hey ay buzdolabımı silinirmiş yavalla ben evlendıgımden beri 2 defa sildim . 1 yılda .
gel arkadaşım sarılalımhey ay buzdolabımı silinirmiş ya
ben misafirliğe gittiğimde evi gözetmeden duramiyorumya şimdi o bile bence büyük başarı diyeceğim yok artık diyecek titiz hatunlar
görmek isterim calisip evi temiz olanları.selamlar...
ben çok merak ediyorum..
temiz mi...:)
bunu diyen kayinvalidem:)
benim evim çok pis temizlenecek zar zor buluyorum..
3 yaşında kızım var...
dikkat edemiyorum... kızımın bitmeyen istekleri.. anne de anneeee...
kaynanam hah şöle temiz olunur diyor.. kendisi çok titizdir.. evine gittiğimde bi çöp dahi yok...
onlar bütün gün evde.. ve çocuğuma bakiyor..
ben ise çalışıyorum eve geliyorum üstümü giyiniyorum.. zil çalıyor kızımı getiriyor. o haliyle yemek yapıyorum...
evi topalamaya çalışıyorum hergün her akşam oyuncak dagit....
o uyurken topla...
misafir geldiği zamanlarda haberli gelirler. evi temizliyorum.. dipköşe temizliği felan.. ama gözüme hala pis görünüyor...
kayınvalidem benden titiz derli toplu olmami bekliyor.
alışırsın yaparsin diyor...
çat kapı çalışanin evine gitse ne düşünürdü.. çatkapı gittikleri hatirlamiyorum.. hep haberli giderler...
sence temiz mi...
eviniz ne durumda..
böle laflar duyuyormusunuz?
olru tabigel arkadaşım sarılalım
Yaa süpermiş, hangi marka ne kadara aldınız acaba
Konu dışı ama o robot süpürgeden ben de almak istiyorum. Nasıl kullanışlı mı? Bir de silme özelliği varmış ondan düşünüyorum ben de.
Hangi marka ismi ne süpürgenizin.Hepimizin ortak derdi. İyi kötü düzene koymuştum evi ki ailecek yatak döşek hasta olduk. Mutfakta her yer bulaşık ama dün robot süpürgem geldi. Kurdum, çalıştırdım.mükemmel bir şeymiş, yerler pırıl pırıl ki iki tane de kedim var. Ama dediğim gibi hastalıktan ötürü çok dağınık... sürekli toplamazsam da inanılmaz dağılıyor. O yüzden salondaki oyuncakları kaldırdım mesela, oğlum (2.5 yaş) oynayacağı zaman odasında alıp geliyor.
Hangi marka ve model aldınız acaba ve fiyat ?Hepimizin ortak derdi. İyi kötü düzene koymuştum evi ki ailecek yatak döşek hasta olduk. Mutfakta her yer bulaşık ama dün robot süpürgem geldi. Kurdum, çalıştırdım.mükemmel bir şeymiş, yerler pırıl pırıl ki iki tane de kedim var. Ama dediğim gibi hastalıktan ötürü çok dağınık... sürekli toplamazsam da inanılmaz dağılıyor. O yüzden salondaki oyuncakları kaldırdım mesela, oğlum (2.5 yaş) oynayacağı zaman odasında alıp geliyor.
Kayınvalidem gibisin deseneben misafirliğe gittiğimde evi gözetmeden duramiyorum
Hepimizin ortak derdi. İyi kötü düzene koymuştum evi ki ailecek yatak döşek hasta olduk. Mutfakta her yer bulaşık ama dün robot süpürgem geldi. Kurdum, çalıştırdım.mükemmel bir şeymiş, yerler pırıl pırıl ki iki tane de kedim var. Ama dediğim gibi hastalıktan ötürü çok dağınık... sürekli toplamazsam da inanılmaz dağılıyor. O yüzden salondaki oyuncakları kaldırdım mesela, oğlum (2.5 yaş) oynayacağı zaman odasında alıp geliyor.
Çok teşekkür ederim en kısa zamanda ben de almaya çalışacağım. En azından temiz eve gelmeye değer verdiğim paraValla şöyle diyim bugün evden çıkmadan çalıştırdım. 51dk da 49 m2 alan temizleniş. Yavaş yavaş gidiyor, çekim gücü iyi. Ben silme özellikli almadım çünkü onlarda halıyı nemli bırakma gibi şeyler olabiliyormuş. Etraf dağınık olmasa evi yeni temizledim sanacağım. O kadar temiz yerler. Baya da toz topluyor, kedi tüyünü de alıyor. Artık bana yerler silmesi kaldı bir tek. Arada da derin temizlik yaparım oldu bitti. Neredeyse her yeri süpürdü çünkü (masa altına sandalye ayakları dar olduğu için sığamadı, koltukda yere yakın olduğu için sığamıyor)
Xiaomi mi vacuum cleaner aldım ben. Basit bir model. 2174 tlye aldım. Aynı model daha ucuza da var ama benim aldığım xiaomi türkiye garantili, onlar değil. Gittigidiyordan aldım bu arada, 15 gün sonra kargoya verilir diyordu ama bir haftada elimde oldu. Alırken de gönülsüz almıştım açıkçası (eşim istiyordu) o paraya kadın alsak diyordum ama her gün aynı saatte evi süpürecek kadın da çok daha masraflı olur.
Haberli gittigımızde elimiz masaya yapısmıstıpeki çatkapı git nasıl:)
Çocuklar bir kiz bir erkek, kedişlerim de 2 erkek bir kiz... Ama cinsiyete bakma hepsi aynı b.kun sarısı maalesef..
benim evim temiz mi..::)Kayınvalidem gibisin deseneOda gelir gider yatagım toplumu camasırlar kirlidemi masanın kenarında ne var orda ne var burda ne var sunları gorunmeyen yere koy . Ayyyyyyyyyyyy hiç bana göre değil ablam titizdir benim geçen haftalarda mevlidim var diye geldi herşeyimi saklamış mevlit biter bitmez hemen dağıttım gene ben Dağınık seviyorum herşey elimin altında olacak
Özel, karbonlu bir kum alıyorum koku sorununu öyle çözdüm...onun dışında da günde bir kere temizlesen yetiyor...3 kedi çok zor ya. Bende bir ay önce bir anne iki yavru vardı. Tuvaletlerini temizlemekten gına gelmişti artık. Sabah akşam temizlesem de temiz olmuyordu. Siz nasıl yapıyorsunuz? Şimdi de iki kedim var ama tuvaleti gene bir şekilde hallediyorum artık.
bende kaynana olucam gelinimi eleştircem belli olmaz bu işler büyük konuşmayalim ben gelinime böle diyemem demem.. diyebilirimKayınvalidem gibisin deseneOda gelir gider yatagım toplumu camasırlar kirlidemi masanın kenarında ne var orda ne var burda ne var sunları gorunmeyen yere koy . Ayyyyyyyyyyyy hiç bana göre değil ablam titizdir benim geçen haftalarda mevlidim var diye geldi herşeyimi saklamış mevlit biter bitmez hemen dağıttım gene ben Dağınık seviyorum herşey elimin altında olacak
Hangi marka ismi ne süpürgenizin.
Hangi marka ve model aldınız acaba ve fiyat ?
ben de almam istiyorum bundan ama benim sorunum ortadaki dağınıklık daha çok. süpürge çok zor değil gibi geliyor hep. bir de yorumlarda gırgır gibi yazan olmuş . o yüzden kararsız kaldım. halı da çok bende . ise dönünce araştırmayı düşünüyorum yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?