Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evde bulusalim sarap icip film izleriz dedi ya daha ne desin![]()
haklisiniz. ondan cok uzuldum zaten. demek ki kismetimde degilmis bu cocuk da. offffffff![]()
şarap içip film izlemek gayet romantik bi teklif aslında
neden bu kadar kötü şeyler getiriyosun ki aklına:26:
offlamaaa
ummadığın anda öyle biri çıkar ki karşına cennetemi düştüm dersin. rabbimden hayırlısını iste, gönlünün muradı karşına çıkar inşallah...![]()
kac yasındasın canım?
arkadaslar ben bagnaz biri degilim ama niyetinin kotu oldugunu surdan anladim, birincisi cok ketum biri hayatiyla ilgili cok az sey biliyorum ve ne sorsam hemen kisa kesio cok kapali kutu yani ikincisi de cok az suredir taniyorum.. keske romantik bi teklif olduguna inandirabilseydive eminim daha baska kizlarla da gorusuyo cunku arkadaslik sitelerinde uyeligi var ve cogu zaman online oralarda..
arkadaslar ben bagnaz biri degilim ama niyetinin kotu oldugunu surdan anladim, birincisi cok ketum biri hayatiyla ilgili cok az sey biliyorum ve ne sorsam hemen kisa kesio cok kapali kutu yani ikincisi de cok az suredir taniyorum.. keske romantik bi teklif olduguna inandirabilseydive eminim daha baska kizlarla da gorusuyo cunku arkadaslik sitelerinde uyeligi var ve cogu zaman online oralarda..
[QUOTşarap içip film izlemek gayet romantik bi teklif aslında
neden bu kadar kötü şeyler getiriyosun ki aklına
E]
böyle biri derken ; makine mühendisi, yakışıklı, biraz da zengin...bu mudur kastedilen...
böyle biriyle ciddi ilişki yaşamayı istemeyen birçok kişi vardır eminim...
söylemek istediğim çok şey var aslında ama ben sizin muhabbetinizi bölmeyeyim...
bütün bunlara sahip ama evlilik için erken olduğunu düşünen bi beyni var. bu tipler 30undan önce evlenmez.
gençliğini yaşar bu şekilde de kandırabildiğini kandırır.
doğru insan çıkar karşına ve sana ilk günlernde böyle iğrenç tekliflerde de bulunmaz. doğru insan yapmaz çünkü.
evlenmeyi düşündüğü kıza kıyamazz..
benm düşüncem tabi bu.
evde bulusalim sarap icip film izleriz dedi ya daha ne desin![]()
amonra ben saygi duymuyorum demedim ki cnm sana..herkesin fikri ayri dedim zaten basta...ama bence benim fikrimde bir genc kiz attigi adimlara dikkat etmeli....sende dikkat et senin acik görüslülügün basina bela olmasin...saygilar....