Tüm ablalarım fikirlerinizi bekliyorum..

siyahkoala

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
25
8
1
26
Lise 3'e geçtim bu sene ve lisenin ilk gününden beri arkadaşım hatta kardeşim olan biri var. Ya da vardı.X diyelim. X'le 9.sınıfta hiç tartışmadık herkesin de imrendiği bir arkadaşlığımız oldu. Benim 8. sınıftan beri de sevgilim var bunu da herkes bilir x de çok iyi biliyor ve tanıyor.
10.sınıfta bir kaç tartışmamız oldu.Sebepleri,kendisinden hiç bahsetmemesi vs. Bir de ben onun yüzünden okulda fenalaştım ve ilacımın çantamda olduğunu bildiği halde yardım etmedi. Sevgilim beni öyle görünce onu arayıp saydırmış ve benden özür dilemişti.
Okullar kapanmadan sınavlar bitince ben ameliyat oldum. O sırada onun da uzak şehirden bir sevgilisi oldu ama benim gözüm çocuğu tutmamıştı bir şey de demedim. X'e bir mesaj gelmiş bir gün fake hesaptan sevgilisinin onu aldattığına dair hem de kanıtlı. Sonra bana sordu ben de düşüncelerimi söyledim. Ayrıldılar neyse ben hala hastanedeydim. Benim sevgilim teknolojiden çok iyi anlıyor X bana dedi ki "sevgilin onun mesajlarına girebilir mi?" sevgilime söyledim tamam dedi. Çocuğun facebook,instagram,whatsapp tüm mesajlarını gördük biz. X'e belli yerleri söyledim. Çünkü çocuk kızlarla sanal seks yapmış ve ailelerine söylemekle tehdit etmiş. Bu kızların içinde X de var ama onu tehdit etmemiş. Sevgilim bana izin vermedi" X'le konuşma" dedi. Onu dinlemedim X'e anlattım. İnanmadı. Konuşmaları attık inandı. Ama hastanede çok acı çektim ağladıkça dikişlerim acıdı.
Sonra X bana hiç mesaj atmadı. Soranlara barışmak istediğini söylemiş ama bana yazmadı. Sonunda ben yazdım. Özür diledi allah benim belamı versin falan dedi. Bende affettim. Sevgilimle çok kavga ettik. Biz özel okulda okuyoruz okulun sohbet sitesine düştü X'in aldatıldığı. Bizden bildi ama ona fakeden yazan kişi dağıtmıştı. Sevgilime yazmış o da sinirlenmiş küfür etmiş. Bana trip attı. Sonra ben hastaneden çıktım sevgilimle sinemaya gittik avmde X'i gördük. Ben yanına gidip sarılacaktım bana nefretle baktı. Buluşmak istediğini söyledi ama benim sevgilim izin vermedi sonra ben onu ikna ettim bu sefer X bana yine trip attı.
X sürekli sevgilime mesaj atıyor "kavga etmek" için. Dikkatimi de çekiyor. Bir şey demiyorum sevgilim ona küfür edince bana şikayet ediyor. Ben sevgilime söyledim onu engelledi. Bana da konuşma diyor ama X gerçekten benim en yakın arkadaşımdı.
En son biz sitede bisiklete biniyorduk benim zincirim atınca erkek arkadaşım onu yapıyordu yere eğildi yani sonra X'in bizden 1 yaş küçük kardeşi yanımızdan geçerken "bu kız da oğlana köpek çektirmekten başka bir şey yapmıyor ablam demişti"falan dedi. Sevgilim de ittirdi falan sonra X bana mesaj atmış "köpeğini ailemden uzak tut" diye.
Çok uzattım ama X bana hala mesaj atıyor. Buluşalım mı,barışalım mı diye. Sevgilim izin vermiyor. Sizce ne yapmalıyım X'le olan anılarımızı hatırladıkça onunla küsmek istemiyorum. Okulda ondan başka kimse beni anlamıyor. Lütfen yardım edin..

Ne diyeceğimi bilemedim bence boşver sen x güzelce ders çalış inşallah hayatında ki tek sıkıntıda bu olur :KK66:

lütfen yardim edin i okuyunca niyeyse bi gülme aldı ama neyse.x le goruşme kendine y bul.y ler iyidir.

Guzelim git soru coz, ders calis, konu tekrar et, dil kursuna git, sağlık sorunlarinla ilgilen.. Birak bu lüzumsuz arkadasligi... Cok mu lazim yani?

