Yaa süpermiş, hangi marka ne kadara aldınız acabaHepimizin ortak derdi. İyi kötü düzene koymuştum evi ki ailecek yatak döşek hasta olduk. Mutfakta her yer bulaşık ama dün robot süpürgem geldi. Kurdum, çalıştırdım.mükemmel bir şeymiş, yerler pırıl pırıl ki iki tane de kedim var. Ama dediğim gibi hastalıktan ötürü çok dağınık... sürekli toplamazsam da inanılmaz dağılıyor. O yüzden salondaki oyuncakları kaldırdım mesela, oğlum (2.5 yaş) oynayacağı zaman odasında alıp geliyor.
yemek yedikten sonra yerlere ekmek kırıntılar çıkıyor..Mutfakta bulaşık mi çok oluyor eğer öyle oluyorsa direkt makineye koyun eşiniz su içti diyelim yada birşey yedi makineye koysun tezgah üzerinde bırakmasın,ocagida yemek piştikten sonra temizlerseniz zaten kolay olur.
Buzdolabini hergun silmiyorsunuzdur şahsen hergun silmem :) zor olmaz bence mutfak .
Annemin bir arkadaşı vardı hergun evi dip köşe temizlerdi ne koltuk ne beyaz esya herşeyi şimdi yapıyor mu desen hayır bıraktı ama geç kaldı.Şayet her gün buzdolabı silen babayiğit varsa saygı duyarım
Ahahshhs ay çok güldüm. Doğru diyorsun bacımÇocuklar bir kiz bir erkek, kedişlerim de 2 erkek bir kiz... Ama cinsiyete bakma hepsi aynı b.kun sarısı maalesef..
ben heee demekten dilim kurudu valla anlayan yok..Valla benim kayınvalidemde öyle bende çalışan insanım akşam eve gidiyorum yan dairemde oturuyor arada bir geliyor böyle çamaşır sepetine köşelere falan bakıyor onu oraya koy bunu buraya koy falan dıyordu bende boyle sevıyorum dedıkce alıştı birşey demiyor ama bakışlarından anlıyorum tabiki
hergün silmiyorum.Şayet her gün buzdolabı silen babayiğit varsa saygı duyarım
Elektrik süpürgesi mi kullaniyorsun şarjlı al yada en basiti gırgır al sadece mutfakta kullan,yada bilmiyorum abartı gelebilir mutfakta hali var mı bilmiyorum masada yiyorsaniz masanın altına çok ince kilim tarzı birşey serin kırıntı onun içine dökülsün sonra onu balkonun içine silkelersiniz.yemek yedikten sonra yerlere ekmek kırıntılar çıkıyor..
süpürüyorsun bide sil..
bulaşıklari makineye dolduruyorum makinede bozuldu...:/
hergün ayni iş... bide yemek yap bilmem 2 saat bulur:)
Bende öleydim..Hergun ozellikle mutfak ve oturma odasini supuruyorum oglum surekli gezindigi icin toz oluyor gibi geliyor, hergun mecburi supuruyorum ve siliyorum oralari. Diger yerleri de 3 gun 1 yapiyorum. Benmki sanirim abarti ama yapmazsam oglum toz icinde oynuyormus hissi geliyor bana rahatsiz oluyorum. Bekarken yatagimi dahi toplamazdim sonradan boyle oldum
Bende de yok jajajajaja ordan biliyorum. Annem calısırdı onda vardıaynen benim fıtratımda çok fazla yok mesela
masa altına halı yok..Elektrik süpürgesi mi kullaniyorsun şarjlı al yada en basiti gırgır al sadece mutfakta kullan,yada bilmiyorum abartı gelebilir mutfakta hali var mı bilmiyorum masada yiyorsaniz masanın altına çok ince kilim tarzı birşey serin kırıntı onun içine dökülsün sonra onu balkonun içine silkelersiniz.
Calisip evi pırıl pırıl insanlar tanıyorum, evde oturup masalarına kolunu koyduğunda kolunun yağdan masasına yapıstıgı insanlar tanıyorum. Bu gıbı.ne gibi?
peki onlar çalışsa da temiz olur..
evde iki kişiler görümcem var biri çocuğa bakiyor digeri temizliyor..
ee normal bi durum..
tek olunca zor..
eşim evde olsada çocuğu parka gönderirdim bu kesin..
ev temizliği saatlerce sürüyor bi temizlenince içine ferahlik geliyor degilmi:)
oh dünya varmiş deyince uyuyorsun..
hergün böle olsa... ..
olmuyor..
yarini düşünüyorum kaynanamgil bir yere gitmesin diye dua ediyorum çocuğumu onlara birakicam
valla ben evlendıgımden beri 2 defa sildim . 1 yılda .hergün silmiyorum.AYDA Bİ
peki çatkapı git nasıl:)Calisip evi pırıl pırıl insanlar tanıyorum, evde oturup masalarına kolunu koyduğunda kolunun yağdan masasına yapıstıgı insanlar tanıyorum. Bu gıbı.
ayy benimde annem çalıştığı halde aşırı titizdi maalesef hiç çekmemişim annemeBende de yok jajajajaja ordan biliyorum. Annem calısırdı onda vardı
sen en iyisi temizlik düzen yarışmaya katıl bak :)valla ben evlendıgımden beri 2 defa sildim . 1 yılda .
ya şimdi o bile bence büyük başarı diyeceğim yok artık diyecek titiz hatunlarhergün silmiyorum.AYDA Bİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?