tum carelerim tukendi.bana geri donmuyor :(

Pes etme tatlım çünkü zamanında yoktan yere etmişsin bunu telafi etmeye çalış.Ama sonuç kötü de olabilir bunu göze alarak git.Yerinde olsaydım ben de giderdim çünkü belirsizlik daha da kahredici.İnşallah yüzyüze gelince her şey değişir aranızdaki buzlar erir,onu yeniden kazanır mutlu olursun.Dua etcm sizim için en hayırlısı olsun diye..

evet uzak şehirlerdeyiz.is yerini biliyorum ama hiç gitmedim.yol iz bilmem.önemli olan benim yapacağım son şeyi de yapmış olmam.onu orda bulabilmem.o kadar çok uğraştım ki eğer bunu da yaparsam o da beni affetmezse bence roller değişecek.ben elimden gelen herşeyi yapmış olacağım;pişmanlık ona kalacak.

çok teşekkür ederim canım duygulandırdın beni.umarım doğru kararı veririm.

Doğru bir şey mi yapıyorum bilmiyorum.'bitti;olmaz kendime yeni bir sayfaya açtım' diyor ama ben hala gitmeye kalkıyorum.Mantığımı yitirmiş durumdayım buna kanaat getirdim artık.gitmeyim diyorum ama o zaman da aklımda hep bir 'keşke' kalıyor.Allah doğru yolu göstersin bana inşallah.

Çok büyük hata yapmışsınız ben olsam asla affetmezdim hele ertesi gün babasının ölmesi... Üzüldüm gerçekten...

Ama bence gitmelisin en azından denemelisin yine olmuyorsa boşver önüne bak.

Bi mesaj hiçbirşeyi değiştiremezken bi bakış değiştirebilir umarım herşey gönlünce olur...

bence bu çocuk hala seviyor sizi.anladığım kadarıyla hayatında da biri yok.halanızla konuşması bile size karşı olan zaafından kaynaklanıyor.konuşmuş,açıklamada bulunmuş.konuşmak istemeyedebilirdi.

Onu görememe ihtimaliniz sizi gitmekten alıkoyuyor sanırım. ama bence denemeye değer.

her an fikrim değişiyor ama sanırım gideceğim ben de.çok teşekkür ederim.umarım bir mucize olur.

evet göremeyebilirim.mail atıyorum 'geleceğim' diyorum hala cevap yok.alıyor mu maillerimi aldı mı bu kadar zaman ondan bile emin değilim.gittiğimde yıllık izinde mi olur;orda mı olur orda olursa çıkar mı gelir mi yanıma gibi tereddütlerim var.

Bence git ama gideceğin zaman haber verme. Çünkü seninle karşılaşmamak için saklanabilir de. Ani bir baskın yap. Madem çok seviyorsun elimden gelen herşeyi yaptım diyebilmelisin içinde kalmasın. Aşkta çok gurur taraftarı değilim. Elinden geleni yap gerisi karşı tarafa kalmış. Yol iz bilmemek sorun değil ki google var. Yolları öğrenebilirsin ulaşım ne kullanacağını filan. Her türlü imkan var yani.

Haklisin elimden geleni yapacagim her ne kdr sartlar olumsuz gibi gorunse de.umarim orda bulurum onu,umarim izne ayrilmaz,ayrilmamistir.

