Tüm anneler böyle mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dilbergoz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2019
105
86
18
Merhaba herkese annem sürekli bizim adımıza kararlar verip bizim hayatımızı düzenler kız kardeşim ve benim. Saçlarımı boyattım birkaç ay önce sürekli gelip gidip mahvettin saçlarını ne kadar yıpranmış iğrenç görünüyor yaşından büyüksün diye iğneleyici laflar söylüyor . Tabiki cevap vermiyorum annem o ama bazen o kadar laf söylüyor ki örneğin işe gitmeden önce odamı çok fazla toplayamadım erken gittiğimden anneme sen karışma gelince ben hakederim diyorum , eve gelince olmadık herşeyi söylüyor o odanın Hali ne ilerde nasıl bi evlilik kuracaksın topla odanı öyle çık , ya diyorum saat 7 de evden çıkıyorum zar zor çıktım zaten cevap verdiğim anda iyice yükseliyor hakaret edip beddua etmeye başlıyor . Yine sabrımı koruyorum herşekilde annem o ama artık bazen sabrımın o kadar sonuna geliyorum ki sürekli o bize istediğini desin cevap verdiğimiz anda hakaretler beddualar ediyor iyiliğimizi istiyor ama hersey istediği gibi olamaz ne yapıcam artık bilmiyorum

Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin diyim. Bari.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…