- Konu Sahibi kelebekyuvasi
-
çok zor bir durum fakat tüm hata sende değil. onun da hataları var işi anlamak istediği gibi anlıyor ve tüm suçu senin üzerine atıp kendini masum, terk edilmiş ilan ediyor. babasının ölmeden önceki ayrılmadığınız günler sen ne kadar mücadele vermişsin. artık dayanamamışsın da ayrılmışsın. peki o neden bu kadar kendini saldı ya da sana bu kadar yük oldu da seni canından bezdirdi. evlendiğinizde ailesinin yanında yaşayacağınıza kadar ayrıntılı düşünebilen biri neden seni biraz olsun anlayıp yükünü hafifletmedi. neden seni anlamak istemedi ve sadece kendi derdine yandı. seni çok iyi anlıyorum ve hata tamamen sende değil. ayrıca ayrıldığınız günün ertesi günü babasının ölmesi de senin suçun değil. eski sevgilinin biraz ego yapmış sen yalvarıp yakardıkça o geri adım atmıyor. kendini bu kadar yıpratma. hiçbir şey senden değerli değil. sen kendine değer verirsen o da sana değer verir.
zor anında onun yanında olmamışsınız ve kötü bi şekilde terketmişsiniz..kızmayın bana ama yerine de birini koyamayınca tekrar geri dönmeye calısıyosunuz..o da böyle düşünüyor ki size karsı bu kdr sert..umarım hersey gönlünüzce olur
En basta tam da senin gibi dusunuyordum ama su an kendimi nedense savunamiyorum.180 derecelik bir donus yaptim.kendimi sucluyorum her konuda.o benim tum kotu gunlerimde yanimda olmustu ben babasinin cenazesinde onun yaninda degildim bu konuda affedemiyorum kendimi.onu unutmak icin onun nefret ettigi ne varsa yaptim,nefret ettigi kim varsa gorustum.cunku aklimin ucundan gecmezdi boyle pisman olacagim.kader...
kizmayin ama ben olsam bende öyle birine dönmem
onun yaninda olman gerek zamanda olmamissin o da haliyle gercek yüzünü gördüm diye düsünüyordur ne yapabilirsin hic bilmiyorum
belki yanina gittiginde düzelir diyecegim ama benim malesef umudum yok ister git yanina kendini afettirmeye calis o da olmazsa unutmaya calis hic kimsenin yeri doldurulmayacak degildir biz öyle saniriz ama degildir
hani demişsin ya tüm çarelerim tükendi bana geri dönmüyor diye. biraz kendini dinle. nefret etmek için de zorlama, unutmak için de, geri döndürmek içinde... senin kaderinse gelir seni bulur. değilse ne yapsan çare etmez.
Kizmam cunku dogru soyluyorsunuz."onun yaptiklarini ben yapmis olsam o bana cevap bile vermezdi ben yine veriyorum" demis bugun.soyledigi herseyde hakli.zaten beni mahfeden de bu.hem ozluyor,hem cok seviyor hem de kendimi affedemiyor 1 yildir aci cekiyorum.
inanirim canim hem ask acisi hem vicdan azabi cekiyorsundur oysaki kim olursa olsun yaninda olmak isteriz ama hakli tatlim insan gercektende ailesinden biri hasta oldugunda ailesinden baskasini gözü görmüyor
cok üzüldüm durumuna ama bence unutmaya calis vicdan azabini dindir artik
bence çok zorlama canım bazen bişeylerin kopması gerekir vardır bundada bir hayır de kendi yoluna git daha da sıkılabilir
birseyin olmasını da çok fazla istemeyin..belki böylesi daha hayırlıdır..çok fazla üstüne düştükçe de antipatik olursunuz..biri bana hergun mail atsa sürekli arayıp konusmaya calıssa çok bunalırım..brz rahat bırakın siz yapacağınızı fazlasıyla yapmıssınız ztn..döneceği varsa döner..yıpratmayın bu kdr kendinizi
Sen neden ayrılmıştın ki ondan??
Şimdi tekrar beraber olsanız bile sağlıklı bir ilişkiniz olacağına inanıyormusun
Ona özlem duyuyosun kendine affedemiyosun ama gerçekler acıdır
Kendini kandırma lütfen
belkide hayatında başka biri vardır... bence gitme olmuyorsa zorlama..isteseydi 7 ay dayanamazdı..erkekler bizim kadar dayanıklı değiller.. mutlaka cevap verirdi..istememesi sadece kızgınlık olamaz.. öyle olsa geçerdi şimdiye kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?