tum carelerim tukendi.bana geri donmuyor :(

Canim tesekkurler.iyi olmaya calisiyorum.
Bu konunun ardindan bana bu kotu cevabi verdigi gun bir konu daha acmistim,icimde kalanlari soylemek icin bir mektup dahaa yollamali miyim diye...yollama dediler ama ben yolladim. Once beklemede kaldi sanirim kabul etmedi,1 hafta sonrasinda teslim edildi.ilk gunler duramayip yine mailler attim, "ben bir hata yaptim ama cezam bu kadar agir olmamliydi affedilmeyecek seyler degildi yaptigim" tarzinda. Mail adresini kapatacagini soylemesine ragmen kapatmamis ve beni engellememis sanirim vazgecirmek icin soyledi onu. Maillerime okundu bilgisi gelmeye devam etti.ama dedigin gbi yavas yavas soguyorum ondan. Elimden gelenin fazlasini yaptigimi dusunuyorum. Evet hataliydim ama bu kadarini gercekten haketmedim.

Mail atarak çok büyük hata yapıyosun, bıktırmışsın kendinden sen geri çekilse bir anda bütün iletişimi kessen aklına düşeceksin merak edece seni. Eğer unutamazsan 2-3ay sonra mail at o da isterse cevap verir. Böyle hergün yazarak çözüme ulaşamazsın

Evet ben de bunu anlayarak vazgectim atmaktan. Oyle bbir ruh haline burunmustum ki sanki atmazsam ihtimalim sifirlanacak.halbuki alakasi yok. Hayatima kaldigim yerrden devam ediyorum. Ama unuttum mu hayir

Hikayenden çok etkilendim.. Bazen insanlara tek diyebileceğimiz " sen bilirsin... " oluyor işte.. sen de öyle de.. o da kendince haklı.. hala git derdini Fuat'a anlat diyen bi adamın kırgınlığını taa burdan duyabiliyorum.. ama,affetmeyi de öğrenmek gerek vakit varken.. affedilmeyecek şeyler yapmamışsın.. bana göre ve sana göre.. ama anlaşılan o ki o hazmedememiş.. bu durumda denecek tek bir söz kalıyor geriye... "Sen bilirsin....."

Evet,bana diyecek tek bir soz birakmadi. Elimden geleni yaptim ama olmadi onu kaybettim artik. Ne dusunuyor,ne hissediyor bilmiyorum ama benim tek hisssettigim ne kirginlik ne ofke ne de hirs artik. Sadece kaybettigimi hissediyorum tamamen. Kendime yeni bir yol cizmem gerektigini dusunuyorum artik. Ama sanirim zaman alacak.

hazır onun hayatında başkası olmadığını biliyorken, git yapış yakasına ve seni nolursa olsun bırakmıcam de!!! bunu zamanında ben yapamadım, hayatına başkası girdi ve ben o kadar pişmanım ki! nefes aldığım her saniye pişmanlıktan kavruluyorum. senin de aynısını yaşamanı istemem.. hiçbir şey olmaz ya da geç değildir!!!

Ben gitmenin disinda elimden geleni yaptim. Gitmek bir seyi degistirmez gibi gelliyor bu saatten sonra.
Onu aradim,en yakinda arkadasiyla haber yolladim,maillestigim bir donemde yalvardim. 6 ay boyunca nerdeyse her gun mail attim. Maillerimde hasta oldugumu soyledim,ya inanmadi ya umursamadi. Halami arattim,ardindan mektuplar yolladim. Yaptim yani herseyi. Simdi bir yanina gitmem mi degistirir herseyi. Hic sanmiyorum.belki acir cikar karsima gorunce dayanamaz belki ama yoruldum ben artik.bu kadar zor olmamaliydi...

Sen onun hangi halini ozluyorsun?
Seni kendiliginden arayan, ozleyen sesini duymadan, seni gormeden rahat edemeyen halini mi? Oyleyse o adam öldü. Yok artik oyle biri ve bu saatten sonra o hale de gelmeyecek. Zamanini enerjini, sabrini ve sevgini yepyeni birini taniyip elde etmeye harcasaydin belki suanda hic olmadigin kadar mutlu olacaktin. Tukenmis biseyler var ortada ve kullerinden yeniden alevlendirmeye calisiyorsun ama bu cabalarin bosa. Artik onunla herseyin bittigini kabul etmelisin. Hayat devam ediyor!

aşk kimsenin tekelinde değil, yeniden aşık olabilirsin.. inan bana.. elinden geleni yaptın bunu biliyorsun değil mi ?.. mükemmel olamazdık ve hatalar yaptık.. ama hiçbi zaman affedilmeyecek büyüklükte değildi hatalarımız.. o affetmeyi değil seni ardında bırakmayı seçti.. boşversene sen, aşk affeder böyle şeyleri.. seni bi adamla yatakta yakalamış gibi muamele göstermiş.. senin vicdanında kendi yansımasını keyifle seyretmek istemiş aklınca.. geç bitanem geçççç.. kendini paralamışsın onun uğrunda.. aylarca peşinde koşmuşsun.. iyi de yapmışsın.. ama o bütün bu çabalara bi değer vermiyor da geçmişte yaşiyorsa sen de bırak onu mazinin tozlu raflarında.. hayat güzel.. sonbaharda aşk başkadır.. kendini yepyeni bi aşka hazırla.. sende var bu güç.. vicdanın da huzura ersin yorgun yüreğin de.. onlara güzel bi aşk borçlusun artık

O kadar guzel yazmissin ki..tam hissettigim seyler. Mukemmel degildim hata yaptim ama evet resmen beni biriyle yatakta yakalamis muamelesi yapmayi secti o. Elimden geleni yaptim . Ayaginaa kadar gidip ayaklarina kapanmak disinda herseyi yaptim. Ve zaten bunu yapmama gerektigini dusunuyorum. Cunku bu kadar zor olmamaliydi. Onceki cabalarim bos ve degersiz degildi. Bir adim daha atabilirdi. Bitirmis zaten. Tamamen bitirmis bunu artik kabullendim zor olsa da. aska olan inancimi da kaybettim. Yalniz yaslanirim gibi geliyor :)

Evet o oldu.donse bile o artik olmayacak. Cok haklisin.

1 yildir onun icin ugrastim. 4 yillik da iliskimiz vardi. Omrumden 5 yil gitti yok yere hic yere. Bir daha bir seylere asla baslayamam gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…