- 4 Şubat 2015
- 6.271
- 12.636
- 448
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Merhaba hangi merkezde denediniz benim de 3 kez aynı sey geçti basimdan 4.tedavime hazırlanıyorum sebepsiz infertelite grubundaki her şey normal ama olmadıHanımlar merhaba. 35 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim. Bugün opu işlemi oldu. Zaten bir kaç yumurtam vardı onlarda boş çıkmış. Bu durum sürekli tekrarlar mı yoksa pes mi edeyim. Doktordan hastaneden memnun kalmadım. Anestezi den çıktım hemşire bilgi verdi Dr zahmet edip geçmiş olsun bile demedi. Sebebi ne düzelebilirmi hiç Bişey demedi. Ben anne olamayacak mıyım
Araştırma hastanesi. Dr ye gğveniyordum yoksa hastane Ekip hepsi berbat. Ama doktordan da memnun kalmadım.Merhaba hangi merkezde denediniz benim de 3 kez aynı sey geçti basimdan 4.tedavime hazırlanıyorum sebepsiz infertelite grubundaki her şey normal ama olmadı
Değiştirin o halde doktorunuzuAraştırma hastanesi. Dr ye gğveniyordum yoksa hastane Ekip hepsi berbat. Ama doktordan da memnun kalmadım.
Hangi hastane adını verir misiniz korkmayalim bizde lütfen isim verir misiniz hastane olarakAraştırma hastanesi. Dr ye gğveniyordum yoksa hastane Ekip hepsi berbat. Ama doktordan da memnun kalmadım.
Bence labaratuvar değiştirin aynı hastanede farklı doktorla devam etmeyin ekibi beğenmediyseniz.Hanımlar merhaba. 35 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim. Bugün opu işlemi oldu. Zaten bir kaç yumurtam vardı onlarda boş çıkmış. Bu durum sürekli tekrarlar mı yoksa pes mi edeyim. Doktordan hastaneden memnun kalmadım. Anestezi den çıktım hemşire bilgi verdi Dr zahmet edip geçmiş olsun bile demedi. Sebebi ne düzelebilirmi hiç Bişey demedi. Ben anne olamayacak mıyım
Şuan uğraşacak güzn kalmadı 1 2 ay dinleneceğimDeğiştirin o halde doktorunuzu
Şuan uğraşacak güzn kalmadı 1 2 ay dinleneceğimDeğiştirin o halde doktorunuzu
Erzurum araştırma yakup kumtepeHangi hastane adını verir misiniz korkmayalim bizde lütfen isim verir misiniz hastane olarak
Bende ona gidecektim hatta sanırım sizinle konuşmuştukŞuan uğraşacak güzn kalmadı 1 2 ay dinleneceğim
Erzurum araştırma yakup kumtepe
Doktorla ilgili neden memnun kalmadınız Allah aşkına ya bende ona gidecektim önümüzdeki adetimleŞuan uğraşacak güzn kalmadı 1 2 ay dinleneceğim
Erzurum araştırma yakup kumtepe
Evet konuştuk. Siz deneyin isterseniz. Etkilemek istemem. Ama maddi olarak toparlarsam yakup hoca Bi daha aslaBende ona gidecektim hatta sanırım sizinle konuşmuştuk( şuan yıkıldım resmen böyle bişey olamaz
İnsan Bi çıkar açıklama yapar. Şu şu neden den dolayı yumurtalar boş çıktı. Yada rezerv lerin az zaten vitamin takviye kullan hiiç bişey demedi.Doktorla ilgili neden memnun kalmadınız Allah aşkına ya bende ona gidecektim önümüzdeki adetimleAllah'ım yaaa niye öyle oldu ki
Çok üzgünüm gerçekten ... Allah'ım bize yardım etsin gerçekten merhametten uzak insanların eline düşürmesin ki bu onların göreviİnsan Bi çıkar açıklama yapar. Şu şu neden den dolayı yumurtalar boş çıktı. Yada rezerv lerin az zaten vitamin takviye kullan hiiç bişey demedi.
Yakup kumtepe benimde eski doktorum kendisi oldukça soğuk gerektiğinde azarlamaktan çekinmeyen birisi. Yard.doç olduğu yıllardan beri tanıyorum. Çok eskiden çok iyi bir doktordu ancak şuan yoğunluktan kime ne tedavi uyguladığını bile hatırlamıyor kafası çok dolu. bana yapma gerek yok dediği şeyi sonra neden yapmadın diye azarladı. Ondan asla ilgi beklemeyin soru sorduğundada azarlayıp tersliyor zaten. Agresif bir adam.İnsan Bi çıkar açıklama yapar. Şu şu neden den dolayı yumurtalar boş çıktı. Yada rezerv lerin az zaten vitamin takviye kullan hiiç bişey demedi.
Teşekkür ederimAllah yardimciniz olsun dualarimdasiniz
Bende kendisine gidecektimYakup kumtepe benimde eski doktorum kendisi oldukça soğuk gerektiğinde azarlamaktan çekinmeyen birisi. Yard.doç olduğu yıllardan beri tanıyorum. Çok eskiden çok iyi bir doktordu ancak şuan yoğunluktan kime ne tedavi uyguladığını bile hatırlamıyor kafası çok dolu. bana yapma gerek yok dediği şeyi sonra neden yapmadın diye azarladı. Ondan asla ilgi beklemeyin soru sorduğundada azarlayıp tersliyor zaten. Agresif bir adam.
Valla canım imkanın varsa paranı erzurumda çöp etme lablar çok kötüymüş orda hele buharada bence istanbulda memorial labı çok iyi birde amerikan hastanesi türkiyede en iyi yerler memorialda herşey dahil 15 bine yapıyorlarmış. Ama eğer imkanım yok diyorsan yine üniversitenin labı biraz daha iyiBende kendisine gidecektimşimdi çok kararsız kaldım acaba tekrardan bunyamın beyde mi devam etsem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?