- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
-
Allahın cezalarıMerhaba kk sakinleri
Erkek bir dostum vardır gerçekten iyi arkadaşız bugün aramızda şöyle bir diyalog geçti erkeklerin ağırlıklı olduğu birçok yerde çalışıyordu ve bana şöyle birşey söyledi 25 - 30 yaş arası erkekler yeni evlilerse çoğunluğu sadakatli ama 30 dan sonrası net aldatıyor dedi iş yerinde çok rastlamış istisnalar dışında aldatmayan yoktur dedi zaten erkeklere güvenim yoktu daha da bir güvensizlik oluştu desem yeridirbunu bir erkekten duyunca insan acaba doğru mudur ? diye düşünüyor. Bende etrafımdan ve yaşadıklarım kadarıyla öyle olduğu kanısına vardım kısaca kimseye güvenmemeye devam :)
Hep antropozun suçu hepTamam aldatıyolar kabul ettik 30 sonrasını? Ama neden 30? Ne oluyor 30'dan sonra? Bir erkek yaşıyor yaşıyor yaşıyor bi bakıyo ki aaa 30 olmuş. Evveeet aldatma vaktii diye kolları mı sıvıyor?
Bu cevap benim için mühim. Sevgili kocişim 29u bir kaç aya bitiriyor.
Töööbee niye öyle dedin çıtır kocişimeHep antropozun suçu hep
Aldatan katır kocaları diyorumTöööbee niye öyle dedin çıtır kocişime
Ekşi sözlüğü çok okuyor evetArkadaşınız ekşici sanırım söylediğinizin aynısını ekşide okudum dün ya da önceki gün
Kemalim yapmaz demeBenim kocam yapmaz
Eşim 30 yaşındayken evlendik tüh yanlış zamanevet genellikle 30 dan sonra sevgili eş farketmiyor gözleri hep dışarıda oluyor dedi
hfdhsddhfshdfs evet çok haklısınız bende kk dan sonra bakış açım değişti erkeklerden daha bi soğudumEskiden olsa yemin edebilirdim benim eşim aldatmaz diye. Ama kk ne üye olduktan sonra fiktim değişti.Aldatma konuları hep "hiç beklemezdim" le başlıyor malesef.
Bir de onu dert edemeyeceğim şimdi, aldattığı zaman düşünürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?