- 11 Temmuz 2016
- 25
- 8
- 1
- 26
- Konu Sahibi siyahkoala
-
Hayatında ki X ler Y ler sadece matematik dersinde çözdüğün sorular olsun
Ne diyeceğimi bilemedim bence boşver sen x güzelce ders çalış inşallah hayatında ki tek sıkıntıda bu olur
Ya sen bu yaşında saçma sapan seyler peşine niye düştün?? Gül gibi gençliğini saçma hatıralarla doldurma ilerde vurursun kafanı duvara.
Ayrıca şu bahsettiğin x midir nedir çocukluk arkadasın hiç te yüzüne bakılacak bir tip değil dengesizin teki bırak sal ne hali varsa görsün görüşme bile.
Hayatında gereksiz kim varsa yol ver.
Daha bunlarla uğraşma yaşın değil senin, 17 yaşındasın tahminimce ve çok gereksiz işlerle meşgul ediyorsun kendini.
Yanlız kalsan nolcak ki ?Sevgilime de sinir oluyorum her şeye karışıyor ama ikisinden birinden vazgeçebilirim. Yalnız kalmak istemem.
Yanlız kalsan nolcak ki ?
Madem not ortalaman çok iyi üniversite düşünüyorsundur ?
Senin şimdiden hazırlanmaya başlaman lazım
Gözün insan görmemeli
En azından benim çevremdeki senin yaşıtların öyle yapıyorlar :)
Ben de senin yaşındayken sevgilim vardı, sonra bir de erkek arkadaşımla fingirdeyen bir X ... İkisini de postaladım. Sana da X ini postalamayı tavsiye ederim.
Sevgilinden şüphen yoksa yanında kalsın ama X i sevemedim, kendinizden uzak tutun, sevgilin gibi sen de engelle, görüşme. Ayağına dolanacak yoksa.X sürekli sevgilime mesaj atıyor ve sinirimi bozuyor. Üstüne gitsem sanki öyle şeyler çıkacak..
Sevgilime de sinir oluyorum her şeye karışıyor ama ikisinden birinden vazgeçebilirim. Yalnız kalmak istemem.
Ne demek illaki birini seçmeliyim. Avmde alışveriş yapıyorsunda iki şeyi çok beğenmişsin birinden birini illa almalıyım diyorsun sanki.
Senin bi Ailen yokmu?? Kuzenlerin?? Baska arkadasların?? Yani illa bu iki insandan biri mi olacak hayatında.
...Şimdi biz değil de sevgilim dediğin çocugu yarın öbürgün iyi bi üni. Kazandığında karşına çıkacak esas oğlan iyi unutturur...
Boşa kürek çekiyorsun şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?