Tükenmişlik

solanahtar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
81
52
88
İzmir
Bütün umutlarınızı kaybedip hayat durmuş gıbı ıstedıgınız hıc bıse oladıgı herseyın ust uste geldıgı zamanlarda bununla nası baş ettınız.su an bitmiş tukenmıs bı haldeyım.

Nasılsa buradaki hiçbirşey sonsuza kadar sürmüyor birde öteki hayat var diyerek kendimi teselli ediyorum.

Kendimle başbaşa kalırım. 1-2 Hafta.
Sonra düşünür yaptıgım hataları nasıl düzeltebilceğimi.
Tekrar ayaga kalmayı başarırım.
Asla boyun egmem mücadeleciyimdir.

Allah sağlık versin gerisi halledilir. Ben illet bir adamla evliyim ve daha dün küçük çocuklarımın korkmasına rağmen şiddet gösterdi.ama çocuklarım sağlıkla büyüsün ,bir iş bulup çalışacağım diye umut ediyorum.Allah,dua ve umutla bu günlerin geçmesini bekleyeceğim ve çabalayıp istediğim geleceği kuracağım Allah'ın yardımıyla...

Üç günlük dünya için kendimi kahretmeye değmez diyorum (Allah korusun acı kayıplar olmadıkça herşeyin çaresi var bu dünyada bir ölümün yok)

ben ne zaman böyle duyguları hissetsem arkasından resmen güneş doğar her karanlığın sonu aydinliktir gönlünü ferah tut emin ol güzel günler bekliyor seni

Baş etmenin tek yolu var, tekrardan ayağa kalkmak.
Silkinip kendine gelmek.

Aksi halde dibe göçtükçe göçer insan.
Herkesin hayatında bir noktada herşey üst üste gelebiliyor.
Önemli olan bu zor dönemlerden çıkabilmek...

Gönül ister keşke her gün günlük gülistanlık olsa.
Ama olmuyor malesef.

Pozitif düşünce.
En önemlisi bu.
Birazda pozitif yönünden bakmak...

Sağlıklı olduğumuz her güne şükreder mutlu olmamı sağlayan artilarima bakarım.
Pozitif düşünce ile ilgili kitaplar okuyun faydası olabilir.

tanımınız tükenmişlikten çok depresyonu işaret ediyor. kendim başa çıkabileceğimden daha zor olduğunu düşündüğüm anda profesyonel destek almaya başladım. psikiyatriste gitmenizi öneririm.

Bende öyleyim cok zor Zaman'lardan gecıyorum arada kaldım nereye baksam engel bilmıyorum Rabbım hayırlı bır kapı açacak inşAllah . Hayat gerçekten çok zor ve sabır işi . Başedemıyorjm pek ağlıyorum eşimle cok kavgalar ettim hakaret küfür havada uçuştu boşanma aşaması falan gectı ama edıyroız gene aşamadıgımız sorunlar var genel olarak kendımızle de cok alakalı degıl hem alakalı sabredıyorum bırde bazen üç günlük dünya diyorum neden bu kadar üzülüyorum sonunda çözülecek bu sorunlar okadar zor kı . Ölmeyi bile düşündüm . Verdıgım cok yanlış kararlar yüzünden sıkıntı ıcındeyım şu ana ama bitecek neler bitmedıki

Orman kenarında küçük bir evde yaşamak istiyorum oyle herkesten uzak kalayım ama hayat bu iniş ve çıkışlar var ve öanevıyat iyi olursa katlanması daha kolay İnan Allah ayakınlık cok iyi gelır çünkü ne olursa olsun O bizi bırakmazz

Benım eşimde bıcak sapıyla sırtıma vurdu sinirden ben üstüne gitmiştim ama ben daha betitirini yaptım üstüne saldırdım var gücümle vurdum vurdum vurdum

önce günlerce ağladım hiç durmadan sonra silkelendm kendime geldim dua ettim yeni kıyafetler aldım kendime ve yeniden başladım

bende diplerdeyim bugun..
ve hep rabbim beni yalniz birakmaz diyorum ve hep oyle oluyor..
benim rabbim hiç ummadigim ywrlerden kapilar aciyor..
biz yeterki dostlar kul olalim..
kimisine 3 milyar para yetmezken kimisne rabbim askeri ucretle ya da ne bilwyim cokndaha az maasla gecinme kuvveti veriyor..
sukir sabir dua ..
bunlar olursa biz hep iyi olaxagiz..

Bende yuva kuramıyorum diye uzuluyorum sonra işte evlenıpte daha mutsuz olursam dıye korkuyorum bı yandan yasıtlarım evlendı gıttı ve cocuk ıstıyorum.önce bi iş bulmam lazım basvuruyorum hıc bırı olumlu donus yapmıyor ınsallah gecıcek bu gunler Allah sızınde yardımcınız olsun..

ben ne zaman böyle duyguları hissetsem arkasından resmen güneş doğar her karanlığın sonu aydinliktir gönlünü ferah tut emin ol güzel günler bekliyor seni
Beklıyorum kaç aydır sabredıyorum.şükür iyi bi aılem var saglıgım yerınde dıyorum ama artık hayırlı kapıların bana da acılmasnı ıstıyorum.

canim evlilik guzrlde ama acele etmemek lazim..
zor evlilik..
iyi birisini bulmak zor..
kedke diyorum erkenden evlenmeseydim keske..
ama keskeler fayda vermiyor..
gencligim gecti gitti bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…