Ameliyatımın 4. Gününden herkese selamlar, çok şükür bugüne geldim ortalama sekiz-dokuz saat arasında gerçekleşen tüm bacak liposuction ve popoya kısmi olarak yapılan yağ enjeksiyonu oldum.doktorum op.emre Gönen , Allah razı olsun o kadar güzel bir ameliyat ve sonrası süreç geçiriyorum ki kendisine minnettarım.4.5 litre civarında yağ alımı yapıldı iki bacaktan toplam.ve 4.gunum olmasına rağmen gözle görülür bir incelme fark ediliyor tüm.bacagimda ki ödemeler vs.gectikten sonra asıl halı çok daha ince ve istediğim gibi olacaktır diye düşünüyorum.ameliyat sonrası çok çok ağrım sancım oldu desem yalan olur benim kendi bel rahatsizligimdan dolayi benim uyandığımda belim çok daha fazla ağrıyordu aynı pozisyonda sabit kaldığı için operasyon süresi boyunca, o yüzden bacağımda yada popomda ağrı sızı hissetmedim bile diyebilirim.ikingun hastane yatisim oldu , bugün evdeki 2. Günüm ,refakatciniz mutlaka olması lazım çünkü bacaktaki açık deliklerin akan kisimlarinin temizlenip tekrar sargı bantla kapatılması gerekiyor ve arka taraf yada ters yerlerde bunu biri olmadan yapılması imkansız, sızıntılar gün geçtikçe azalıyor zaten , benim şuan neredeyse üç dört yer harici sızıntı olan kızım yok denebilir , diz arkaları sızıyor ama o da ile oluk oluk değil yani beş cm lik bir bant bezini islatacak kadar açık pempe ve akıntı şeklinde.ben çok korkarak ve tereddüt ederek gitmiştim her anlamda çünkü tüm.bacak olan çok kişi de yoktu burda açıklama yapan o yüzden uzun uzun yazdım ki düşünen herkesin ici rahatlasın diye.doktorun en önemli etken olduğunu düşünüyorum, doğru yönlendirme ve bilinçli tecrübeli bir hekim seçin gerçekten.ben onu anladım o beni anladı ve sonuç güzel oldu..ben sanıyorum bir ay sonrası 38 beden felan giyebilirim diye düşünüyorum ameliyata girmeden 42 giyiyordum.bu benim için istediğim sonuctu.cok uçuk şeyler beklememek de lazım çünkü germe vs.olmayacaksa sadece liposuction ile bir yere kadar incelme sağlanıyor, düşünen herkese Allah kolaylık versin diyorum kendime ve olan herkese de acil şifalar dilerim.