- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
- Konu Sahibi kelebekyuvasi
-
aşk farklı bi duygudur hataları kaldırabilir...
belkide aşık değil sana artık...
yoksa dinlerdi seni...
ama dediğim gibi insan kendini affettirebilir...
istemeyi bileceksin...
kalbini dinle derim...
ben olsam giderdim onun olduğu yere...
elinde kalan tek koz buysa onuda oyna olmazsa önüne bakarsın...
allah yardım etsin...
kendini yıpratma fazla herkes hata yapar...
Bence git.eğer onun içindeki duygular bitmişse bunu yüzüne söylesin sen de rahatlar ve belki biraz daha acı çekip kurtulursun ama şu an kıvranıyorsun.Yapacak bir şeyin yok ben seni anlıyorum bence noktayı koyacak olan bu yüzyüze görüşmedir yoksa bu şekilde aylarca belki yıllarca gider kendini heba edersin..
Bence bu saatten sonra dönse de size eskisi gibi davranmayacak bilenmiş olarak geri dönekcektir pek de hayırlı br ilişki olmayabilir gibi. Allah'tan hayırlısını isteyin hayırlısı ise dönsün diyin yoksa bütün bu yaptıklarınızı burnunuzdan getirerek de dönebilir bunu unutmayın.
keske kotu gunlerınde onun yanında olsaymıssınız.. cunku herkes kotu gunlerınde sıgıncak bı lıman , bı dost elı veyahut da sefkatlı bı ele tutunmak ister...
bende seni cok iyi anlayabiliyorum.. kalbin git desede bence gitme!
ben o hatayi yaptim, git dedi, gelme dedi.. birtek onu göreyim diye gittim, saatlerce soguk havalarda bekledim. asaga saatler sonra zar zor indi.. resmen yalvardim ve anladimki bu davranisim cok yalnisti. kendimi kücümsedim.
ben onu görmek istedikce o benden uzaklasti. gurur ve inatlasti. benim yaptigim hatayi bari sen yapma.
butün sucu kendine atmamaya calis. Ikinizdede biraz suc var.
sen bitti dedikten sonrada hic savasmamis. bence artik kendini yipratmamaya calis. önüne bak. suan belki hayirini göremiyorsun ama Allaha birak. Rabbim ne eylerse güzel eyler:)
senin için gitmeden rahatlamayack galiba..ben gitmemen taraftayım aslında oda ne olursa olsun erkeklerin haketmediği için :)
halanında dediği gibi belki gidersen hayatına daha güzel devam edebilirsin..onu görürsen belki hiçbişey hissetmetmeyeceksin için rahatlayacak... bulunduğu yer yakaın mı sana ?
"pazartesi geliyorum" diye mail attim,aldi mi okuyor mu maillerimi bilmiyorum arkadasi araciligiyla da iletirse eger haber gonderecegim.o kadar degistim ki ben ki mantikli garantici kiz sacma sapan yollara ,hatta yalana basvuruyorum.arkadasi "beni araya sokma" demesine ragmen hala ona basvuruyorum carem olmadigindan.ailem asla gitmemi istemiyor ve beni caydirmak icin ugrasiyorlar.cunku onu bulamama ihtimalim de var,askeri bir tesiste calisiyor ve ulasim biraz guc olabiliyor.bunlari goze almam gerekiyor.sanirim hata yapiyorum.
madem unutamıyorsun git canım..çünkü sen elinden geleni yapmış olacaksın..aklında soru işareti kalmayacak... istemiyorsa gelme istemiyorum niye demiyor onu anlamadım...bi mesaj daha at iş yerine gelicem..gelme dersen gelmeyeceğim yaz bakalım ne diyecek.. istemeyen insan sessiz kalmaz gelme der.. ama maillerine bakmıyor olabilir mi..
Iste ben de ondan emin olamiyorum canim.bilemiyorum ki okuyup okumadigini.dedigin tarzda bir mail daha atacagim.iste boyle belirsiz bir ortamda insan bir yola cikmakta tereddut ediyor.
telefonunu bulamaz mısın yada iş yerinden halan arasın sana versin.. çok değil bir dakika konuşalım falan dersin..isteyip istemediğni öğrenirsin mecbur konuşmak zorunda kalır belki.. facebook kullanmıyor mu? oraya kesin bakar:26:
Çalıştığı yeri biliyorsanız habersiz gitmen daha iyi olurdu. ailenin durumdan haberdar olması güzel. En azından istanbulda olduğunu bilecek birileri var. Yaşınız kaç bburada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?