Tüm derdimiz deprem olmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu yazmaya gelmiştim. Ülkede ne olmuş ne bitmiş umru degil hanimefendinin. Bok püsürlü donunu hepimiz görmeli ve teşhisini koymalıyız. Bencil kadin.
Ben özellikle yazmıyorum çok fazla bugün, yoksa ciddi delireceğim, kendimi nasıl tutuyorum anlatamam.

Konuya tamamen katılıyorum zaten durumumda belirtmiştim okuyoruz Rabbime siginiyoruz bir kız enkazdan kurtarıldı diyorki burası çok sıcak su istiyorum dedim Ya Rabbim ne kadar büyüksün biz sıcakta oturuyoruz içimiz yanıyor orası soğuk sen kullunu darda koymazsin

Yemin ederim ya, hakaret etmemek için zor tuttum kendimi. Özür dilemek falan da yok. Pişkin pişkin konuşuyor.
Bende denk geldim bu akşam birine. Bildiğiniz sümük gibi kanlı akıntısının resmini atmış. Niye attın iğrenç diyorum hesap mı soruyorsun diyor. Vicdan insanlarda zaten kalmadı onda bir şüphem yok, ancak bu kadarda gamsız olmazlar diyordum. Oluyorlarmış

Ben özellikle yazmıyorum çok fazla bugün, yoksa ciddi delireceğim, kendimi nasıl tutuyorum anlatamam.
Hepimizin sinirleri çok gergin. Bu kadar vurdumduymazlığı anlayamıyorum. Bir tek onun derdi var, bir tek onun. Binlerce insanin üzerinde molozlar var 20 saattir. Molozların üzerine kar yağıyor. Aileleri çaresizce bir haber bekliyor. Senin kanli külotun mu dert? Derdine tüküreyim diyemiyorsun. Bencil duyarsız.

Ölecek işte, bi tarafından az bişey sızdı ya ölecek Marketten TV kucaklayan adama nasıl kızacaksın şimdi bunları görünce.

Diger deprem konusu neden siyaset bolumune açılmış anlamadim, insanlar caniyla ugrasirken, bir grupta hala ona buna laf salliyor. Gerçekten uzulduklerine inanmıyorum. Birlik beraberlik zamani suan eleştiri zamani degil zaten moralimiz bozuk birde ustune sacma sapan konular gordukce basima agrilar giriyor.

Bir diyetisyen hanım Hatay'daki yakınına ulaşamıyormuş, nasıl yardımcı olabilirim? Bulunduğu binada çok yaşlı varmış seslerini duyuramazlarmış. Bilgisi olan var mı?

Ölecek işte, bi tarafından az bişey sızdı ya ölecek Marketten TV kucaklayan adama nasıl kızacaksın şimdi bunları görünce.
Gözümde farkları yok. Hayir bir de hicab duysa utansa özür dilese tamam diyecegim. Pişkinlikte sınır tanımıyor.

Ben de sabahtan beri yazmıyorum,o dediğiniz iç çamaşırlı mesajı da görmedim. Başlıktan anlaşılır az çok derdi zaten sizler nasıl görüyorsunuz o zaman?
İnsanların ne yapacağı ile de ilgilenemeyiz ya siz açmayın,görmeyin,okumayın o zaman.
Neden insanların yaptığı belki insanca olmayan davranışlar üzerinden anlatıyorsunuz ki derdinizi.
Birilerini eleştirmekle azalmıyor hiçbir şey.

Baslikta ham yaziyordu sadece, ayrica su durumda cidden olacak is degil

Yok valla belli olmuyordu ya.

Başlık "ham" bu başlıkta külot fotoğrafı beklemiyordum kusura bakmayin.

Yok valla belli olmuyordu ya.
Ham mı yazıyordu başlıkta sadece?
O zaman anlarım ham ne ki?
Olmamış neyi soruyor ki diye açabilir insan.
Ama şu günde gördüğümüz haberlerin yanında hiçbir şey yine de.
Göçük altındaki insanları arayıp şarjı var mı yok mu düşünmeden kandıranlar var.
Esas insanca davranmayanlar onun gibiler

Bugün sinirlerim bozuldu saçma sapan konu açanlara yazacaktım biri sizin dediğinizi yazmış açıklama olarak 30 kişi negatifleyip sonra da siz okuyorsanız işte siz de demek ki burayla ilgileniyorsunuz denilmiş. Kızlar sizden ricam beraber ayetel kursi okuyalım, fetih suresi okuyalım olur mu? Şafi çekelim bir Esma-ül-Hüsna çekelim destekleyecek şekilde.

Niyet söylerken bile günlük zikirlerde devleti milleti vatanımızı önce söyleyelim. Ben niyet adıma dua ederken bile rahatsız oldum bu gün

Bugün konu açan da, yorum yapan da benim için leştir. Gelmiş geçmiş en büyük deprem felaketi olmuş. Hatay'a yardım ulastirilamiyor kara yollari hasar gördüğü icin. İnsan aç, soğukta, sussuz. Elimden ne geliyorsa yaptım. Ama düşündükçe deli oluyorum. Karı kocamla bosansam mi diyor( boşanma bacım o çöp adamlar sizin gibi çöp tiplere layık) öteki benim açtığım konuya deli tepmis gibi uzun uzun yazmış. Saygı ya saygı. Bu kadar mı zor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…