tum erkekler ayni mi?

sakın evde buluşma derim ben .bir daha arkası kesilmez hep evde buluşmak ister.ve her buluştuğunda birazdaha ileri gitmek ister.sakın sakın eve gitme aradaşım o niyetini belli etmiş.

arkadaslar ben bagnaz biri degilim ama niyetinin kotu oldugunu surdan anladim, birincisi cok ketum biri hayatiyla ilgili cok az sey biliyorum ve ne sorsam hemen kisa kesio cok kapali kutu yani ikincisi de cok az suredir taniyorum.. keske romantik bi teklif olduguna inandirabilseydi:( ve eminim daha baska kizlarla da gorusuyo cunku arkadaslik sitelerinde uyeligi var ve cogu zaman online oralarda..

o zaman hiiç sıkma sen canını Allah hayırlı zamanda hayırlısını verir ve daha bastan belli eder senin için doru insan olduğunu

arkadaslar ben bagnaz biri degilim ama niyetinin kotu oldugunu surdan anladim, birincisi cok ketum biri hayatiyla ilgili cok az sey biliyorum ve ne sorsam hemen kisa kesio cok kapali kutu yani ikincisi de cok az suredir taniyorum.. keske romantik bi teklif olduguna inandirabilseydi:( ve eminim daha baska kizlarla da gorusuyo cunku arkadaslik sitelerinde uyeligi var ve cogu zaman online oralarda..

hmmm arkadaslik sitelerine üyeyse pek iyi seyler düsünmem ben hakkinda at gitsin
hem o kadar arti özellikleere sahip hemde abaza gibi sacma sapan sitelere üye bosver canim salla gitsin

[QUOTşarap içip film izlemek gayet romantik bi teklif aslında
neden bu kadar kötü şeyler getiriyosun ki aklına
E][/QUOTE]

bu da ne demek..bence bazi arkadaslar cok acik görüslü...tabiki hrkesin kendi fikri amaaaa bir genc kiz hic bir sifati olmadan (yani sözlü falan) nasil gider bir erkegin evine???hemde daha 3.görüsmesindeeeee....yapmayin arkadaslar...sarap disarda,filmde sinemada da izlenebilir......:4:
illede evine davet ediyosa ben bunun arkasinda baska bisey ararim....burda kimse cocuk degil.....erkek milletine güven mi olur yaaaa

eğer öyle acabaların ve net fikirlerin varsa o kişi hakkında
sinemaya bile gidelim dese huylanman lazım
boşver gitsin o zaman

[QUOTşarap içip film izlemek gayet romantik bi teklif aslında
neden bu kadar kötü şeyler getiriyosun ki aklına
E]

bu da ne demek..bence bazi arkadaslar cok acik görüslü...tabiki hrkesin kendi fikri amaaaa bir genc kiz hic bir sifati olmadan (yani sözlü falan) nasil gider bir erkegin evine???hemde daha 3.görüsmesindeeeee....yapmayin arkadaslar...sarap disarda,filmde sinemada da izlenebilir......:4:
illede evine davet ediyosa ben bunun arkasinda baska bisey ararim....burda kimse cocuk degil.....erkek milletine güven mi olur yaaaa[/QUOTE]

teşekkür ederim evet açık görüşlüyümdür övünmek gibi olmasın:6:
herkes başka başka, türlü türlü saygı duymak gerek..

Son düzenleme:
böyle biri derken ; makine mühendisi, yakışıklı, biraz da zengin...bu mudur kastedilen...

böyle biriyle ciddi ilişki yaşamayı istemeyen birçok kişi vardır eminim...

söylemek istediğim çok şey var aslında ama ben sizin muhabbetinizi bölmeyeyim...

bütün bunlara sahip ama evlilik için erken olduğunu düşünen bi beyni var. bu tipler 30undan önce evlenmez.
gençliğini yaşar bu şekilde de kandırabildiğini kandırır. :47::47:
doğru insan çıkar karşına ve sana ilk günlernde böyle iğrenç tekliflerde de bulunmaz. doğru insan yapmaz çünkü.
evlenmeyi düşündüğü kıza kıyamazz..:17:
benm düşüncem tabi bu.

ya madem bu kadar yakışıklı önce bir öpüşseydinizde sonra yol versen olmazmı:27:
tamam kızlar şakaaa yaptım.

amonra ben saygi duymuyorum demedim ki cnm sana..herkesin fikri ayri dedim zaten basta...ama bence benim fikrimde bir genc kiz attigi adimlara dikkat etmeli....sende dikkat et senin acik görüslülügün basina bela olmasin:3:...saygilar....

evde bulusalim sarap icip film izleriz dedi ya daha ne desin :D:D

evde bulusalim sarap icip filim izliyelim, neden meyve suyu degil? :D neden sinemada degil? :D
belki ickine bisey aticak.. belki seni sarhos edip ................................ :)
iyikide red etmissin aman haa bosver bak, yakisikli parasi var isi iyi ama, evlenilecek birisi degil, karakteri yok:) en önemliside bu zaten.. evlenilecek erkek helalimsin der, evlenmeden sana dokunmayacagim der :) üzülme sen canim elbet cikacak karsina adam gibi adam :)

Son düzenleyen: Moderatör:
amonra ben saygi duymuyorum demedim ki cnm sana..herkesin fikri ayri dedim zaten basta...ama bence benim fikrimde bir genc kiz attigi adimlara dikkat etmeli....sende dikkat et senin acik görüslülügün basina bela olmasin:3:...saygilar....

allah razı olsun sen de uyarmasan:1:
merak etme canım 25 yıldır bi zararını da belasını da görmedim.:1:

Back
X