Tüm bebek isteyenlere duyurulur harika bir dr. tavsiyesi ve indirim imkanı!

anladım canım hadi bakalım bu hafta bitti sayılır randevuya az kaldı :)

evet canıım azosperm .unutur muyum hiç :) o ameliyatı prof. dr.Bülent Alıcı yapmıştı. ben florance nightangale de yaptırdım. o zaman Emre bey ve ekibi ordaydı .

hayatım bizim kide bülent alıcı,emre bey nasıl yapsın o jinekolog:)))ay koparttın beni:)))bülent alıcıyı forumlarda pek görmedim.arştırdım adını da pek duymadım mikro tese de o sebeple sana sordum kim yaptı diye

kızlar ben de ya bu hafta sonu cumartesi yada 12 sinde orda olcam:)bu sefer olmasa bile tedavi sürecinde kesin karşılaşırız.ay ne güzel olur ya:)))aklıma hep oraya gittiğimde sizler gelceksiniz.çaktırmadan eşime kadınlar klübü diye bağırcam.eğer burdan olan varsa tepki versin:))))

evet ben de şaşırdım Bülent beyin adını duymadım deyince ameliyatı o yapmayacak sandım :)) iyi doktordur Bülent Bey de canım için rahat olsun

nbr cnm hiç görüşemiyoruz nasıl gıdıyo??olumunekankayizsmile

evet valla melocum uğramaz oldunuz sayfaya CADIARZU
benim iyi Allaha şükür bir derdim yok gün bekliyoruz işte canım.
sen de cumartesi gidiiyorsun randevuya inş. iyi haberler alıp beklemeden başlarsın tüp bebeğe :Saruboceq:

aslında burdayım bn butun gun acık sayfa ama yazıorm yazıorm kımse yazmıyo bn napam :) bakalım cnm sabaha aldım randewuyu bnm ısler karısık bakalım kısmet olucak mı baslamak

Son düzenleme:
aslında burdayım bn butun gun acık sayfa ama yazıorm yazıorm kımse yazmıyo bn napam :) bakalım cnm sabaha aldım randewuyu bnm ısler karısık bakalım kısmet olucak mı baslamak

olur inş. canım sıkma sakın canını.
hayırlısı olsun en önemlisi o.
o zaman c.tesiye haberlerini bekliyorum melocum.

kızlar bende rapor alıyorum inşallah en geç 1 ayda elimde olucak bugün ıvı görüştüm çok kararsız kaldım bide daha önce avrupa şafakda yaptırmıştım nereye gidiceğimi şaşırdım natelia hanımla görüştüm raporlu fiyatlarda uygun çoook karasızımm..

sen natali hanımla görüştüğüne göre Erdal budak'a gideceksin herhalde canım.
Benim doktorum Emre Bey'di. valla biz çok memnun kaldık,tavsiye ediyoruz doktorumuuzu . hayırlısı olsun canım senin için de.

sen natali hanımla görüştüğüne göre Erdal budak'a gideceksin herhalde canım.
Benim doktorum Emre Bey'di. valla biz çok memnun kaldık,tavsiye ediyoruz doktorumuuzu . hayırlısı olsun canım senin için de.

kararsız da kalma hangisi içine daha siniyorsa ona git.
doktora güvendiğin anda bir puan değil hatta on puan önde başlamış oluyorsun bence hihoyyyt
Allah yardımcın olsun canım.

kararsız da kalma hangisi içine daha siniyorsa ona git.
doktora güvendiğin anda bir puan değil hatta on puan önde başlamış oluyorsun bence hihoyyyt
Allah yardımcın olsun canım.

müjdecii haklı kararsızlık cok kotu bnde daha baslamadm tedavıye ama hayırlısıyla emre beyı dusunuyorum bnı de yonlendren mujdecıydı zaten ama memnun kaldm bn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…