canım sende de sorun azosperm di yanlış hatırlamıyorsam mikroteseyi kim yapmıştı hatırlıyor musun.zaten insan böyle birşeyi nasıl unutursa:))))
ewet aslında on gorusme ıcın gttım tesaduf reglımın ıkıncı gunume denk geldı tsh kolestrol ıstedı bı kc ay oncekı bı testte tsh yuksek cıkmıs seker yuklemesı yaptrdı dun yaptrdm testlerı ayın 16 sında yanı haftaya cumartesı gdıcem o zman ona gore bı yol cızerız dedı sonuclara gore ama tup bebk kesın bıze :)
evet canıım azosperm .unutur muyum hiç :) o ameliyatı prof. dr.Bülent Alıcı yapmıştı. ben florance nightangale de yaptırdım. o zaman Emre bey ve ekibi ordaydı .
ewet aslında on gorusme ıcın gttım tesaduf reglımın ıkıncı gunume denk geldı tsh kolestrol ıstedı bı kc ay oncekı bı testte tsh yuksek cıkmıs seker yuklemesı yaptrdı dun yaptrdm testlerı ayın 16 sında yanı haftaya cumartesı gdıcem o zman ona gore bı yol cızerız dedı sonuclara gore ama tup bebk kesın bıze :)
tamam müjdeci çok sağol canım ben bülent beyin adını pek duymadım ondan sordum.daha çok kaan bey ve emre beyin adı geçiyor ürolog olarak ta yine içimi rahatlattın çok sağol:)))
canım inş. hiçbir sorun çıkmadan başlarsınız.
ve inş. şansın yüksek olur.
16'sında bekleyiş yani eyvahedigeldismile
hayırlı haberlerini alacağız canımm :Saruboceq:
anladım canım benden fsh falan yada hormon testi tüp filmi gibi şeyler istemedi ondan ötürü sordum.senin için de hayırlısı emre beyi sevdim ben iyi bir insan vede güven verici duruyor hayırlısı olsun canım :))))
evet canım Bülent Bey yokmuş orda.
eşin tese oldu mu senin?
bn daha once adet duznsızlıgı ıcın dr gtmıstım aslında orda da yuksekmıs bana degerler normal dedı doktor o yuzden tekrr bakmak ıstedı emre bey ewet bnde cok sewdm gercektn hıc bıkmadan usanmadan we kıbarca :)) anlatıyo herseyı bı cok soruya cvp werıyo en onmlısı de bu zaten...insallh hepımız ıcın ıyı seyler olur...:Saruboceq:bndende sadece tsh kolestrol ıstedı..
bahsettiğiniz merkezde tüp bebek fiyatı ne kadar sanırım sgk raporu geçmiyor
hayır olmadı canım bu ilk denememiz olcak((
emre bey benim florence nightingale den pek sevgili doktorum. şimdi sizlerin de bildiği gibi IVI de.. benim ilk denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı maalesefama biz 2. denemeden çok umutluyuz. dondurulmuşum var 2 adet, emre bey le IVI de yapacağız tedaviyi kısmetse. regl olmayı bekliyorum, düşükten sonra düzensizleşti.. benim için de dua edin kızlaar :)
ınss cnm cok saol ıyı dıleklerın ıcın 10gun wr daha...ama tıroıt problem olabılır gbıme geldı ılk gnku bn degılım sankı heyecan gttı korku geldı :Saruboceq:
müjdecii bu arada 50 msjı tamamladım :))
yani muhakkak korkular oluyor ama içini ferah tutmaya çalış.
bebiş ve senin için ne gerekiyorsa öncelikle o yapılacak sonuçta o yüzden aceleye getirmemeye çalış.süreçler canını sıkmasın. hepimiz bazı aşamalardan geçtik bir şeyleri bekledik. sonu iyi olacak diye düşün canım.
anladım canım.bizde de erkek infertilitesi olduğundan mikroenjeksyon olcak.dr.a güveniyorum dediğim gibi.hepimiz için olumlu sonuçlar olsun inşallah
anladım canım.bizde de erkek infertilitesi olduğundan mikroenjeksyon olcak.dr.a güveniyorum dediğim gibi.hepimiz için olumlu sonuçlar olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?