tum erkekler ayni mi?

tuysorunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
1.258
4
66
Bolu
arkadaslar merhaba, uzatmadan direk konuya giricem bi cocukla tanistim ve gercekten hoslandigimi hissettim cocuk tam anlamiyla mukemmel, yasi 25 cok cok iyi bi yerde makine muhendisi, yakisikli ve biraz da zengin, e butun artilar olunca ben de hoslandim acikcasi ama bana daha 3. bulusmada 'evde bulusalim' dedi tabii ki hayir dedim. ama inanilmaz uzuldum artik hicbi erkek ciddi dusunmuyor mu ya da mevki ve para erkekleri simartiyor mu..

ha bi de gercekten agir davrandim ve dekolte falan da asla giyinmem, yani neye cesaret buldu da boyle bi teklif yapti onu da anlamadim ama cok kizdim ve cok da uzuldum :5:

Artılardan biri eksik olsaydı hoslanmaz mıydın??
Saka yapıyorum bu arada.:27:
Yeni tanıstıgınız icin böyle birsey teklif etmemeliydi kim olsa yanlıs düsünür.
Amacı belliymis.
Üzülmee elbet dogru insanı bulacaksındır.

Son düzenleme:
hepsi öyle değil tabiki...ama dışardan cok cazip gibi görünen erkekler genelde öyle olmadıklarını kısa süre içinde kanıtlarlar!

canım salla gitsin,bırak onu düşünme,hem sen kaçtıkça belki o kovalar seni,kolay lokma olmadığını anlasın.

ev fikri insanı korkutuyor haliyle..:26:
hadi park bahçe koru falan dese neyse..
sarılmak öpüşmek gibi yakınlaşmalar dışarıda da olur..
ama evde pek kontrol edilebileceğini sanmıyorum:57:

canim zaten evlenmeyi istedigimden hayir dedim ve ona cok kizdim ama iste kendi kendime de cok uzuldum boyle biriyle ciddi iliski yasamayi kim istemez ki :5:

böyle biri derken ; makine mühendisi, yakışıklı, biraz da zengin...bu mudur kastedilen...

böyle biriyle ciddi ilişki yaşamayı istemeyen birçok kişi vardır eminim...

söylemek istediğim çok şey var aslında ama ben sizin muhabbetinizi bölmeyeyim...

bütün bunlara sahip ama evlilik için erken olduğunu düşünen bi beyni var. bu tipler 30undan önce evlenmez.
gençliğini yaşar bu şekilde de kandırabildiğini kandırır. :47::47:
doğru insan çıkar karşına ve sana ilk günlernde böyle iğrenç tekliflerde de bulunmaz. doğru insan yapmaz çünkü.
evlenmeyi düşündüğü kıza kıyamazz..:17:
benm düşüncem tabi bu.

bütün bunlara sahip ama evlilik için erken olduğunu düşünen bi beyni var. bu tipler 30undan önce evlenmez.
doğru insan çıkar karşına ve sana ilk günlernde böyle iğrenç tekliflerde de bulunmaz. doğru insan yapmaz çünkü.
benm düşüncem tabi bu.

kesinlikle tümüyle katılıyorum

benm düşüncem tabi bu.

haklisiniz. ondan cok uzuldum zaten. demek ki kismetimde degilmis bu cocuk da. offffffff :(

Back
X