tum carelerim tukendi.bana geri donmuyor :(

Bence git.eğer onun içindeki duygular bitmişse bunu yüzüne söylesin sen de rahatlar ve belki biraz daha acı çekip kurtulursun ama şu an kıvranıyorsun.Yapacak bir şeyin yok ben seni anlıyorum bence noktayı koyacak olan bu yüzyüze görüşmedir yoksa bu şekilde aylarca belki yıllarca gider kendini heba edersin..

Bence bu saatten sonra dönse de size eskisi gibi davranmayacak bilenmiş olarak geri dönekcektir pek de hayırlı br ilişki olmayabilir gibi. Allah'tan hayırlısını isteyin hayırlısı ise dönsün diyin yoksa bütün bu yaptıklarınızı burnunuzdan getirerek de dönebilir bunu unutmayın.

Halam dun telefonda "onu sev demiyorum sadece kendini bir kez olsun ispatlamasina izin ver bundan sonraa hayatina devam edebilmesi icin" dedi.bir kere bile dinlemiyor beni.unutamiyorum sanirim gitmek tek carem olacak.

Cok haklisin.ben de aynen senin gibi dusunuyorum.o gorusmeden sonra hersey netlesmis olacak.telefon numarasi olmadigindan yillik izinde mi yoksa onu gorebilecek miyim is cikisi gibi tereddddutlerim var ama sanirim bir yola cikacaksam bu ihtimalleri de goz onune almam gerekiyor.

O kadar kotuyum ki yeter ki donsun diyorum ama dediginiz gibi her seyin hayirlisi istemekte fayda var

keske kotu gunlerınde onun yanında olsaymıssınız.. cunku herkes kotu gunlerınde sıgıncak bı lıman , bı dost elı veyahut da sefkatlı bı ele tutunmak ister...

Son düzenleme:
Mailime cevap verseydi dun keske.halamla konusuyor ama benim mailime cevap vermiyor!telefonlarin dinlendigi bir is yerinde o kadar insanin icinde aciklama yapiyor,konusuyor ama ben mailimde "gelecektim mani oldular ama gorusmemiz cok yakin gelecegim" dedigimde bir cevap yok.halamin aramasi onu soke etti,telefonlar dinleniyor keske bu konusma gerceklesmeseydi dedi.bu konusmanin uzerine mailime cevap vermesini bekledim acikcasi.en azindan "gelme" demeliydi.en kotu ihtimalle bunu yazmaliydi.

bende seni cok iyi anlayabiliyorum.. kalbin git desede bence gitme!
ben o hatayi yaptim, git dedi, gelme dedi.. birtek onu göreyim diye gittim, saatlerce soguk havalarda bekledim. asaga saatler sonra zar zor indi.. resmen yalvardim ve anladimki bu davranisim cok yalnisti. kendimi kücümsedim.
ben onu görmek istedikce o benden uzaklasti. gurur ve inatlasti. benim yaptigim hatayi bari sen yapma.
butün sucu kendine atmamaya calis. Ikinizdede biraz suc var.
sen bitti dedikten sonrada hic savasmamis. bence artik kendini yipratmamaya calis. önüne bak. suan belki hayirini göremiyorsun ama Allaha birak. Rabbim ne eylerse güzel eyler:)

haklisin.senin icin de cok uzuldum.nasil atlatabildin peki?ama kafanda keske kalmamis en azindan her yolu denemissin.bunu yapabilen insan cok daha rahat devam edebilir yoluna.benim simdi hep "ya donerse" umudum var herseye ragmen.ve keske bir kere olsun gitseydim demek istemiyorum.

senin için gitmeden rahatlamayack galiba..ben gitmemen taraftayım aslında oda ne olursa olsun erkeklerin haketmediği için :)
halanında dediği gibi belki gidersen hayatına daha güzel devam edebilirsin..onu görürsen belki hiçbişey hissetmetmeyeceksin için rahatlayacak... bulunduğu yer yakaın mı sana ?