arkadaşım senin durumunun bir benzerini ben de yaşadım. inan şu an sebebini bile hatırlamayacağım kadar önemsiz bir şey(miş). cahilce davranıp ayrılmayı teklif ettim. tabi ben sanıyorum ki peşimden koşacak ve beni bırakmıcak ve ona acı çektirip hatasını anlamasını sağlıcam. ama karşımdaki öyle karakterli ve dürüst bir kişiydiki öyle olmadı. beni msn inden sildiğini farkettiğimde ki hissettiğim acıyı tarifi yok anlatamam. çok ağladım çok üzüldüm ne yaptıysam ikna edemedim. çünkü bana çok değer veriyordu ve ailesine bahsettiği ilk kız arkadaşıydım. hatamın farkındaydım. ama yinede cezam bukadar büyük olmamalıydı. bie şans vermeliydi çünkü öncesinde hiç tartışmamıştık bile. bir şans istedim ondan ama vermedi. buna kendimi inandıramıyordum. sonra normal konuşarak medeni bir şekilde vedalaşıp nokta koydum. boğazım düğüm düğümdü. kabullenmem lazımdı. ona hergün yada günaşırı mail atıyordum. bana dönmesi için değil. sadece onunla hergün konuşmamız gibi o gün neler yaptığımı neler olduğunu mutluluklarımı üzüntülerimi gün gün günlük gibi yazıyordum. biliyordum okuyordu. aralarından bir yada iki tanesine cevap yazmıştır. ama ben zaten bir cevap beklemediğimi de yazıyordum mailde. sadece kendimi yavaş yavaş alıştırarak ondan uzaklaşacaktım. o benim tek dert ortağım mutluluğumdu. derken artık yazmamaya başladım. ve epey bir süre sonra onu rüyamda gördüm. işe gittiğimde ilk işim ona mail atmak oldu. ona kendisini rüyamda gördüğümü ve rüyamı anlattım çok samimi gönülden ve özlenen bir dostuma anlatır gibi. ve hiç beklemediğim halde cevap yazmış. mailimin onu çok etkilediğini ve görünce çok sevindiğini yazmış. ve birde teşekkür etmiş bana bu samimi bir mail için. sonra bende yazdım. sonra o yazdı. ama bu asla bir ışık bir umut beklenerek yapılan bir yazışma değildi. duyulan en şiddetli şey sadece özlemdi. dile gelmesede her cümlesi her cümlem aslında seni çok özledim diyordu. ve yine aylar geçti. bu süreçte benim hayatıma yeni biri girdi. ve bir ilişki başladı. derken bir sabah mail kutumda ondan gelen bir mail gördüm. öyle şaşırdım ve sevindimki maili açıp okamak için sabırsızlanıyordum. maili açtım okudum. eğer sadece nasıl olduğumu merak edip kendinden bahsetseydi benden mutlusu olmazdı ve çok sevinirdim. ama bu bir pişmanlık mailiydi. yürek yakan cümlelerden kurulmuş bir pişmanlık maili. pişmanlık derken pişmanım dön tekrar barışalım anlamında değil kesinlikle dedim ya öyle biri asla değil. sadece benim bulunduğum şehre geldiğini ve elinin telefona gittiğini ama cesaret edemediğini yazmış. güzel cümlelerle. ama bunları okumak beni ilk olarak sevindirsede, o an sanki tüm duygularımı aldı. çünkü bu sözleri daha önce duymak için nelerimi vermezdim. ama o an her şey için çok geçti. içimde kocaman bir boşluk oluşmuştu ve aslında sanki o an kırılmıştım. neden şimdi diye? çünkü gerçekten beklemiyordum böyle bir mail. demekki insan ne olursa olsun duygulara yenilebiliyordu. maili almak beni bu anlamda çok hüzünlendirmişti ve o an içimden geçen sadece şu cümleler oldu.

ona "hayat ne garip ali, değil mi?" dedim.
şu hayatta herşey için cesaretimiz olduğunda fırsatımız, fırsatımız olduğundada cesaretimiz olmaz. yada aynı anda ikisi birden olur ama zaman aşımına uğramıştır bir anlamı olmaz.

ellerimin hiç düşünmeden yazdığını okuyunca öyle kötü oldumki. sanırım bizim hiç bir zaman ikisi aynı anda olmamıştı. ve o an ali o fırsatı değerlendirip cesaret edip arasaydı da gerçekten bir anlamı olmıcaktı. şuan yazarken bile hala boğazım düğüm düğüm olur ve gözlerim dolar. şu an evliyim. Allaha çok şükür çokda mutluyum. ama o kalbimde hep bir yara. biliyorum yıllar sonrada hep gülümseyerek anıcam onu. oda bu ay evlenmiş. nadirde olsa arada bir face profiline bakıyorum. ekli değilim yanlış anlaşılmasın. bakma sebebimde gerçekten onu arasıra merak etmem. umarım çok iyi ve çok mutludur benim gibi. hatta evlendiğini bu gün öğrendim. bu konuyu okuyunca aklıma geldi face profiline baktım. sonrada buraya yazdım.

hayatımın bu anısından aldığım en büyük ders sevdiklerimin kıymetini onlar yanımdayken bilmem oldu. tabi birde insanlara ne olursa olsun ikinci bir şans verilmesi gerektiği. umarım oda ikinci bir şans verilmesi gerektiği dersini almıştır.
okuduğunuz için teşekkürler.
konu sahibi bence gitsende birşey değişmeyecek, ama gitme demiyeceğim:) git:)

