tum erkekler ayni mi?

evde bulusalim sarap icip filim izliyelim, neden meyve suyu degil? :D neden sinemada degil? :D
belki ickine bisey aticak.. belki seni sarhos edip ................................ :)
iyikide red etmissin aman haa bosver bak, yakisikli parasi var isi iyi ama, evlenilecek birisi degil, karakteri yok:) en önemliside bu zaten.. üzülme sen canim elbet cikacak karsina adam gibi adam :)

:60::60::60:ay hiç güleceğim yoktu,canım o dediğini 80'li yıllarda türk filmlerinde nuri alçoyla coşkun yapıyordu,bizim yakışıklı kızın gönlünü ederek istiyoooooo,devir değişti

Son düzenleme:
:60::60::60:ay hiç güleceğim yoktu,canım o dediğini 80'li yıllarda türk filmlerinde nuri alçoyla coşkun yapıyordu,bizim yakışıklı kızın gönlünü ederek istiyoooooo

:60::60::60::46::46: haklisin galiba haha ben bu konularda biraz paranoya ya bagliyorum:D ne biliyim yaa hemen korkarim böyle seylerden allah korusun:) erkek milletine güven olmaz

yani her eve cagiran erkek potansiyel tecavüzcü oluyo bu durumda :18:

tabiki hayir, 3-4 senedir tanidigin sevgilin cagirirsa tabikide tecavüz olmuyor.

ama yeni tanistiysan ve dordürüz tanimiyorsan hakkinda pek birsey bilmiyorsan ve en önemlisi güvenemiyorsan böyle bir teklif isterse romantik anlaminda etsin karsindaki insan , yinede kabul edilmememli cünkü tanimiyorsun.. güvenirsin gidersin sonu cok kötü olabilir..dikkatli olmak lazim:
)

ben de cocuk pesimden kossun diye hayir dedim ama kosmadi ya of bi de ozguveni fazla da daha da kaldirmak istemedim bi tarafini, hoslandiimi cok belli ederek:D

ama ne ario ne soruyo iste kalakaldim oyle.. kizlar cidden agladim az once ya sinirlerim cidden cok bozuk karsima hic cikmicak mi istedigim gibi biri :(

valla birden fazla arkadas sitelerine üye olmasi tüm artilarini götürür bence :86:
sarap icip film izlemek evet romantik
ama 3.cü bulusma icin bence pekte uygun degil acikcasi

ben de cocuk pesimden kossun diye hayir dedim ama kosmadi ya of bi de ozguveni fazla da daha da kaldirmak istemedim bi tarafini, hoslandiimi cok belli ederek:D

ama ne ario ne soruyo iste kalakaldim oyle.. kizlar cidden agladim az once ya sinirlerim cidden cok bozuk karsima hic cikmicak mi istedigim gibi biri :(

tatlim cok sekersin ya :)

ben yinede iddia ediyorum ,1 kere bari öpüşselerdi ya.

sakın bu konuda üstüme gelmeyin haaa:82:

demi yani yaaa ölümlü dünya koyver gitsin kas kas nereye kadar :)

ya arkadaşım bence içinden geldiği gibi davran,ama şu bir gerçekki erkekler kendisiyle hemencecik oynaşan kızlara ciddi gözle bakmıyor,o ilişkinin sonu gelmez ama bunun istisnalarıda var tabii.ama azıcık eğlenmek istersen ki o senin bileceğin iş.

ya allah rızası ıcın akıl verın bana baktım bu forum canlı buraya yazıyım dedım bıraz damdan duser gıbı oldu ama neyse anlatıyorum benım esım emlakcı dukkanı actı neyse ben cok kıskancım oraya bayan eleman dahı gırmıcek dedım dusunun artık musterı olarak neyse bugun ınternette adını soyadını bzım dukkanın adını yazdım bıde ne gorıyım baktım esım ılan vermıs adını soyadını dukkanın numarasını ılandada soyle yazıyo prezantabla elaman aranıyor emlak ve sıgortada deneyımlı bay ve bayanlar aranıyor yazmıs altınada numarasını az once uyandırdım kavga ettık ben yapmadım dedı aslında o yaptıda tırstıgından solemıyo napım kafayı yıcem ınkar edıyo bıde allahım bana akıl verın nıye bole bısı yapmıs olabılır benden gızlı sınırden kucucuk cocuguma bagırdım elıne vurdum uyuttum

ya arkadaşım bence içinden geldiği gibi davran,ama şu bir gerçekki erkekler kendisiyle hemencecik oynaşan kızlara ciddi gözle bakmıyor,o ilişkinin sonu gelmez ama bunun istisnalarıda var tabii.ama azıcık eğlenmek istersen ki o senin bileceğin iş.

haklisin peki simdi nasil bi yol izlemeliyim?? yani ne diim aradiginda..

bi de beni bi daha ararsa ona ne diim kizlar nolur guzel onerilerinizi bekliyorum:D ararsa tabi yani o da :D
karsindakinin ne diyecegine bagli:40:
hayat senin icinden nasil geliyosa öyle konus bence

yamukprenses .!.:
aynen...
evlenilecek, eglenilecek kizlar diye ayrim bile yapiyolar

Back
X