burda yazdıkca bıraz rahatlıyorum ıyı gelıyo senı anlayanlarla konusmak yk acele etmıyorm sadece gorusmede acele ettm cunku bu hafta sonu emre bey olmıcak dıye ferah saolsn ayarldı randevuyu ayın 16 dını beklıyorm sımdı..ewet cnm ozelden yazabılcem artık :)):teytey:
anladım canım hadi bakalım bu hafta bitti sayılır randevuya az kaldı :)
Bende ayın 15 de ordayım 16 sına kaydırma ihtimalim var
evet canıım azosperm .unutur muyum hiç :) o ameliyatı prof. dr.Bülent Alıcı yapmıştı. ben florance nightangale de yaptırdım. o zaman Emre bey ve ekibi ordaydı .
insallh hayırlısyla guzel haberlerı sırayla yazıcaz buraya :))tum kalbımle bunu dılıyorum :)) allhım yarımcımız olsn..:teytey:
hayatım bizim kide bülent alıcı,emre bey nasıl yapsın o jinekolog:)))ay koparttın beni:)))bülent alıcıyı forumlarda pek görmedim.arştırdım adını da pek duymadım mikro tese de o sebeple sana sordum kim yaptı diye
evet kızlar nasıl gidiyooo?
bıraktınız benii??
Bende ayın 15 de ordayım 16 sına kaydırma ihtimalim var
nbr cnm hiç görüşemiyoruz nasıl gıdıyo??olumunekankayizsmile
evet valla melocum uğramaz oldunuz sayfaya CADIARZU
benim iyi Allaha şükür bir derdim yok gün bekliyoruz işte canım.
sen de cumartesi gidiiyorsun randevuya inş. iyi haberler alıp beklemeden başlarsın tüp bebeğe :Saruboceq:
aslında burdayım bn butun gun acık sayfa ama yazıorm yazıorm kımse yazmıyo bn napam :) bakalım cnm sabaha aldım randewuyu bnm ısler karısık bakalım kısmet olucak mı baslamak
olur inş. canım sıkma sakın canını.
hayırlısı olsun en önemlisi o.
o zaman c.tesiye haberlerini bekliyorum melocum.
kızlar bende rapor alıyorum inşallah en geç 1 ayda elimde olucak bugün ıvı görüştüm çok kararsız kaldım bide daha önce avrupa şafakda yaptırmıştım nereye gidiceğimi şaşırdım natelia hanımla görüştüm raporlu fiyatlarda uygun çoook karasızımm..
sen natali hanımla görüştüğüne göre Erdal budak'a gideceksin herhalde canım.
Benim doktorum Emre Bey'di. valla biz çok memnun kaldık,tavsiye ediyoruz doktorumuuzu . hayırlısı olsun canım senin için de.
kararsız da kalma hangisi içine daha siniyorsa ona git.
doktora güvendiğin anda bir puan değil hatta on puan önde başlamış oluyorsun bence hihoyyyt
Allah yardımcın olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?