Eki Görüntüle 1142616 Eki Görüntüle 1142617 Eki Görüntüle 1142618 Eki Görüntüle 1142619 bendede bunlar var kızlar
resimde görülen aynısında 1 takım daha var kullanmadıgım yeni evime gecince fazla geldi brillant markadır kumaşları çok hoş storu yok sadece. tülü ve fonları var
merhaba canım
bej ve siyah tonlarda koltuk takımım var bu onlara yakışır diye düşünüorum.fiyat nedir ve ölçüleri ?
fiyat 90 tl stor dahil degil fonlar ve kruvaze tül. canım tülün ölçüleri işe eni 210 cm boyuda standart yüksekliğine göre canım.
50 tl ye olur canım fonlar
ben ankaradayım canım
profiline baktım sen adanadasın sanırım
bu kumaşlar baya ağır oluyor.kargo fazla tutar sanırım. son fiyat mı?
pazarlığımız var mı ?
canım pazarlık yapmayalım cidden çok kaliteli ve çok temiz uygun fiyata veriyorum. sana taşlı duvara monte aksuarlarını göndereyim 2 adet. (normalde tanesi 20 tlden aşağı değildir.) uyar mı?
Ok yollarım canım geçmiş olsun üzüldüm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
en ve boy ölçüleri nedir bir de kaç tane var elinde yazarsan sevinirimEki Görüntüle 1142616 Eki Görüntüle 1142617 Eki Görüntüle 1142618 Eki Görüntüle 1142619 bendede bunlar var kızlar
resimde görülen aynısında 1 takım daha var kullanmadıgım yeni evime gecince fazla geldi brillant markadır kumaşları çok hoş storu yok sadece. tülü ve fonları var
Eki Görüntüle 1142616 Eki Görüntüle 1142617 Eki Görüntüle 1142618 Eki Görüntüle 1142619 bendede bunlar var kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?