tüm çalışan kadinlarin evi tertemizdir....

Yaa süpermiş, hangi marka ne kadara aldınız acaba

yemek yedikten sonra yerlere ekmek kırıntılar çıkıyor..
süpürüyorsun bide sil..
bulaşıklari makineye dolduruyorum makinede bozuldu...:/
hergün ayni iş... bide yemek yap bilmem 2 saat bulur:)

Şayet her gün buzdolabı silen babayiğit varsa saygı duyarım
Annemin bir arkadaşı vardı hergun evi dip köşe temizlerdi ne koltuk ne beyaz esya herşeyi şimdi yapıyor mu desen hayır bıraktı ama geç kaldı.

ben heee demekten dilim kurudu valla anlayan yok..

yemek yedikten sonra yerlere ekmek kırıntılar çıkıyor..
süpürüyorsun bide sil..
bulaşıklari makineye dolduruyorum makinede bozuldu...:/
hergün ayni iş... bide yemek yap bilmem 2 saat bulur:)
Elektrik süpürgesi mi kullaniyorsun şarjlı al yada en basiti gırgır al sadece mutfakta kullan,yada bilmiyorum abartı gelebilir mutfakta hali var mı bilmiyorum masada yiyorsaniz masanın altına çok ince kilim tarzı birşey serin kırıntı onun içine dökülsün sonra onu balkonun içine silkelersiniz.

Bende öleydim..
herşey evlilikte başlıyor..temizliğin içine giriyosun..

Calismiyorum ama temizlige uzun vakitler ayirmiyorum oyle hergun hergun, bal dök yala degildir yani evim her zaman, dip köşe yapilacaksa tek basima degil esimle hallediyoruz ki iki kisiyiz ve ev kucuk oyle yorucu bir iş olmuyor 2 kisi olunca.

Calişiyor olsam asla evim teeerrrtemiz olamazdi ekstra yardimci mutlaka alirdim. Hem calisip hem inleye inleye temizlik yapma olayini asla anlayamam hic mi caninizin kiymeti yok hayatta işten gelip kafaya evi takamazdim. Cok rahatsiz olan parasini verip kadin tutacak.

Dağınık olması cok normak. Çalışıyorsun sürekli temizlik yapamazsin

Maddiyati kocandan nasıl azaltiyorsan o da senin ev işini azaltacak nokta.
Yok öyle para işi ikimizin evide hadi halledersin kadınsın. .
Kaynanana de ki kocam erkek olsun yettirsin olmadı iki işte çalışsın evi bal dök yala yapayım. Ama oglusuna laf diyemiyorsan ben maddiyata desteksem susta yerin dibine girme daha

masa altına halı yok..
süpürüp siliyorum.. :/

ya o zamanda çocukla az vakit geçirdim diye vicdan azabı oluyor. bazen yabancıların YouTube'dan videolarını izliyorum çocuklu olanlar. adamalrin evi nasıl dağınık video bile çekip yayınlıyorlar.
haftaici iş haftasonu temizlik eee yeter be
en iyisi aldığını yerine koymak şeklinde çocukları ve herkesi alıştırmak. ama ben daha beceremedim küçük 2 yas sendromundan çıksın belki o zaman. su an heryeri karıştırıp ortaya çıkardığı bir dönem..engel olunmuyor ki. artı kendim de dağınık olduğumdan onlara bisi diyemiyorum. esim hem çocuk bakımına hem eve yardım ediyor ama yetistiremiyodum. bazen çocuklarla temizlik yapıyorum o güzel oluyor. hem vakit geçirmiş oluyoruz.
benim maddi durumum hiç elvermedi ama en güzeli düzenli yardımcı almak. inşallah Kafka göre bulabilirim birini. bakmayin çok dgainigim ama aşırı titizimdir de. ne kadınları yaptığını ne annemin yaptığını beğenmiyorum. ben ojle ev temizleyecek olsam binkere yaparım diyorum. o sebepten evim çok dağınık

Butun genellemelere karsiyim.
Bunun calisip, calismamakla ilgisi yok.
Icinden gelen bir sey.
Calismayan ama butun gun tembellikten bir turlu harekete gecemeyen insan, calismaya baslayince sihirli degnek mi degecek?
Ama su gercek, zaten duzenli, tertipli, temiz bir kadinsa, calissa da yine evi temiz olur.
Zamaninin kiymetini bilir ve her anini degerlendirir.
Ayrica cocuk daginikligi daginiklik degildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…