Bogazim dugum dugum,gozlerim dolu bir sekilde okudum mailini...su an mutlu olmana cok sevindim,bu sureci guzel bir sekilde atlatabilmene de."bugun evlendigini ogrendim.umarim cok mutlu olur benim gibi" demissin ya o an o cumleyi okurken hissettiklerimi anlatma imkanim yok.simdi o evlenecek ve ben ona "mutlu olsun" diyebilecegim.su an bunun kadar canimi yakan bir sey olamaz. Bizim sonumuz boyle olacak olsa da yani kader bizi ayirmis olsa da benim icin ask bitti,evlilik utopik bir olaydan baska bir sey ifade etmiyor benim icin. :'(

Bence gitmelisin. Yaşını sormamın sebebi bu pişmanlığı hangi olgunluğunda yaşadığındı. Olması gereken olgunluktaymışsın :) O yüzden gitmelisin. İçinde hiç ukte kalmasın. Belki barışacaksın sonra kavga edip ayrılacaksın ve diyeceksin ben bunun için mi uğraştım ama olsun içinde bir acabanın kalmasından iyidir. Umarım yukarıda arkadaşın ki gibi olmaz ikiniz ayrı kişilerle evlenmez birbirinizin olursunuz. Herşeyin hayırlısı olsun. 'Sana git diyemem ama kal demekte gelmiyor içimden' durumunda hisler yaşıyor sanki sevdiğiniz kişi:)

Cok tesekkur ederim :) kalbim git aklim dur gercekler ortada diyor.maillerime hala cevap vermis degil.hayali senaryolar uretip duruyorum.mailim gitmiyor acaba engelledi mi diye dusunup farkli bir adres acip ordan mail gondermeye basladim okudugu an bildirim gelecek ama o bildirim bi turlu gelmiyor yani okumuyor.12 yildir kullandigi adresti acaba degistirdi mi diyorum mail adresini.kisacasi dusunmedigim sey kalmadi canim.habersiz gitmek belki de en iyisi ama bosa dusersem,hadi yillik izindeyse o zaman ne olacak.cevabini biliyorum aslinda.bunlari goze almaliyim di mi :)

Bana bundan 6 ay once maillestigimiz donemde "yurt disina gidecegim.herseyden herkesten uzaklasaccagim.tez yaziyorum.beni aradigin gunden beri konsantre olamiyorum" demisti.tez yaziyor olabilir mi acaba hala,acaba o yuzden mailleriyle ilgilenmiyor olabilir mi?eger yurt disina giderse onu hepten kaybederim

Maalesef ne şiş yansın ne kebap durumu olmuyor :) Göze alarak gitmelisin herşeyi. Çok iyide olabilir çok kötüde yada ne olduğunu anlayamadığın bi durumda olabilir. Herşeye hazırla kendini. Mersinin sıcağından kaçmak için iyi bir fırsat hem:)

Sana birşey diyim mi seni istemiyor olsa tez yazıyorum yoğunlaşamıyorum demez. Demekki sen onun aklını hala kaplıyorsun seni düşünüyor. Buna sevinmelisin bence seni gördüğünde sana ters tepki vermeyeceğini gösterir. Sana haklı olarak çok kırgın. Ama seni bırakıp gidebileceğini sanmam yapacak olsa sana o cümleyi kurmaz seninde hiç bir mailine cevap atmazdı. Bence yarın uçak biletini al stadın oradan servisler geçiyor onlara bin şakir paşaya doğru yol al zaman kaybetmeden.

sen durduk yere bir ayrılık kararı alsaydın evet o haklı derdim ama sen onun ilgisizliginden bu ilgisizliklerine surekli birseyler uydurdugundan bahsetmissin evlenip aynı evde yasamayı kabul etmemissin sana soguk davranmıs ama sen yinede babasını ve onu aramıssın tamam babasının kanser olması kotu bir durumdu ama bu sana olan ilgisizliginin bahanesi degil soyleki birlikte asmanız gereken seylerdi bunlar senin nasıl bir mesaj attıgını bilmiyorum agır demissin o konuda haksız olabilirsin ama senin icin ayrılık sonrasında soyledikleri hos olmamıs askda bir yere kadar gururunu ayaklar altına alırsın fazlası kimseye degmez ortada yuzde yuz senin sucun olan bir durum yok biraz onunda cabalaması lazımdı en basından 2 senedir barısmaya calısmıssın bence sen yoluna ben yoluma deyip gec

Son düzenleme:
Burda okuduklarım arasında ilkkez karşıdaki kişiyi haklı buldum.Ailesinin o halinde çocuk başka neyi önceliklendirebilirdi ki yazılan yorumları bilmıyorum ama vicdanın dinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…