı türden şeyler bunlar.
Merak etme geçer ama kendini çok da koyuverme.
Bazen ben de alıp başımı gitmek istiyorum ama......

Depresyondan çıkmanın ve sosyallesmenin en güzel yolu çalışmak. Işten yorgun argın gelince 22.30 oldu mu saat bakın nasıl uyku bastırıyor. Yada enerjinizi atacak vaktinizi dolduracak bir meşgale bulun ve en önemlisi destek alin

Kaç yaşındasın. Kendini meşgul et. Öğrenci misin? Çalışıyor musun? Bir gaye bul kendine. Sebebi boşluk değilse depresyondur.

Back
X