çok tatlisiniz balık burcu musunuzAz önce maddi imkansızlık yüzünden haftada 6 gün evden 8 de çıkıp 7 30 da giren,arkadaşımdan geldim. Hastaneden gelmiş ben marketten çıkınca,marketle evi kar karıya xx xx xxx diye camdan altlarcasina çağırınca girdim evine. İki çocuğu var,full çalışıyor ve su ara sağlık sorunları var. Ev kitap gibi ya,koltukların kirlenti,perdeler her yer ışıl ışıldi. Bugün evde olunca dip köşe gireyim dedim,diyordu. Daha ev işine başlamamış haklıymış,ben bitirdi sandım.
Evet arkadaşımın titizligini ovdum,gelelim bana. Ev b.k gibi b.k. çalışmıyorum,çocuklarım var biri akşama kadar okulda,bolca vaktim var kkdayim. Ok.
ayniyiz..Aynı dert bende de var. Maalesef evim hiç bir zaman derli toplu olamadı. Evet çok titizim, ama bir şeyli yapmaya vakit yetmiyor. Ya kızımdan feragat edecem, ya da işten. Kızım benimle oyna ilgilen diyor. İşten gel, yemek bulaşık, varsa çamaşır ütü, bunları yaparken kızım bir yandan. Hafta sonu dahil sabah 6 da kalkarım. Hiç oturmam keyif filan yapmam, ama yine de yetiştiremiyorum. Ben de merak ediyorum nasıl yetiştiriyorlar, nasıl bu kadar derli toplu oluyorlar.
Ben ev işini ihmal ederim ama kızımı etmem. O yüzden de bitmiyor sanırım benim işim. Ya da kendimi kandırıyorum
ohhh ne sanslisin:)Valla ben eşim gibi bakmaya çalıştığım için evi b.k götürene kadar bişi yapmıyom sonra kalkıp beraber yapıyoz iki haftada bir de kadın temizliyo hiç titiz değilim şükür
Ama cidden bazen kendi kendime bakma görme diyip duruyorum en baştan böyle tanıdı eşim de beni onsuz temizlik yapamam sanıyorohhh ne sanslisin:)
şükret en azindan pimpirikli bir aileye gelin düşmemişsin:)Ama cidden bazen kendi kendime bakma görme diyip duruyorum en baştan böyle tanıdı eşim de beni onsuz temizlik yapamam sanıyor
Allah yardımcınız olsun zor gerçektenşükret en azindan pimpirikli bir aileye gelin düşmemişsin:)
ben pimpirikkli bir ailenin geliniyim..eşim de dahil..;
ve 6 yıldır neler çekiyorum..
kızım hiç bi zaman üst baş dökmemiştir babasi yüzünden.. önlük takıyoruz hep..
ben özenirdım agzi kenarlarinda yemek üst başöle pis kirli çocuklara...
kızım hiç bi zaman öle olamadi bu aile yüzünden
Kova,teşekkür ederim canım benim.çok tatlisiniz balık burcu musunuz
selamlar...
ben çok merak ediyorum..
temiz mi...:)
bunu diyen kayinvalidem:)
benim evim çok pis temizlenecek zar zor buluyorum..
3 yaşında kızım var...
dikkat edemiyorum... kızımın bitmeyen istekleri.. anne de anneeee...
kaynanam hah şöle temiz olunur diyor.. kendisi çok titizdir.. evine gittiğimde bi çöp dahi yok...
onlar bütün gün evde.. ve çocuğuma bakiyor..
ben ise çalışıyorum eve geliyorum üstümü giyiniyorum.. zil çalıyor kızımı getiriyor. o haliyle yemek yapıyorum...
evi topalamaya çalışıyorum hergün her akşam oyuncak dagit....
o uyurken topla...
misafir geldiği zamanlarda haberli gelirler. evi temizliyorum.. dipköşe temizliği felan.. ama gözüme hala pis görünüyor...
kayınvalidem benden titiz derli toplu olmami bekliyor.
alışırsın yaparsin diyor...
çat kapı çalışanin evine gitse ne düşünürdü.. çatkapı gittikleri hatirlamiyorum.. hep haberli giderler...
sence temiz mi...
eviniz ne durumda..
böle laflar duyuyormusunuz?
eşim herşeyi kadin yapar düşüncesinde..Evim genelde dağınık..çünkü kızıma sinir koymuyorum oyuncaklarıyla heryerde oynayabilir. Oyun yaşı oynamada özgür. Bende titiz değilim. Eşimden de hiç yardım görmüyorum maşallah kv çok güzel yetistirmis oyleki bardağını bile zor kaldırır. Bende olduğu kadar yapıyorum. Hicde yoramam kendimi. Kimsede laf edemez. Heleki kv ederse oğlunu böyle yetistirmeseydin evde her daim temiz düzenli olurdu derdim.diyecegimi bildiginden tek laf edemiyor. Sizde boşuna yormayın kendinizi. El kadar bebe ile herşey olduğu kadr oluversin yada eşiniz yardım etsin
eşim herşeyi kadin yapar düşüncesinde..
memurum.. diyor ki sabahtan akşama kadar oturuyorsun orada ben ayaktayim yorgunum diyor..
bende he dedim beynim yoruluyor gözlerim yoruluyor oturduğumla kalmiyorum bi çok işim çıkıyor.
sinirlendim ...
yapmam diyor bende yapmıyorum deyip kenara çekildim..
enayi miyim.....
yükümü ben mi taşıyacagim....
eşim aşiri pimpirikli.. ben dagitsam arkasinda o topluyor
bide temizliğime fena eleştiriyor. bende sen yap göreyim diyorum sesini çikarmiyor.
pimpirikli bir ailenin geliniyim...
ailesi pimpirikli...
eşim herşeyi kadin yapar düşüncesinde..
memurum.. diyor ki sabahtan akşama kadar oturuyorsun orada ben ayaktayim yorgunum diyor..
bende he dedim beynim yoruluyor gözlerim yoruluyor oturduğumla kalmiyorum bi çok işim çıkıyor.
sinirlendim ...
yapmam diyor bende yapmıyorum deyip kenara çekildim..
enayi miyim.....
yükümü ben mi taşıyacagim....
eşim aşiri pimpirikli.. ben dagitsam arkasinda o topluyor
bide temizliğime fena eleştiriyor. bende sen yap göreyim diyorum sesini çikarmiyor.
pimpirikli bir ailenin geliniyim...
ailesi pimpirikli...
ben artık plan oluşturdum yapabildiğim kadariyla.:)Pazartesileri temizim cumaları pisim :)
benim evimi görsen varya leş gibidirTemizlik anlayisiyla da alakali biraz. Yorumlarda “benim evim her daim temizdir” diyen insanin evine girsem mesela bana belki pis gelecek.
temizlik anlayisi yerde çöp olmamasi yeterden ibaret insanlar taniyorum. Ev arkadasim varken mesela sinav haftalari is yapamazdim bana kalsa evi b.k goturuyor, ev arkadasima sorsan tertemiz ev işte derdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?