Tüm erkekler aldatır mı ?

Allahın cezaları

Hep antropozun suçu hep

Erkeklerin aldatmasi ile ilgili genellemelere alıştık da yaş aralığı verene ilk defa rastladım

Evlenirken 30 yaşında olan adamlardan tamamen ümidi keselim mi yani, vay bana vaylar bana

Tüm erkekler aldatiyorsa tüm kadınlarda aldatabilir potansiyelde o zaman.

Bu adamlar aldatma eylemini tek başına yapmıyor değil mi? Para karşılığı yaşanan ilişkiler harici karşıdaki kadında ya evli adamla birlikte oluyor yada kendi de evli oluyor. Şimdi tüm kadınları aynı kefeye koysa erkekler karşı çıkarız niye aynısını onlara yapıyoruz

Elbette sadakatli dürüst insanlar vardır fakat ben büyük bir travma yaşadığım için Hic bir erkege güvenmiyorum artik...
Yakin zamana kadar bende „ben aldatilmadim“ derdim /diyordum...
ama yanilmisim ne yazıkki . Büyük konuşmamak lazımmış...
aldatildigimi ögrenmem mucize gibi biseydi, hic beklemezdim ondan, cevremizde cok güvenilir düzgün agir basli dürüst biri olarak bilinirdi. evden ise isten eve gelirdi vaktini hep bizimle gecirirdi,hiç gizlisi saklısı yoktu, cep telefonu ortadaydı hep, tüm şifrelerini bilirdim, megerse isteyken ögle paydoslarinda oro.bulara gidip isini görürmüs...
burada birisi yazmis babanda aldattimi diye, nerden bilebilirizki!? Üc cocuk annesiyim cocuklarıma kesinlikle babalarının böyle bir pislik yaptığını onlara onların iyiliği için söylemem, neden onların gözündeki baba figürünü mahvedeyim onların güvenini temelden sarsayım... Yapan utansın...

Bu da dahil bütün genellemeler yanlıştır.

Aldatan da aldatmayan da var. Biraz insanın mayası ile ilgili. Yetiştiği çevre ile ilgili. Mesela yeni yetişen jenerasyon ihaneti gayet normal bulacak diye düşünüyorum çünkü tv/sosyal medya içerikleri tamamen bu şekilde empoze ediyor.
Allah korkusu olan insanlarla karşılaşmak dileğiyle

Karakter meselesi yaş farketmez bence. Kimi kendine yakıştıramadığı için yapmaz kimisi de hastalık kapmaktan korktuğu için yapmaz. Yani kısacası içinde var ise aldatır. Her erkekte aldatmaz sanmam. Ekşide ki başlığı bende okudum ama çoğunluk erkek ben yapmam yazmış.

Her erkek aldatmaz bence. Karakter meselesi ama mesela 18 yasinda sevgilisini aldatan adam 38 yasinda da karisini aldatir hatta omru karilarini aldatmakla gecer bence bunu fantaziye donusturen erkekler var :/ ayni sey kadinlar icin de gecerli biz aldatsak kimsenin ruhu duymaz ama

Eskiden olsa yemin edebilirdim benim eşim aldatmaz diye. Ama kk ne üye olduktan sonra fiktim değişti. Aldatma konuları hep "hiç beklemezdim" le başlıyor malesef.
Bir de onu dert edemeyeceğim şimdi, aldattığı zaman düşünürüz.

Maalesef benim sülalemde aldatmayan erkek neredeyse yok sanırım. Babam abim kuzenlerim vs.. bunlari gördükten sonra hayatım boyunca bir erkeğe tam olarak güvenemem.

her erkek aldatmaz tabii daha doğrusu aldatmaya yeltenmez diyelim ama alımlı bir kadından açık davet alan bir erkeğin bunu reddettiğine henüz tanık olmadım. sonuçta birini biz beğendiysek başkası da beğenebilir o da biraz cevval bir kadınsa erkeğe çağrı yapsa erkek hemen atlıyor. fırsat bu kaçmaz diye bakıyorlar.

hfdhsddhfshdfs evet çok haklısınız bende kk dan sonra bakış açım değişti erkeklerden daha bi soğudum kk da verilmek istenen mesaj şu '' Her ihanet sevgiyle başlar '' ah ezel bana çok şey kattın :) kaynanaydı evlilikti çocuktu kocaydı ilişkilerdi derken hooop bi bakıyoruz kimseye güvenememiş olmuşuz ama tabi bunlar gerçek hayatta başımıza gelen şeyler durduk yere çıkmadı sadece başkalarının başına gelenleri çok benimseyip bizde öyle olacağız sanıyoruz ama bazen sandığımız gibi çıkmıyor hiçbirşey

Bu tür konularda, bu kadar kesinlikli genellemelere çok karşıyım.. mühendisim, etrafım erkek dolu, çoğu kardeşim gibi.. 18 yaşında sadık olmayan da var, 40 yaşında gözü bile kaymayan da..
üstelik kadınlar da az değil, eşini aldatan kadın da tanıyorum..
Demem o ki, ilgisiz sevgisiz evliliklerde gönül başkasına konabilir kadının da erkeğin de.. he bazısının hamuru bozuktur, evliliği iyi olsa bile gözü dışarıdadır o ayrı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…