Tüm derdimiz deprem olmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Envai çeşit ruh hastası, sosyopat ve psikopat var, ve bunlarla aynı toplumda yaşıyoruz malesef.

Mahalle yanarken saçını tarama buna deniliyor

Herkesin olaylarla başa çıkma şekli farklıdır.
Sabahtan beri haberleri takip ediyorum.
Ailecek covid olduk. Bebeğim hasta yatıyor Ateşi bir 35.5 bir 39 gidip geliyor. Yine de elim hep haberlerde..
Ama bazen anksiyetem o kadar tutuyor ki hiç izlemediğim saçma sapan 2 3 video vlog ne denk gelirse izliyorum.
Yoksa beynim duracak gibi
Oğlum üstünü açtıkça ben örttükçe utanıyorum enkazdaki bebeklerden
Biri dışarıdan görse der ki kadına bak bu günde müzik dinliyor. Video izliyor. Ama başa çıkamıyorum.
Arada kendimi 15 20 dk uzaklaştırıp geri dönüyorum
Yardım yapabiliyorsam ediyorum. SMS atarak veya IBAN ile...
Dua ile...

Çok geçmiş olsun bı annonce şifa bulun inşallah
Aynne haberlerden alamadım kendimi
Dualara ds katıldım inşallah
Şimdide B gözyaşı bı dua geçiyor zaman
Bende aynı SMS attım baya trendyoldan da destek kartı aldım Kızılayndan başka bişi gelmez elimizden
Rabbim yardım etsin

Çok geçmiş olsun. Kafa dagitmaya çalışmak ayrı şey. Ama lombur lombur kocam da kocam, kv diye yazmak ayrı şey. İnanın yardım edebilir miyim diye girdim bildirimleri görünce inanamadim.

Elim kolum bağlı olduğu için kendimi suçlu hissediyorum.sıcacık evimde yemek yiyebildiğim için kendimi suçlu hissediyorum.
Yardım göndermekten başka bir şey yapamadım.Twitter da bütğm gün enkazda kalanlara ulaşılsın diye paylaşım yaptım.Kan vereceğim ama değerlerim düşğk.Deprem bölgesine gitsem köstek olurum diye korktum.
Sadece donuk bir vaziyette oturuyorum..

Keşke boğazımdan geçen yemek onların da boğazından geçiyormuş gibi olsa.Keşke evimin sıcaklığını onlara da ulaşatırabilsem.Uyumaktan haya ediyorum.

Akutu destekleyelim Eğer akuta bırakılsaydı oynanmasaydı çok ama çok düzgün işlerdi

Al benden de o kadar

Başlık "ham" bu başlıkta külot fotoğrafı beklemiyordum kusura bakmayin.
Bu başlığa girdiğim gibi her başlığa da gidiyorum, hayır kim neyin hesabını veriyor burada? Kim kimin vicdanını sorguluyor? Netflix ya da youtube videosu izleyenler var mı TV'yi kapatıp? Kim neyi yargılıyor? Konu açmak serbest, yorum yapmak serbest.

Hanımlar,
sizi anlamadığımı hak vermediğimi düşünmeyin lakin şu an bu konu altında, açılan konuların gıybetini döndürmek de yanlış değil mi?
Birisi üstüne alınsa tartışma çıksa daha mı iyi?
Bakın sitenin dua bölümü var, depremzedeler için açılmış bir de dua topiğiDepremde enkaz altında, dışarıda kalanlar için dua edelim...
Dua edin, yardımlarınızı gönderin, hepimiz üzülüyoruz ama yemek yaptık oturduk çoluk çocuk yemek yedik, biraz üşüyünce kombinin derecesini yükselttik, uykumuz gelecek uyuyacağız, sabah işe gidenlerimiz olacak, yüreğimiz dualarımız deprem bölgesinde ama hayatımıza da devam ediyoruz değil mi?

Yemek yedik veya belki az sonra sıcak yatağımıza yatacağız diye nasıl duyarsız ve vurdumduymaz olmuyorsak, insanları da suçlayamayız.

Lütfen rica ediyorum, üzgünüz aklımız depremzedelerde ve endişeliyiz ama endişe ve üzüntümüzü başkalarına öfke duymaya çevirmeyelim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…