- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.525
- 548
- 27
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
-
İnsanların cinsiyetçi tavırları kadınlar için ne kadar yanlışsa erkekler içinde yanlıştır. Erkek olan aldatır gibi b genelleme yok gerçekten karakteri olan kimse aldatmaz. Toplulumumuzdaki bu söylemlerden güç alıp "amaann bende erkeğim aldatırım tabi elimin kiri, zaten erkekler hep aldatır diyolar çok batmam göze" diyende var eşi veya sevgilisine karşı sorumluluğunu bilip kendine yakıştığı gbi davrananda var. Bu cnsiyetçi sözlerin genelde kadınlardan çıkmasıda kendi bacağına sıkmak gibi dimi? Kendini eğitebilmiş sorumluluk blinci olan hiç bi İNSAN aldatmazMerhaba kk sakinleri
Erkek bir dostum vardır gerçekten iyi arkadaşız bugün aramızda şöyle bir diyalog geçti erkeklerin ağırlıklı olduğu birçok yerde çalışıyordu ve bana şöyle birşey söyledi 25 - 30 yaş arası erkekler yeni evlilerse çoğunluğu sadakatli ama 30 dan sonrası net aldatıyor dedi iş yerinde çok rastlamış istisnalar dışında aldatmayan yoktur dedi zaten erkeklere güvenim yoktu daha da bir güvensizlik oluştu desem yeridirbunu bir erkekten duyunca insan acaba doğru mudur ? diye düşünüyor. Bende etrafımdan ve yaşadıklarım kadarıyla öyle olduğu kanısına vardım kısaca kimseye güvenmemeye devam :)
Merhaba kk sakinleri
Erkek bir dostum vardır gerçekten iyi arkadaşız bugün aramızda şöyle bir diyalog geçti erkeklerin ağırlıklı olduğu birçok yerde çalışıyordu ve bana şöyle birşey söyledi 25 - 30 yaş arası erkekler yeni evlilerse çoğunluğu sadakatli ama 30 dan sonrası net aldatıyor dedi iş yerinde çok rastlamış istisnalar dışında aldatmayan yoktur dedi zaten erkeklere güvenim yoktu daha da bir güvensizlik oluştu desem yeridirbunu bir erkekten duyunca insan acaba doğru mudur ? diye düşünüyor. Bende etrafımdan ve yaşadıklarım kadarıyla öyle olduğu kanısına vardım kısaca kimseye güvenmemeye devam :)
Yoo sacmalik benim esim 32 yasina gircek yeni evlendik gayet sadik bir insan atmis belki tutar demis arkadasinizMerhaba kk sakinleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?