Cok haklisin ama hayatima devam edemiyorum iste.ona mail attim bugun."pazartesi ordayim" dedim cevap yok!apbr arkadasina mesaj atip pazartesi orda olacagimi soylemesini isteyecegim bilmiyorum dogru mu yapiyorum ama bosa dusmek istemiyorum.cok uzak.ben mersindeyim o istanbulda.

"pazartesi geliyorum" diye mail attim,aldi mi okuyor mu maillerimi bilmiyorum arkadasi araciligiyla da iletirse eger haber gonderecegim.o kadar degistim ki ben ki mantikli garantici kiz sacma sapan yollara ,hatta yalana basvuruyorum.arkadasi "beni araya sokma" demesine ragmen hala ona basvuruyorum carem olmadigindan.ailem asla gitmemi istemiyor ve beni caydirmak icin ugrasiyorlar.cunku onu bulamama ihtimalim de var,askeri bir tesiste calisiyor ve ulasim biraz guc olabiliyor.bunlari goze almam gerekiyor.sanirim hata yapiyorum.

madem unutamıyorsun git canım..çünkü sen elinden geleni yapmış olacaksın..aklında soru işareti kalmayacak... istemiyorsa gelme istemiyorum niye demiyor onu anlamadım...bi mesaj daha at iş yerine gelicem..gelme dersen gelmeyeceğim yaz bakalım ne diyecek.. istemeyen insan sessiz kalmaz gelme der.. ama maillerine bakmıyor olabilir mi..

Iste ben de ondan emin olamiyorum canim.bilemiyorum ki okuyup okumadigini.dedigin tarzda bir mail daha atacagim.iste boyle belirsiz bir ortamda insan bir yola cikmakta tereddut ediyor.

Iste ben de ondan emin olamiyorum canim.bilemiyorum ki okuyup okumadigini.dedigin tarzda bir mail daha atacagim.iste boyle belirsiz bir ortamda insan bir yola cikmakta tereddut ediyor.

telefonunu bulamaz mısın yada iş yerinden halan arasın sana versin.. çok değil bir dakika konuşalım falan dersin..isteyip istemediğni öğrenirsin mecbur konuşmak zorunda kalır belki.. facebook kullanmıyor mu? oraya kesin bakar:26:

Telefonunu vermiyor ortak arkadaslrimiz tembihlemis cunku.bir iki saattir hotmailde maillerin okunup okunmadiginin nasil anlasilacagina yonelik arastirma yaptim.bisey buldum test ettim diger adresimden de.gercekten de okundugu andaa bilgi geliyor gonderilen adrese.bunu test ettikten sonra ona tekrardan mail attim okundugunun bildirimi gelecek mi bakalim...bu arada facebook kullanmiyor canim.sadece twitter kullaniyor o da zaten kilitli mesaj gonderilmiyor iletisileri okunmuyor.o kadar cilginca davranislar sergiliyorum ki onu takip eden tanimadigim arkadaslarini kiskac altina aldim.ne olacak benim sonum bilmiyorum uzuluyorum kendime...

Çalıştığı yeri biliyorsanız habersiz gitmen daha iyi olurdu. ailenin durumdan haberdar olması güzel. En azından istanbulda olduğunu bilecek birileri var. Yaşınız kaç bburada?

Çalıştığı yeri biliyorsanız habersiz gitmen daha iyi olurdu. ailenin durumdan haberdar olması güzel. En azından istanbulda olduğunu bilecek birileri var. Yaşınız kaç bburada?

Evet bunu dusundum acikcasi keske hic yazmasa miydim dedim ama yazdim kimbilir belki de okumadi.gitme konusunda hala kararsizim bu arada bosa dusmek ve karsilasacagim olasi manzara urkutuyor beni cunku reddedilmisim...yasim 24.

Bence hala bir umut var,hiç dönmemek isteseydi senin maillerine cevap vermezdi.Susmak unutmaktır,suçlamak,sitemde bulunmak unutamadığının işaretidir.Öyle bir şey yapman lazım ki tamam demeli inanmalı sana.Sanırım uzak şehirlerdesiniz o kadar seviyorsan git bence bunu yapmadan herşeyi denemiş olmazsın.Gidersen de barışmazsa artık yapcağın hiç bir şey kalmamış demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…