- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.746
- 598
Yemin ederim ya, hakaret etmemek için zor tuttum kendimi. Özür dilemek falan da yok. Pişkin pişkin konuşuyor.Cidden bu derece düştüler mi..
Ben özellikle yazmıyorum çok fazla bugün, yoksa ciddi delireceğim, kendimi nasıl tutuyorum anlatamam.Bunu yazmaya gelmiştim. Ülkede ne olmuş ne bitmiş umru degil hanimefendinin. Bok püsürlü donunu hepimiz görmeli ve teşhisini koymalıyız. Bencil kadin.
Bende denk geldim bu akşam birine. Bildiğiniz sümük gibi kanlı akıntısının resmini atmış. Niye attın iğrenç diyorum hesap mı soruyorsun diyor. Vicdan insanlarda zaten kalmadı onda bir şüphem yok, ancak bu kadarda gamsız olmazlar diyordum. OluyorlarmışYemin ederim ya, hakaret etmemek için zor tuttum kendimi. Özür dilemek falan da yok. Pişkin pişkin konuşuyor.
Hepimizin sinirleri çok gergin. Bu kadar vurdumduymazlığı anlayamıyorum. Bir tek onun derdi var, bir tek onun. Binlerce insanin üzerinde molozlar var 20 saattir. Molozların üzerine kar yağıyor. Aileleri çaresizce bir haber bekliyor. Senin kanli külotun mu dert? Derdine tüküreyim diyemiyorsun. Bencil duyarsız.Ben özellikle yazmıyorum çok fazla bugün, yoksa ciddi delireceğim, kendimi nasıl tutuyorum anlatamam.
Ölecek işte, bi tarafından az bişey sızdı ya ölecekHepimizin sinirleri çok gergin. Bu kadar vurdumduymazlığı anlayamıyorum. Bir tek onun derdi var, bir tek onun. Binlerce insanin üzerinde molozlar var 20 saattir. Molozların üzerine kar yağıyor. Aileleri çaresizce bir haber bekliyor. Senin kanli külotun mu dert? Derdine tüküreyim diyemiyorsun. Bencil duyarsız.
Zaten bu iğrenç fotoları nasıl bir pervasızlıkla paylaşıyorlar aklım almıyor nereye kusacağımı bilemedimCidden bu derece düştüler mi..
Gözümde farkları yok. Hayir bir de hicab duysa utansa özür dilese tamam diyecegim. Pişkinlikte sınır tanımıyor.Ölecek işte, bi tarafından az bişey sızdı ya ölecekMarketten TV kucaklayan adama nasıl kızacaksın şimdi bunları görünce.
Baslikta ham yaziyordu sadece, ayrica su durumda cidden olacak is degilBen de sabahtan beri yazmıyorum,o dediğiniz iç çamaşırlı mesajı da görmedim. Başlıktan anlaşılır az çok derdi zaten sizler nasıl görüyorsunuz o zaman?
İnsanların ne yapacağı ile de ilgilenemeyiz ya siz açmayın,görmeyin,okumayın o zaman.
Neden insanların yaptığı belki insanca olmayan davranışlar üzerinden anlatıyorsunuz ki derdinizi.
Birilerini eleştirmekle azalmıyor hiçbir şey.
Yok valla belli olmuyordu ya.Ben de sabahtan beri yazmıyorum,o dediğiniz iç çamaşırlı mesajı da görmedim. Başlıktan anlaşılır az çok derdi zaten sizler nasıl görüyorsunuz o zaman?
İnsanların ne yapacağı ile de ilgilenemeyiz ya siz açmayın,görmeyin,okumayın o zaman.
Neden insanların yaptığı belki insanca olmayan davranışlar üzerinden anlatıyorsunuz ki derdinizi.
Ham ne ya gerçekten?Baslikta ham yaziyordu sadece, ayrica su durumda cidden olacak is degil
Forumu kullanmayi bilmiyormuş duzeltememis, oyle aciklama yaptiHam ne ya gerçekten?
Başlık "ham" bu başlıkta külot fotoğrafı beklemiyordum kusura bakmayin.Ben de sabahtan beri yazmıyorum,o dediğiniz iç çamaşırlı mesajı da görmedim. Başlıktan anlaşılır az çok derdi zaten sizler nasıl görüyorsunuz o zaman?
Ham mı yazıyordu başlıkta sadece?Yok valla belli olmuyordu ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?