Hayat zor guzelim.. senin o x gibi cooook var dunyada...

Ya sen bu yaşında saçma sapan seyler peşine niye düştün?? Gül gibi gençliğini saçma hatıralarla doldurma ilerde vurursun kafanı duvara.

Ayrıca şu bahsettiğin x midir nedir çocukluk arkadasın hiç te yüzüne bakılacak bir tip değil dengesizin teki bırak sal ne hali varsa görsün görüşme bile.

Hayatında gereksiz kim varsa yol ver.
Daha bunlarla uğraşma yaşın değil senin, 17 yaşındasın tahminimce ve çok gereksiz işlerle meşgul ediyorsun kendini.

Ya sen bu yaşında saçma sapan seyler peşine niye düştün?? Gül gibi gençliğini saçma hatıralarla doldurma ilerde vurursun kafanı duvara.

Ayrıca şu bahsettiğin x midir nedir çocukluk arkadasın hiç te yüzüne bakılacak bir tip değil dengesizin teki bırak sal ne hali varsa görsün görüşme bile.

Hayatında gereksiz kim varsa yol ver.
Daha bunlarla uğraşma yaşın değil senin, 17 yaşındasın tahminimce ve çok gereksiz işlerle meşgul ediyorsun kendini.

Sevgilime de sinir oluyorum her şeye karışıyor ama ikisinden birinden vazgeçebilirim. Yalnız kalmak istemem.

Sevgilime de sinir oluyorum her şeye karışıyor ama ikisinden birinden vazgeçebilirim. Yalnız kalmak istemem.
Yanlız kalsan nolcak ki ?
Madem not ortalaman çok iyi üniversite düşünüyorsundur ?
Senin şimdiden hazırlanmaya başlaman lazım
Gözün insan görmemeli
En azından benim çevremdeki senin yaşıtların öyle yapıyorlar :)

Yanlız kalsan nolcak ki ?
Madem not ortalaman çok iyi üniversite düşünüyorsundur ?
Senin şimdiden hazırlanmaya başlaman lazım
Gözün insan görmemeli
En azından benim çevremdeki senin yaşıtların öyle yapıyorlar :)

Babam yurtdışına göndercek üniversitede. X de benle gelcekti ama sanırım artık aramız asla düzelmez. Şimdi tatil olduğu için böyleyim yoksa okul zamanı cidden uğraşmam böyle şeylerle.

İleriki yaşamında geriye dönüp baktığında ne kadar gereksiz şeylere üzülmüşüm diyeceksin. Takma böyle şeyleri derslerine çalış x ide at hayatından

Ben de senin yaşındayken sevgilim vardı, sonra bir de erkek arkadaşımla fingirdeyen bir X ... İkisini de postaladım. Sana da X ini postalamayı tavsiye ederim. ;)

Ben de senin yaşındayken sevgilim vardı, sonra bir de erkek arkadaşımla fingirdeyen bir X ... İkisini de postaladım. Sana da X ini postalamayı tavsiye ederim. :KK66:

X sürekli sevgilime mesaj atıyor ve sinirimi bozuyor. Üstüne gitsem sanki öyle şeyler çıkacak..

Ne demek illaki birini seçmeliyim. Avmde alışveriş yapıyorsunda iki şeyi çok beğenmişsin birinden birini illa almalıyım diyorsun sanki.
Senin bi Ailen yokmu?? Kuzenlerin?? Baska arkadasların?? Yani illa bu iki insandan biri mi olacak hayatında.

...Şimdi biz değil de sevgilim dediğin çocugu yarın öbürgün iyi bi üni. Kazandığında karşına çıkacak esas oğlan iyi unutturur...

Boşa kürek çekiyorsun şu an.

Ne demek illaki birini seçmeliyim. Avmde alışveriş yapıyorsunda iki şeyi çok beğenmişsin birinden birini illa almalıyım diyorsun sanki.
Senin bi Ailen yokmu?? Kuzenlerin?? Baska arkadasların?? Yani illa bu iki insandan biri mi olacak hayatında.

...Şimdi biz değil de sevgilim dediğin çocugu yarın öbürgün iyi bi üni. Kazandığında karşına çıkacak esas oğlan iyi unutturur...

Boşa kürek çekiyorsun şu an.

Benimle anlasmasi cok zor ve sadece ikisiyle anlasabiliyorum. Yoksa ailem var ama kuzenim falan yok tekiz burda. Cevrem genis ama herkesle mesafeliyim bi tane yakin arkadasim var iste.

Back
X