su robot supuegeyi ilk firsatta almak istiyorum, elimdeki telefonu satip almayi bile dusundum bi ara da baktim yetmiyo macera aramayayim dedim:)Hepimizin ortak derdi. İyi kötü düzene koymuştum evi ki ailecek yatak döşek hasta olduk. Mutfakta her yer bulaşık ama dün robot süpürgem geldi. Kurdum, çalıştırdım.mükemmel bir şeymiş, yerler pırıl pırıl ki iki tane de kedim var. Ama dediğim gibi hastalıktan ötürü çok dağınık... sürekli toplamazsam da inanılmaz dağılıyor. O yüzden salondaki oyuncakları kaldırdım mesela, oğlum (2.5 yaş) oynayacağı zaman odasında alıp geliyor.
evinde kızı var temizliyor:)Kayınvalide nin evinde evi kirletecek kim var?Benim çocuk olmadan önce evim bal dök yala şeklindeydi şimdi de allaha emanet ne kadar toplarsanız toplayın olmuyor onun eşyaları oyuncakları beşiği o bu olmuyor işte.
Özel, karbonlu bir kum alıyorum koku sorununu öyle çözdüm...onun dışında da günde bir kere temizlesen yetiyor...
ben misafir gelene kadar 30 dklik temizlemeye çalışıyorumAz önce maddi imkansızlık yüzünden haftada 6 gün evden 8 de çıkıp 7 30 da giren,arkadaşımdan geldim. Hastaneden gelmiş ben marketten çıkınca,marketle evi kar karıya xx xx xxx diye camdan altlarcasina çağırınca girdim evine. İki çocuğu var,full çalışıyor ve su ara sağlık sorunları var. Ev kitap gibi ya,koltukların kirlenti,perdeler her yer ışıl ışıldi. Bugün evde olunca dip köşe gireyim dedim,diyordu. Daha ev işine başlamamış haklıymış,ben bitirdi sandım.
Evet arkadaşımın titizligini ovdum,gelelim bana. Ev b.k gibi b.k. çalışmıyorum,çocuklarım var biri akşama kadar okulda,bolca vaktim var kkdayim. Ok.
Gündüz iste calisip gece de temizlik yapinca ödül veren mi var 3gunluk dunyada bu eziyet niye.Çocuğunuz uyuduktan sonra gece yapabilirsiniz banyo mutfak silebilirsiniz, eşinize biraz verip oynarlarken yapabilirsiniz 3 yaş çok küçük bir yaş değil kendisi de oynayabilir. Haftasonları yine babasıyla oynarlarken dip bucak süpürüp silin ütülerinizi yapın falan zaten tüm gün çocuk evde değil kaynananızda gündüz dağılmıyordur hem dağınıklık başka pis olması başka şey
Xiaomi mi vacuum cleaner aldım. 2174 tlye gittigidiyordan. Hatta aynısından anneme de aldık, dün onunki de geldi ama henüz denemedi.
Bizim de ana problemimiz o aslında. Eşimin süpürgeyi alırsak mecbur topları düşüncesi olduğu için tamam dedim ben de artık. Dağınıklığı da vakit buldukça toplamakta buldum. Bir de tek odanın dağınık olmasına dikkat ediyorum, o da yatak odası. Çok yorgunsam her şeyi oraya yığıyorum. Odaya da zaten yatmadan yatmaya girdiğimiz için gözüme çok kötü gözükmüyor
Her eve lazım ya ciddi anlamda bizim evde ev süpürmek tartışma konusuydu. Şu an toplayıp kenara çekiliyorum. Adam yıllardır istiyordu varmış bir bildiği. Aile huzurunu resmen şu robota borçluyumXiaomi mi vacuum cleaner aldım. 2174 tlye gittigidiyordan. Hatta aynısından anneme de aldık, dün onunki de geldi ama henüz denemedi.
Bizim de ana problemimiz o aslında. Eşimin süpürgeyi alırsak mecbur topları düşüncesi olduğu için tamam dedim ben de artık. Dağınıklığı da vakit buldukça toplamakta buldum. Bir de tek odanın dağınık olmasına dikkat ediyorum, o da yatak odası. Çok yorgunsam her şeyi oraya yığıyorum. Odaya da zaten yatmadan yatmaya girdiğimiz için gözüme çok kötü gözükmüyor
Ona da en iyi çözüm catgenie tuvalet. 3 senedir kullanıyorum. Kedilerin tuvaletleriyle ilgili hiçbir derdim tasam kalmadı. Üstelik her kullanımdan sonra yıkadığı İçin çok iyi hijyen sağlıyor. Evet pahalı bir ürün ama temiz 2. Elini bulabilirsiniz. Kumu zaten çok az gidiyor. Uzun vadede en çok yıkama kartuşuna gidiyor. Ama inanın değiyor.3 kedi çok zor ya. Bende bir ay önce bir anne iki yavru vardı. Tuvaletlerini temizlemekten gına gelmişti artık. Sabah akşam temizlesem de temiz olmuyordu. Siz nasıl yapıyorsunuz? Şimdi de iki kedim var ama tuvaleti gene bir şekilde hallediyorum artık.
