tum carelerim tukendi.bana geri donmuyor :(

kelebekyuvasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
131
0
26
İçel Mersin
Merhaba kk uyeleri.konumu okursaniz sizden de bir iki fikir almak icin burdayim.

Ben,bana gore hayatimin en buyuk hatasini beni seven insani kaybederek yaptim.2 yil once tam da bugun ayrildik onunla...17 temmuz 2010'du.o zaman gayet umursamaz,gayet emin atmistim ona o agir ayrilik mesajini.4 yillikti iliskimiz.universite bitince ayri sehirlerde surdurmeye calistik iliskimizi son 1 yil.ama onun ilgisizligi ve bu ilgisizligine uydurdugu kiliflar canima tak etmisti.en son,babasinin kansere yakalanisi bana evlenip ailesiyle ayni evde yasamamizi teklif etmesiyle ipler koptu.ben istemedim,hayallerim farkliydi dedim.bunun uzerine o kopsa da benden,ben aradim sordum her defasinda babasini,kendni.ama artik dayanacak gucumun kalmadigi o gun attim o ayrilik mesajini,cok agirdi..babasi hasta olan birine atilmayacak kadar agir...bitti...o mesajima cevap bile vermedi.

mesajimin ertesi gunu babasini kaybetmis...ben bunu ogrendigim an,yani gecen yil mayis ayindan beri ona ulasmaya calisiyorum..zaten pisman ve onun yerini doldurmanin mumkun olmadiginin bilinciyle kendimi seferber ediyorum.telefonunu iptal etmis.arkadaslarini yeni numarasini vermemeleri konusunda tembihlemis.maille ulasmaya calistim 1 hafta kdr maillestik.ayrilip keyfime baktiigimi,en kotu gunlerinde yaninda olmadigimi,bir daha asla bir araaya gelmeyecegini soyledi.bunun yaninda facebookdan beni gizlice takip etmis,hoslanmadigi kisilerle facebookda gorusmemi hazmedemiyor ve bir arkadasla disarda da gorustugumu iddia ediyor.inanmiyor bana bitti diyor.ama olmuyo,ne yapsam da olmuyor.bana attigi en son mailim uzerinden 7 ay gecti o 7 ayin yaklasik her gunu cevap gelmemesine ragmen yaziyorum.carelerim tukeniyor,umudum azaliyor. Tek carem is yerini aramakti benim yerime durumuma dayanamayip,tanisikligi da oldugu icin halam aradi...kalbim acidi,canim yandi onun sesini duyunca.onunsa sesi titredi.ama yok...yaklasik 20 dk konustular ama numarasini yine vermedi.hakkimi helal ediyorum,o beni mahfetti gununu gun etti ben neler duydum,olmaz diyor.halam" zamana birakin onyargili olma,bir kere dinle onu" dese de olmaz dedi.carem bitti.bugun ona halamla konusmasiyla ilgili mail attim ve yanina gelecegimi soyledim.ama hala cevap yok.

simdi tek yolum kaldi.o da turkiyenin obur ucuna,onun yanina gitmek.yuzume bakar mi bakmaz mi diye onemsemeyerek..ailem,arkadaslarim iyi dusun,bekle deseler de ben son caremi de degerlendirmek istiyorum.belki onu bulamayaacagim belki goremeyecegim ama kalbim git diyor.

çok zor bir durum fakat tüm hata sende değil. onun da hataları var işi anlamak istediği gibi anlıyor ve tüm suçu senin üzerine atıp kendini masum, terk edilmiş ilan ediyor. babasının ölmeden önceki ayrılmadığınız günler sen ne kadar mücadele vermişsin. artık dayanamamışsın da ayrılmışsın. peki o neden bu kadar kendini saldı ya da sana bu kadar yük oldu da seni canından bezdirdi. evlendiğinizde ailesinin yanında yaşayacağınıza kadar ayrıntılı düşünebilen biri neden seni biraz olsun anlayıp yükünü hafifletmedi. neden seni anlamak istemedi ve sadece kendi derdine yandı. seni çok iyi anlıyorum ve hata tamamen sende değil. ayrıca ayrıldığınız günün ertesi günü babasının ölmesi de senin suçun değil. eski sevgilinin biraz ego yapmış sen yalvarıp yakardıkça o geri adım atmıyor. kendini bu kadar yıpratma. hiçbir şey senden değerli değil. sen kendine değer verirsen o da sana değer verir.

zor anında onun yanında olmamışsınız ve kötü bi şekilde terketmişsiniz..kızmayın bana ama yerine de birini koyamayınca tekrar geri dönmeye calısıyosunuz..o da böyle düşünüyor ki size karsı bu kdr sert..umarım hersey gönlünüzce olur

kizmayin ama ben olsam bende öyle birine dönmem
onun yaninda olman gerek zamanda olmamissin o da haliyle gercek yüzünü gördüm diye düsünüyordur ne yapabilirsin hic bilmiyorum
belki yanina gittiginde düzelir diyecegim ama benim malesef umudum yok ister git yanina kendini afettirmeye calis o da olmazsa unutmaya calis hic kimsenin yeri doldurulmayacak degildir biz öyle saniriz ama degildir

En basta tam da senin gibi dusunuyordum ama su an kendimi nedense savunamiyorum.180 derecelik bir donus yaptim.kendimi sucluyorum her konuda.o benim tum kotu gunlerimde yanimda olmustu ben babasinin cenazesinde onun yaninda degildim bu konuda affedemiyorum kendimi.onu unutmak icin onun nefret ettigi ne varsa yaptim,nefret ettigi kim varsa gorustum.cunku aklimin ucundan gecmezdi boyle pisman olacagim.kader...

