tüm çalışan kadinlarin evi tertemizdir....

görmek isterim calisip evi temiz olanları.
isten geldigin saatte 1 2 saat sonra getirsin bebegini sende o arada islerini yaparsin kizinla da vakit gecirirsiniz

Yaa süpermiş, hangi marka ne kadara aldınız acaba

Konu dışı ama o robot süpürgeden ben de almak istiyorum. Nasıl kullanışlı mı? Bir de silme özelliği varmış ondan düşünüyorum ben de.

Valla şöyle diyim bugün evden çıkmadan çalıştırdım. 51dk da 49 m2 alan temizleniş. Yavaş yavaş gidiyor, çekim gücü iyi. Ben silme özellikli almadım çünkü onlarda halıyı nemli bırakma gibi şeyler olabiliyormuş. Etraf dağınık olmasa evi yeni temizledim sanacağım. O kadar temiz yerler. Baya da toz topluyor, kedi tüyünü de alıyor. Artık bana yerler silmesi kaldı bir tek. Arada da derin temizlik yaparım oldu bitti. Neredeyse her yeri süpürdü çünkü (masa altına sandalye ayakları dar olduğu için sığamadı, koltukda yere yakın olduğu için sığamıyor)

Xiaomi mi vacuum cleaner aldım ben. Basit bir model. 2174 tlye aldım. Aynı model daha ucuza da var ama benim aldığım xiaomi türkiye garantili, onlar değil. Gittigidiyordan aldım bu arada, 15 gün sonra kargoya verilir diyordu ama bir haftada elimde oldu. Alırken de gönülsüz almıştım açıkçası (eşim istiyordu) o paraya kadın alsak diyordum ama her gün aynı saatte evi süpürecek kadın da çok daha masraflı olur.

Hangi marka ismi ne süpürgenizin.

Hangi marka ve model aldınız acaba ve fiyat ?

ben misafirliğe gittiğimde evi gözetmeden duramiyorum
Kayınvalidem gibisin desene Oda gelir gider yatagım toplumu camasırlar kirlidemi masanın kenarında ne var orda ne var burda ne var sunları gorunmeyen yere koy . Ayyyyyyyyyyyy hiç bana göre değil ablam titizdir benim geçen haftalarda mevlidim var diye geldi herşeyimi saklamış mevlit biter bitmez hemen dağıttım gene ben Dağınık seviyorum herşey elimin altında olacak

ben de almam istiyorum bundan ama benim sorunum ortadaki dağınıklık daha çok. süpürge çok zor değil gibi geliyor hep. bir de yorumlarda gırgır gibi yazan olmuş . o yüzden kararsız kaldım. halı da çok bende . ise dönünce araştırmayı düşünüyorum yine de.

Çok teşekkür ederim en kısa zamanda ben de almaya çalışacağım. En azından temiz eve gelmeye değer verdiğim para

peki çatkapı git nasıl:)
Haberli gittigımızde elimiz masaya yapısmıstı cay kapı gitsek neyle karsılasırdık bilmiyorum. Caydaligin demlıgınden cay dokerken gordugum sarkan cubuk makarnaya gırmıcem

Kendisi cok iyi bir insan evinin temızlıgı kendını baglar napalım, kendisini seviyoruz.
Bu dediklerim ıcın incelemeye gerek yoktu zaten gozumun ıcıne ıcıne soktu hepsini sagolsun

Çocuklar bir kiz bir erkek, kedişlerim de 2 erkek bir kiz... Ama cinsiyete bakma hepsi aynı b.kun sarısı maalesef..

3 kedi çok zor ya. Bende bir ay önce bir anne iki yavru vardı. Tuvaletlerini temizlemekten gına gelmişti artık. Sabah akşam temizlesem de temiz olmuyordu. Siz nasıl yapıyorsunuz? Şimdi de iki kedim var ama tuvaleti gene bir şekilde hallediyorum artık.

benim evim temiz mi..::)
maalesef her gittiğimde temiz ev görüyorum..
çocuklu evine gittiğimde odanin biri daginik ise normal karşılıyorum çocuk daginikliğina ayıplamam...
oynasinlar.. eğlensinler...
ee misafirlere tabak koyuyorsun dagitiyor normal...
yinede gittiğimde temiz oluyor:)
daginiklik görmedim:)

Kayınvalide nin evinde evi kirletecek kim var?Benim çocuk olmadan önce evim bal dök yala şeklindeydi şimdi de allaha emanet ne kadar toplarsanız toplayın olmuyor onun eşyaları oyuncakları beşiği o bu olmuyor işte.

Özel, karbonlu bir kum alıyorum koku sorununu öyle çözdüm...onun dışında da günde bir kere temizlesen yetiyor...

bende kaynana olucam gelinimi eleştircem belli olmaz bu işler büyük konuşmayalim ben gelinime böle diyemem demem.. diyebilirim
zaman herşey değişir..:)

Az önce maddi imkansızlık yüzünden haftada 6 gün evden 8 de çıkıp 7 30 da giren,arkadaşımdan geldim. Hastaneden gelmiş ben marketten çıkınca,marketle evi kar karıya xx xx xxx diye camdan altlarcasina çağırınca girdim evine. İki çocuğu var,full çalışıyor ve su ara sağlık sorunları var. Ev kitap gibi ya,koltukların kirlenti,perdeler her yer ışıl ışıldi. Bugün evde olunca dip köşe gireyim dedim,diyordu. Daha ev işine başlamamış haklıymış,ben bitirdi sandım.

Evet arkadaşımın titizligini ovdum,gelelim bana. Ev b.k gibi b.k. çalışmıyorum,çocuklarım var biri akşama kadar okulda,bolca vaktim var kkdayim. Ok.

Hangi marka ismi ne süpürgenizin.

Hangi marka ve model aldınız acaba ve fiyat ?

Xiaomi mi vacuum cleaner aldım. 2174 tlye gittigidiyordan. Hatta aynısından anneme de aldık, dün onunki de geldi ama henüz denemedi.

Bizim de ana problemimiz o aslında. Eşimin süpürgeyi alırsak mecbur topları düşüncesi olduğu için tamam dedim ben de artık. Dağınıklığı da vakit buldukça toplamakta buldum. Bir de tek odanın dağınık olmasına dikkat ediyorum, o da yatak odası. Çok yorgunsam her şeyi oraya yığıyorum. Odaya da zaten yatmadan yatmaya girdiğimiz için gözüme çok kötü gözükmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…