- Konu Sahibi kelebekyuvasi
-
canım nasılsın merak ettim, cevabını şimdi okudum
bir insanın bunu yazabilmesi için karşısındakinin gerçekten haketmiş olması lazım. değilse daha kibar bir cevap yazabilirdi. herşeyin hayırlısı canım neyseki gitmemişsin
Allah yardımcın olsun ve çabucak atlatırsın umarım, bir açıdan böyle kaba yazdığı iyi olmuş belki soğutur seni kendisinden.
Zamanla biter canım. Ama artık birşey yapma.
Mail atarak çok büyük hata yapıyosun, bıktırmışsın kendinden sen geri çekilse bir anda bütün iletişimi kessen aklına düşeceksin merak edece seni. Eğer unutamazsan 2-3ay sonra mail at o da isterse cevap verir. Böyle hergün yazarak çözüme ulaşamazsın
Hikayenden çok etkilendim.. Bazen insanlara tek diyebileceğimiz " sen bilirsin... " oluyor işte.. sen de öyle de.. o da kendince haklı.. hala git derdini Fuat'a anlat diyen bi adamın kırgınlığını taa burdan duyabiliyorum.. ama,affetmeyi de öğrenmek gerek vakit varken.. affedilmeyecek şeyler yapmamışsın.. bana göre ve sana göre.. ama anlaşılan o ki o hazmedememiş.. bu durumda denecek tek bir söz kalıyor geriye... "Sen bilirsin....."
Seviyorsan git konuş, hiçbir şey kaybetmezsin
hazır onun hayatında başkası olmadığını biliyorken, git yapış yakasına ve seni nolursa olsun bırakmıcam de!!! bunu zamanında ben yapamadım, hayatına başkası girdi ve ben o kadar pişmanım ki! nefes aldığım her saniye pişmanlıktan kavruluyorum. senin de aynısını yaşamanı istemem.. hiçbir şey olmaz ya da geç değildir!!!
aşk kimsenin tekelinde değil, yeniden aşık olabilirsin.. inan bana.. elinden geleni yaptın bunu biliyorsun değil mi ?.. mükemmel olamazdık ve hatalar yaptık.. ama hiçbi zaman affedilmeyecek büyüklükte değildi hatalarımız.. o affetmeyi değil seni ardında bırakmayı seçti.. boşversene sen, aşk affeder böyle şeyleri.. seni bi adamla yatakta yakalamış gibi muamele göstermiş.. senin vicdanında kendi yansımasını keyifle seyretmek istemiş aklınca.. geç bitanem geçççç.. kendini paralamışsın onun uğrunda.. aylarca peşinde koşmuşsun.. iyi de yapmışsın.. ama o bütün bu çabalara bi değer vermiyor da geçmişte yaşiyorsa sen de bırak onu mazinin tozlu raflarında.. hayat güzel.. sonbaharda aşk başkadır.. kendini yepyeni bi aşka hazırla.. sende var bu güç.. vicdanın da huzura ersin yorgun yüreğin de.. onlara güzel bi aşk borçlusun artık
Sen onun hangi halini ozluyorsun?
Seni kendiliginden arayan, ozleyen sesini duymadan, seni gormeden rahat edemeyen halini mi? Oyleyse o adam öldü. Yok artik oyle biri ve bu saatten sonra o hale de gelmeyecek. Zamanini enerjini, sabrini ve sevgini yepyeni birini taniyip elde etmeye harcasaydin belki suanda hic olmadigin kadar mutlu olacaktin. Tukenmis biseyler var ortada ve kullerinden yeniden alevlendirmeye calisiyorsun ama bu cabalarin bosa. Artik onunla herseyin bittigini kabul etmelisin. Hayat devam ediyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?