Tesekkur ederim.tam da bu cumleyi kurmus bugun halama : "bu kadar zaman sonra ona biri bisey yapmasaydi donmezsi aradigini bulamadi" demis.ben kimseyle olmadim ondan sonra ama yerini de dolduramadim.

hani demişsin ya tüm çarelerim tükendi bana geri dönmüyor diye. biraz kendini dinle. nefret etmek için de zorlama, unutmak için de, geri döndürmek içinde... senin kaderinse gelir seni bulur. değilse ne yapsan çare etmez.

Kizmam cunku dogru soyluyorsunuz."onun yaptiklarini ben yapmis olsam o bana cevap bile vermezdi ben yine veriyorum" demis bugun.soyledigi herseyde hakli.zaten beni mahfeden de bu.hem ozluyor,hem cok seviyor hem de kendimi affedemiyor 1 yildir aci cekiyorum.

Evet dogru.ama bende "zaten kaybettim boyle akisina birakirsam da hic kazaanamam mucadele etmem gerek" gibi bir psikoloji olustu.oyle ki bir insan 7 ay boyunca her gun sayfalar dolusu mail atar mi cevap gememesine ragmen.akisina bbirakmayi cok istiyorum,keske yapabilsem..cunku artik huzur istiyorum.

inanirim canim hem ask acisi hem vicdan azabi cekiyorsundur oysaki kim olursa olsun yaninda olmak isteriz ama hakli tatlim insan gercektende ailesinden biri hasta oldugunda ailesinden baskasini gözü görmüyor
cok üzüldüm durumuna ama bence unutmaya calis vicdan azabini dindir artik

bence çok zorlama canım bazen bişeylerin kopması gerekir vardır bundada bir hayır de kendi yoluna git daha da sıkılabilir

birseyin olmasını da çok fazla istemeyin..belki böylesi daha hayırlıdır..çok fazla üstüne düştükçe de antipatik olursunuz..biri bana hergun mail atsa sürekli arayıp konusmaya calıssa çok bunalırım..brz rahat bırakın siz yapacağınızı fazlasıyla yapmıssınız ztn..döneceği varsa döner..yıpratmayın bu kdr kendinizi

Ah yontem olarak unutmayi bir secebilsem...cunku hala umudumu yitiremiyorum tum careler bitti desem de belki yanina gidince birden karsisinda cikinca beni affeder,bir kez olsun beni dinler diyorum.belki avuntu,belki sacma ama hissettigim bu.belki bu duygudan kurtulsam "o bir daha donmeyecek" diyebilsem her sey daha kolay olacak canim.

Yok zaten arama gibi bir sansim yok cep telefonu numarasini bilmiyorum.bugune kadar yaptigim tek sey mail atmakti.bugun de is yerini halam aradi ben aramadim.elimden geleni yaptigimi dusunuyorum imkanlarim cercevesinde.

Sen neden ayrılmıştın ki ondan??
Şimdi tekrar beraber olsanız bile sağlıklı bir ilişkiniz olacağına inanıyormusun
Ona özlem duyuyosun kendine affedemiyosun ama gerçekler acıdır
Kendini kandırma lütfen

belkide hayatında başka biri vardır... bence gitme olmuyorsa zorlama..isteseydi 7 ay dayanamazdı..erkekler bizim kadar dayanıklı değiller.. mutlaka cevap verirdi..istememesi sadece kızgınlık olamaz.. öyle olsa geçerdi şimdiye kadar..

Belki yolunda gitmeyecek olsa bile,bunu ben sen hic kimse bilemez.su an tek bildigim onu cok ozledigim.herseye ragmen...

Hayatinda biri oldugunu sanmiyorum.bana mailinde "senden sonra biriyle olmaya kalktim senin yuzunden hayatimin hatasini yaptim" demis,bunda bile beni suclu bulmustu.nasil bisey oldu da hata yapti bilmiyorum sorsam da soylemedi.

aşk farklı bi duygudur hataları kaldırabilir...
belkide aşık değil sana artık...
yoksa dinlerdi seni...
ama dediğim gibi insan kendini affettirebilir...
istemeyi bileceksin...
kalbini dinle derim...
ben olsam giderdim onun olduğu yere...
elinde kalan tek koz buysa onuda oyna olmazsa önüne bakarsın...
allah yardım etsin...
kendini yıpratma fazla herkes hata yapar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…