ev küçüklüğü büyüklüğü degil eşyalarini ayarlamiyorsun ..instada kutugibi ev var 1+1 ev küçük az ve öz... :)benim de ev küçük geliyor bana artık. mesela birnodayi bak dök yala yapıyorum ama o odayı temizlemek için çıkardığım eşyaları diğer odaya yigarken orası dağılıyor.
taşındım tasinacagim derken eşyaları çok elden ciakramadim su an.
ama salondaki yemek masasini bile atasim var ya. misafir sen misafire kullanılıyor ama bir ton yer işgal ediyor sandalyelere beraber. eee ev çok geniş olmadığı için konsola doğru istiyorum. bu sefer o aralara düşen yigintilar tozlar vs ıvır zivirlar oluyor.
eskiden ne güzeldi diyorum ya. iki çekyat bir ufak TV konulan sehpa. temizlemek çok vakit almazdı. bir şupur bir toz al biterdi.
şimdi oyuncaklar eşyalar vs onlardan bişi yapamıyorum ki. bir de ben yaptığımda illa oyuncakları vs herşeyi siliyorum. kısa zamanda bitiremedigim için çok yoruluyor ve bir sirnaki temizlik için çok zor enerji buluyorum. benim sorunlarım bunlar .
o yüzden robot suburge işimi görür mü emin olamıyorum.
Hic koku yok bu kumda... fotosunu atıyorum ama türkiyede var mı bilmiyorum..Ama karbon kokusu da çok kötü? Benzin gibi kokuyor. Hangi marka acaba?
haftada bir gün yerleri süpürüp silip toz alırız banyoları yıkarız kafi evimizi herkes tertemiz bulur tabi daha bebiş yok doğduktan sonra nasıl olur bakalım
benim de ev küçük geliyor bana artık. mesela birnodayi bak dök yala yapıyorum ama o odayı temizlemek için çıkardığım eşyaları diğer odaya yigarken orası dağılıyor.
taşındım tasinacagim derken eşyaları çok elden ciakramadim su an.
ama salondaki yemek masasini bile atasim var ya. misafir sen misafire kullanılıyor ama bir ton yer işgal ediyor sandalyelere beraber. eee ev çok geniş olmadığı için konsola doğru istiyorum. bu sefer o aralara düşen yigintilar tozlar vs ıvır zivirlar oluyor.
eskiden ne güzeldi diyorum ya. iki çekyat bir ufak TV konulan sehpa. temizlemek çok vakit almazdı. bir şupur bir toz al biterdi.
şimdi oyuncaklar eşyalar vs onlardan bişi yapamıyorum ki. bir de ben yaptığımda illa oyuncakları vs herşeyi siliyorum. kısa zamanda bitiremedigim için çok yoruluyor ve bir sirnaki temizlik için çok zor enerji buluyorum. benim sorunlarım bunlar .
o yüzden robot suburge işimi görür mü emin olamıyorum.
2 çocuk var kayınvalidem bir odayı kullandığı için benim evim su an 1+1 gibi. çocuk okula başladı mesela kitapları konsolun içinde falan. çocuk odasının olmayışı bile beni çok etkiliyor. büyük oğlumun giysileri bizim gardropta örneğin. haliyle onu odasını toplaması için çok teşvik edemiyorum çünkü çocuğun düzenli bir alanı yok.ev küçüklüğü büyüklüğü degil eşyalarini ayarlamiyorsun ..instada kutugibi ev var 1+1 ev küçük az ve öz... :)
nasıl özendim valla..
benim ev 120 m 3+1
ev küçüklüğü büyüklüğü degil eşyalarini ayarlamiyorsun ..instada kutugibi ev var 1+1 ev küçük az ve öz... :)
nasıl özendim valla..
benim ev 120 m 3+1
Ona da en iyi çözüm catgenie tuvalet. 3 senedir kullanıyorum. Kedilerin tuvaletleriyle ilgili hiçbir derdim tasam kalmadı. Üstelik her kullanımdan sonra yıkadığı İçin çok iyi hijyen sağlıyor. Evet pahalı bir ürün ama temiz 2. Elini bulabilirsiniz. Kumu zaten çok az gidiyor. Uzun vadede en çok yıkama kartuşuna gidiyor. Ama inanın değiyor.
Hic koku yok bu kumda... fotosunu atıyorum ama türkiyede var mı bilmiyorum..Eki Görüntüle 2571150
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?