Benden önce davrandınız. Sabahtan beri hiç bir bildirimi açmadım. Anlıyorum herkesin problemi olabilir ama bugün değil. Lütfen...Bu günlerde bir derdim var bölümünde kayınvalide görümce elti konuları açmak saygısızlık bence ülkenin yarısı yasta. Soğukta. Ölüyor….
Nolur hanımlar hepimiz bir yerlere para gönderelim dua gönderelim Yasin gönderelim zikir gönderelim Cem yapıp mum yakıp niyaz gonderelim kilisede dua edip gönderelim. Kayıtsız kalmayalım
Herkes çok gergin üzgün ama patlamadan durmayacağım birilerineAynısını düşünüyorum. Hiçbir yakınım yok bölgede çok şükür. Ama sabahtan bu yana oturduğum yerde duramıyorum. Burda dayanismayi paylasmaliyiz. Başka türlü yazılar yakışmıyor yas günümüzde.
Her bildirim geldiğinde sinirle kaydırıp kapattım. İnan ben de çookkkkk zor tutuyorum kendimi...Herkes çok gergin üzgün ama patlamadan durmayacağım birilerine
Rabbim yardımcıları olsun, çok çok üzüldüm, çok büyük geçmiş olsun , Allah im sen merhametlilerin en merhametlisisin. Senden başka gidecek kapımız yok , sen yardim et Rabbim bizlere.Arkadaşlar uzaktan yapabileceğimiz en iyi şeylerden biri bölgeden çıkabilecek kadar insanın çıkmasına katkı sunmak, oradan gelen insanlara kucak açmaktır bence. Bölgede kalmak zorunda olanlara çıkamayanlara hakkıyla destek ulaştırılabilir bu şekilde. Elimizden sadece duruo dua etmek gelmemeli, daha fazlası olmalı. Sülalemin bi tarafı Malatya Doğanşehir'de, bir tarafı Osmaniye ve Elbistan'da yaşıyor. Anlatamam içim nasıl yanıyor evin karşısında traktör kasasına branda gerip içinde geceyi geçirmek zorunda olan anne babamı akrabalarını düşündükçe.
Gece 4.30 dan beri uyumadım dişlerimi sıkmaktan çenem ağrıdı ,ağlamak, üzülmek keşke elimizden daha fazlası gelse .gereken desteği yapıp dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyorKarda kışta insanlar evlerinden barklarından oldular, onca insanımız bunca acıya nasıl katlanacak, soğukta ne yapacak geceyi nerde geçirecek kafam patladı artık.
Bunu yazmaya gelmiştim. Ülkede ne olmuş ne bitmiş umru degil hanimefendinin. Bok püsürlü donunu hepimiz görmeli ve teşhisini koymalıyız. Bencil kadin.Bi tanesi de pis donunu paylaşmış, deliriyorum gece gece.
Yolları yarık çökük gördüm hep. Haydi gidelim diyerek gitmek yardımdan çok külfet olur. Bir de bizi kurtarmaya uğraşırlar. Havaalani pisti bile çökmüş. Artçılardan biri 1 km derinde olmuş. Tahayyül edemiyorum.Oraya gitmeye kalksak destek olmaktan çok köstek olmayalım. Ne yapabiliriz nasıl ulaşıp uzaklaştırabiliriz insanlarımızı... Kelimeleri bir araya getiremiyorum ne yapabiliriz..
Cidden bu derece düştüler mi..Bunu yazmaya gelmiştim. Ülkede ne olmuş ne bitmiş umru degil hanimefendinin. Bok püsürlü donunu hepimiz görmeli ve teşhisini koymalıyız. Bencil kadin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?