- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
-
Baban anneni aldattı mi meselaMerhaba kk sakinleri
Erkek bir dostum vardır gerçekten iyi arkadaşız bugün aramızda şöyle bir diyalog geçti erkeklerin ağırlıklı olduğu birçok yerde çalışıyordu ve bana şöyle birşey söyledi 25 - 30 yaş arası erkekler yeni evlilerse çoğunluğu sadakatli ama 30 dan sonrası net aldatıyor dedi iş yerinde çok rastlamış istisnalar dışında aldatmayan yoktur dedi zaten erkeklere güvenim yoktu daha da bir güvensizlik oluştu desem yeridirbunu bir erkekten duyunca insan acaba doğru mudur ? diye düşünüyor. Bende etrafımdan ve yaşadıklarım kadarıyla öyle olduğu kanısına vardım kısaca kimseye güvenmemeye devam :)
Birde ne demek istemişMerhaba kk sakinleri
Erkek bir dostum vardır gerçekten iyi arkadaşız bugün aramızda şöyle bir diyalog geçti erkeklerin ağırlıklı olduğu birçok yerde çalışıyordu ve bana şöyle birşey söyledi 25 - 30 yaş arası erkekler yeni evlilerse çoğunluğu sadakatli ama 30 dan sonrası net aldatıyor dedi iş yerinde çok rastlamış istisnalar dışında aldatmayan yoktur dedi zaten erkeklere güvenim yoktu daha da bir güvensizlik oluştu desem yeridirbunu bir erkekten duyunca insan acaba doğru mudur ? diye düşünüyor. Bende etrafımdan ve yaşadıklarım kadarıyla öyle olduğu kanısına vardım kısaca kimseye güvenmemeye devam :)
evet genellikle 30 dan sonra sevgili eş farketmiyor gözleri hep dışarıda oluyor dediBirde ne demek istemiş
Bı erkek karısını otuz yaşını geçtikten sonra aldatır mı demek istemiş anlamadim
Uzman(!)Genelleme yapmış, yetmemiş
bir de yaş aralığı vermiş
bu soruyu okuyunca tuhaf oldum :) çocukken bi olay olmuştu sanki ama kadın babama iş yerinde fazla yakın olmaya çalışıyordu diye hatırlıyorum bana meyve suyu verirdi annem kıskanç bir insan değildi bu konuyu hiç umursamadı sonra bişey olmadı babam iş değiştirdi kadında adres değiştirdi bidaha görmedikBaban anneni aldattı mi mesela
Kadının adres değiştirdiğini nerden bliyorsunuz izlemeye mi aldınızbu soruyu okuyunca tuhaf oldum :) çocukken bi olay olmuştu sanki ama kadın babama iş yerinde fazla yakın olmaya çalışıyordu diye hatırlıyorum bana meyve suyu verirdi annem kıskanç bir insan değildi bu konuyu hiç umursamadı sonra bişey olmadı babam iş değiştirdi kadında adres değiştirdi bidaha görmedik
Yanlış olduğunu düşünüyorum babam abim ve eniştem için yaşamadıkevet genellikle 30 dan sonra sevgili eş farketmiyor gözleri hep dışarıda oluyor dedi
Küçükken babam söylemişti ordan hatırlıyorum :) ama babamın aldattığını zannetmiyorum insan konduramıyorKadının adres değiştirdiğini nerden bliyorsunuz izlemeye mi aldınız
Yani arkadaşım erkek ağırlıklı ortamlarda iş yapmış biri o yüzden fazla gözlemleme fırsatı olmuş genç yaştakilerin sadakatli olmaya çalıştığını söyledi ama belli bi yaştan sonra akılları kayıyormuş kendini bu kriterlere sokuyormu bilmiyorum sokuyordur heralde :)Çok garip erkekler sadece yaştan ibaret arkadaşınıza göre:)
Karakter, ahlak , etik, aile terbiyesi, vicdan, sevgi, sadakat vb şeylerin duruma etkisi ne olacakmış:)
Kesinlikle sokuyordur hatta bu çıkarıma kendisi üzerinden varmış gibiYani arkadaşım erkek ağırlıklı ortamlarda iş yapmış biri o yüzden fazla gözlemleme fırsatı olmuş genç yaştakilerin sadakatli olmaya çalıştığını söyledi ama belli bi yaştan sonra akılları kayıyormuş kendini bu kriterlere sokuyormu bilmiyorum sokuyordur heralde :)
Değil mi kişi kendinden bilir diye boşuna dememişler illaki oda yapmıştırda böyle yormuştur olayları diye düşünüyorum ama biyandanda acaba var kafamda :)Kesinlikle sokuyordur hatta bu çıkarıma kendisi üzerinden varmış gibiEtrafında bu minvalde insanlar var ve kendisi de bu düşüncede diye genelleme yapması doğru olmamış.
Yazık üzüldümYanlış olduğunu düşünüyorum babam abim ve eniştem için yaşamadık
Diğer eniştem ne yazık ki evlendiği günden beri aldatır 13 yıl oldu
Yok canım soylemezmiyim ortalığı ykar yine söylerim bilmiyo olsaydıYazık üzüldümhaberi yok mu ? yoksa çocukları için mi devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?