Tüm erkekler aldatır mı ?

Erkek ağırlıklı çalışılan işlerde de çalıştım, kadın ağırlıklı çalışılan işlerde de.
Bu konuda genelleme yapılması doğru değil, onun çevresindeki insanlar böyle diye bütün dünya böyle olmak zorunda değil.Ben hiç aldatılmadım mesela o zaman bende hiçbir erkek aldatmaz diyebilir miyim? Hayır. Biraz büyük düşünsün, dünyayı çevresinden ibaret zannetmesin. Her erkek değil gerçekten sevmeyen erkek aldatıyor. Seven sevdiğine, kalbine, hayatının kadınına ihanet etmiyor. Aslında hepimize Prens Harry gibi bir adam lazım,adam Meghan için kraliyeti bıraktı be

İnsanların cinsiyetçi tavırları kadınlar için ne kadar yanlışsa erkekler içinde yanlıştır. Erkek olan aldatır gibi b genelleme yok gerçekten karakteri olan kimse aldatmaz. Toplulumumuzdaki bu söylemlerden güç alıp "amaann bende erkeğim aldatırım tabi elimin kiri, zaten erkekler hep aldatır diyolar çok batmam göze" diyende var eşi veya sevgilisine karşı sorumluluğunu bilip kendine yakıştığı gbi davrananda var. Bu cnsiyetçi sözlerin genelde kadınlardan çıkmasıda kendi bacağına sıkmak gibi dimi? Kendini eğitebilmiş sorumluluk blinci olan hiç bi İNSAN aldatmaz

Aslında arkadaşın iş hayatında çoğumuzun gördüğü orta yaş bunalımlı ve azıcık ensesi kalınlaşınca parayı ne yapacanı neresine sokacanı bilememiş amca sendromunu söylemek istemiş , sanırım .

Bende çok gördüm böyle , maalesef gencecik kızların bunlara para için yazdığını da gördüm.

Nasıl görüyosunuz derseniz saklamıyolar ki ? .
Muhabbet malzemesi yapıyorlar ?
Fabrikalarda çay kahve alanları ortaktır , ister istemez duyar, görürsünüz .

Genellemeler tabiki kötüdür ama özellikle en tehlikelisi belli bi yaşı geçmiş ve bekar olanlardır .

Tabiki ‘tüm’ erkekler aldatır.
‘Tüm’ kadınlar da aldatır. Bakın mesela biz forumda hepimizin şerefi az, istisnasız hepimiz kocalarımızı sevgililerimizi aldattık. Tümümüz ama, 1 tane eksik bile yok. 1 kişi bile aldatmasa sayılmaz.
Yahu şaka mısınız? ‘Tüm’ erkekler aldatabilir mi? Nasıl bir genellemedir bu? Şu tüm erkekler/bütün kadınlar laflarına hastayım. Akıl işi sorular değil.

Boyle konusanların amacı ne acaba...Karşıdaki kadın güven duymasın, paranoyak olsun mu..

Bi kere bunu söyleyebilmesi için dünya üzerindeki tüm bu yaştaki erkeklerin hayatlarını bilmesi lazım. Var mı böyle istatistik elinde acaba?

Ayrıca erkeklere özel bi durum değil bu, kadınlar da aldatır , yeni evli de aldatır, 30unu geçip hiç aldatmayan da var

her insanın aldatma potansiyeli vardır.
ama herkes aldatır diyemeyiz. çünkü herkesin karakteri farklıdır.

Doğru, 30dan sonra her erkek aldatır ve 30dan sonra her kadın yaş bunalımına girerek manyar ve de kıskanır, ayrıca 30dan sonra her kadın dikkat çekmeye çalışır, cinsel gerilimi artar. 20ye kadar her kadın evlenmeyi ister, 30dan sonra evlenmekten vazgeçen istisnaları olsa da geneli evlenip çocuk doğurmak ister, zengin koca avlarlar hepsi. Her kadın 2 çocuğu olmasını ister ve bunlardan biri kız biri oğlan evlattır. Her kadın, kızının adının "Melisa" olup olmaması üzerine düşünür ama genellikle "Zeynep" koyarlar.

Çünkü kadınlar da erkekler gibi tek tiptir, herkesin ne yapacağı-yapmayacağı net bellidir.

Yoo sacmalik benim esim 32 yasina gircek yeni evlendik gayet sadik bir insan atmis belki tutar demis arkadasiniz

Tamam aldatıyolar kabul ettik 30 sonrasını? Ama neden 30? Ne oluyor 30'dan sonra? Bir erkek yaşıyor yaşıyor yaşıyor bi bakıyo ki aaa 30 olmuş. Evveeet aldatma vaktii diye kolları mı sıvıyor?

Bu cevap benim için mühim. Sevgili kocişim 29u bir kaç aya bitiriyor.

Karakterin, ahlakın cinsiyeti olmaz.bu kafa yapısı erkekleride aldatma konusunda haklı çıkaran kafa yapisina dönüşüyor.

Babam annemi aldatır, gelir bir de ona anlatırdı yatak maceralarını. Büyük amcam 70 yaşında hala aldatıyor yengemi. Küçük amcam girdiği her iş yerinde mutlaka birkaç sevgili edinir. Abilerim bekar ama sevgililerini aldattiklarina sayısız kere şahit oldum. Böyle bir ortamda büyüyen ben, eşimi ilk başlarda çok bunalttim sen de kesin bir işler ceviriyorsun diye, aksi olamazdı erkek aldatirdi ama herkes bir değilmiş. Şükür o işlerle hiç alakasi olmayan bir eşim oldu. Hepsi diyemeyiz ama büyük bir kısmı bence aldatıyor. Aldatmayanlar da ya eşini sevgilisini çok seven ya da fırsat bulamayanlar oluyor.

Kişi kendinden bilir işi diyesim geldi o çok akıllı arkadaşınıza. Yaşı neydi? Bu arada karakter cinsiyet değil şahsiyet meselesidir. Aldatmak gibi iğrenç bir karaktersizliği sadece erkeklere özelmiş gibi damgalamak yanlış. Neticede bunu yapan nice kadın da var maalesef. O yüzden erkektir, kadındır diye ayrıştırmak çok saçma siz güvenmeyecekseniz insanlara genel olarak güvenmeyin bunun sadece erkekler ile alakası yok.

aldatmak erkekler icin boyle peynir ekmek yemek gibi bir şey iken, biz kadinlar bunun uzerine neden bu kadar kafa yoruyoruz ki ben bunu hiç anlamadım mesela.
aldatan erkek yakalandigi andan itibaren donuna kadar kaybetmiş demektir maddi manevi.
bence bu konuya kafasini yormasi gereken kisi yine erkekler.
aldatilmak bizim icin kötü bir his olabilir ama dunyanin sonu degil.

Aslında artık erkek kadın yok her iki cinsiyet te çatır çatır aldatıyor tamamen karakter diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…