- 19 Mayıs 2020
- 47.316
- 212.539
- 548
Envai çeşit ruh hastası, sosyopat ve psikopat var, ve bunlarla aynı toplumda yaşıyoruz malesef.Ham mı yazıyordu başlıkta sadece?
O zaman anlarım ham ne ki?
Olmamış neyi soruyor ki diye açabilir insan.
Ama şu günde gördüğümüz haberlerin yanında hiçbir şey yine de.
Göçük altındaki insanları arayıp şarjı var mı yok mu düşünmeden kandıranlar var.
Esas insanca davranmayanlar onun gibiler
Bugün konu açan da, yorum yapan da benim için leştir. Gelmiş geçmiş en büyük deprem felaketi olmuş. Hatay'a yardım ulastirilamiyor kara yollari hasar gördüğü icin. İnsan aç, soğukta, sussuz. Elimden ne geliyorsa yaptım. Ama düşündükçe deli oluyorum. Karı kocamla bosansam mi diyor( boşanma bacım o çöp adamlar sizin gibi çöp tiplere layık) öteki benim açtığım konuya deli tepmis gibi uzun uzun yazmış. Saygı ya saygı. Bu kadar mı zor?
KK da mı oldu buBunu yazmaya gelmiştim. Ülkede ne olmuş ne bitmiş umru degil hanimefendinin. Bok püsürlü donunu hepimiz görmeli ve teşhisini koymalıyız. Bencil kadin.
Evet hala olmaya devam ediyor. Zerre kadar utanma taşımıyor.KK da mı oldu bu
Gördüm. Edepsiz terbiyesiz insan ya.Evet hala olmaya devam ediyor. Zerre kadar utanma taşımıyor.
Çok geçmiş olsun bı annonce şifa bulun inşallahHerkesin olaylarla başa çıkma şekli farklıdır.
Sabahtan beri haberleri takip ediyorum.
Ailecek covid olduk. Bebeğim hasta yatıyor Ateşi bir 35.5 bir 39 gidip geliyor. Yine de elim hep haberlerde..
Ama bazen anksiyetem o kadar tutuyor ki hiç izlemediğim saçma sapan 2 3 video vlog ne denk gelirse izliyorum.
Yoksa beynim duracak gibi
Oğlum üstünü açtıkça ben örttükçe utanıyorum enkazdaki bebeklerden
Biri dışarıdan görse der ki kadına bak bu günde müzik dinliyor. Video izliyor. Ama başa çıkamıyorum.
Arada kendimi 15 20 dk uzaklaştırıp geri dönüyorum
Yardım yapabiliyorsam ediyorum. SMS atarak veya IBAN ile...
Dua ile...
Çok geçmiş olsun. Kafa dagitmaya çalışmak ayrı şey. Ama lombur lombur kocam da kocam, kv diye yazmak ayrı şey. İnanın yardım edebilir miyim diye girdim bildirimleri görünce inanamadim.Herkesin olaylarla başa çıkma şekli farklıdır.
Sabahtan beri haberleri takip ediyorum.
Ailecek covid olduk. Bebeğim hasta yatıyor Ateşi bir 35.5 bir 39 gidip geliyor. Yine de elim hep haberlerde..
Ama bazen anksiyetem o kadar tutuyor ki hiç izlemediğim saçma sapan 2 3 video vlog ne denk gelirse izliyorum.
Yoksa beynim duracak gibi
Oğlum üstünü açtıkça ben örttükçe utanıyorum enkazdaki bebeklerden
Biri dışarıdan görse der ki kadına bak bu günde müzik dinliyor. Video izliyor. Ama başa çıkamıyorum.
Arada kendimi 15 20 dk uzaklaştırıp geri dönüyorum
Yardım yapabiliyorsam ediyorum. SMS atarak veya IBAN ile...
Dua ile...
Çok geçmiş olsun bı annonce şifa bulun inşallah
Aynne haberlerden alamadım kendimi
Dualara ds katıldım inşallah
Şimdide B gözyaşı bı dua geçiyor zaman
Bende aynı SMS attım baya trendyoldan da destek kartı aldım Kızılayndan başka bişi gelmez elimizden
Rabbim yardım etsin
O da doğru, haklısınız.Çok geçmiş olsun. Kafa dagitmaya çalışmak ayrı şey. Ama lombur lombur kocam da kocam, kv diye yazmak ayrı şey. İnanın yardım edebilir miyim diye girdim bildirimleri görünce inanamadim.
Akut SMS ini yeni gördümAkutu destekleyelim Eğer akuta bırakılsaydı oynanmasaydı çok ama çok düzgün işlerdi
Al benden de o kadarElim kolum bağlı olduğu için kendimi suçlu hissediyorum.sıcacık evimde yemek yiyebildiğim için kendimi suçlu hissediyorum.
Yardım göndermekten başka bir şey yapamadım.Twitter da bütğm gün enkazda kalanlara ulaşılsın diye paylaşım yaptım.Kan vereceğim ama değerlerim düşğk.Deprem bölgesine gitsem köstek olurum diye korktum.
Sadece donuk bir vaziyette oturuyorum..
Keşke boğazımdan geçen yemek onların da boğazından geçiyormuş gibi olsa.Keşke evimin sıcaklığını onlara da ulaşatırabilsem.Uyumaktan haya ediyorum.
Ah ah bende bu yüzden yatamiyorum yatağa gözlerim doluyorYa kızlar
Aklım almıyor cidden.
Çok acı görüntüler var. Ben evimde sıcaktayım.
Üşüyen donan enkaz altında bekleyen.
Ya nasıl dayanılır buna? Bu nasıl atlatılır?
Bu başlığa girdiğim gibi her başlığa da gidiyorum, hayır kim neyin hesabını veriyor burada? Kim kimin vicdanını sorguluyor? Netflix ya da youtube videosu izleyenler var mı TV'yi kapatıp? Kim neyi yargılıyor? Konu açmak serbest, yorum yapmak serbest.Başlık "ham" bu başlıkta külot fotoğrafı beklemiyordum kusura bakmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?