tum erkekler ayni mi?

denizbatin Allah senin gibilerdende korusun varya
bekarligimda ne cektim senin gibi kadinlar yuzunden..
ben hayatimi kazanma derdindeyken sigara parami
erzakimi kirami odemek icin calismak icin ugrasirken
senin gbii kadinlar yuzunden isten cikariliyordum..
hatta hic unutmam adamin mahcup mahcup
"bacim kusura bakma isinden memnunum bizim kadin huysuzluk yapiyo laf olur diye"
diyerek yol vermisti bana..
birde cocugundan aliyon hirsini kompleksli hastalikli sey

ay hislerimize tercuman oldun yaa :D evet bi de bize cemkirio sanki biz dedik git evlen cocuk dogur diye, madem boyle kiskancsin ne diye evleniyosun o zaman yazik adama valla

"bacim kusura bakma isinden memnunum bizim kadin huysuzluk yapiyo laf olur diye"

iyi yapmıs senı cıkarmısta ısten hastalıklı olan sensın kadın senden rahatsız olduguna gore bı bıldıgı varmıs canımm benım gıbıler oldug surece senın gıbı kadınalara yer yokk canım hade naşlaa

sen ne dıyosun ya cocuktan rahatsız olan kım ben 21 yasındayım cocugum var agır yuler tasıyorum dedım cocugumu ıstemeyrk yaptım yada cocuktan rahatsızım demedım evlı olmadıgın ıcın ne demek ıstedıgımı analamdın onuda senın cahıllıgne bırakıyorum bırdaha sakın cocugumun adını agzına alma besmele cek ondan sonra sakın cocugum hakkında yorum yapma cehennemın dıbınede gırsen senı bulurum sakınnn bak sakın cvp yazma yazıcaksan cocugumu agzına alma sana yemın edıyorum senı bulurum

ruhsal sorunlardan dolayi kapalisin.. ne soylesek kar etmez

ya konum kapanacak senin yuzunden ya denizbatin baska bi topic ac kendine off 40 yilda bi topic actim burnumdan getirdin

ya konum kapanacak senin yuzunden ya denizbatin baska bi topic ac kendine off 40 yilda bi topic actim burnumdan getirdin

canım benım ben senın konuna en son bıdaha yazmıcam dedıkten sonra yazmadım adam gıbı sozumde durdum yazan olursa yazarım dedım yazan oldu sende destek cıktın madem konunu ıslıyorsunuz endn bahsetmyeın cvp yazmıyım cvp hakkı doguyo kotu yazan olursa taş gıbı korum lafı ugrasamz benımle cadıyımdır bırazcıkk ustunuze afıyer bıdaha kımse yazmasın bende yazmıyım sonra konum dagılıyo dıye aglanma bana uyar arkadslarını yazana yazarım ıyı yazanda ıyı yazarım

iyi yapmıs senı cıkarmısta ısten hastalıklı olan sensın kadın senden rahatsız olduguna gore bı bıldıgı varmıs canımm benım gıbıler oldug surece senın gıbı kadınalara yer yokk canım hade naşlaa

Dogru ayakta kalmayi basarabilen kadinlara bakip bakip cemkirirsen sen
hirsini cocuktan alir kocanida elinden alirlar diye tirsar tirsar oturursun ))))
iyi tut ucmasin :1:

Tuy sorunu kusura bakma
bu kabadayinin yazdigi mesajlarin altindaki kotu icerik butonuna bas(alim)

:52: gece gece çok güldüm kızlar ya bu saçma muhabbete canım sen boşver konuna bak cevap vermezseniz muhattap olmazsanız denizbatında sizle muhattap olmaz :52: deniz şuan psikolojisi iyi değil heralde onuda anlayalım lütfen onu koruduğumdan değil kızlar da biraz anlıyorum işte beimde çocuğum var ewli olmanın bezen eksi yönleride var çok artısı olduğu gibi olabilir eşiyle tartışabilir şuan sinirli birde böyle cvp lar duyunca oda abartıyo ama haksız burda onuda sakinleşince anlar heralde kızlar lütfen tartışmayın...

yaz yaz. yarin kimin cenesi acilacak gorecegiz :)

gormene gerek yok anım yarın banlanıcam buyuk ıhtımalle ama ıyı okursalar yazdıklarımı ben kotu yazana yazdım yanı ben baslatmadım ee bende saf degılımkı bana kotu yazana yazmıyım lutfen balıcak olan kısı ıyı okusun hakkını vererk banlıcaklarını banlasın

Dogru ayakta kalmayi basarabilen kadinlara bakip bakip cemkirirsen sen
hirsini cocuktan alir kocanida elinden alirlar diye tirsar tirsar oturursun ))))
iyi tut ucmasin :1:

Tuy sorunu kusura bakma
bu kabadayinin yazdigi mesajlarin altindaki kotu icerik butonuna bas(alim)

bastim canim ben:)

Lütfen konuya kaldığınız yerden devam ediniz,konuyu dağıtacak,konudşına çıkacak yorumlardan kaçınınız.

tuy sorunu : kariyer, yakisiklilik ve maddi durum iyi olunca ideal bir es gibi gorunebilir
ama bu ozelliklere sahip kisiye hemen kapilmamak gerekir.. Hayirlisini dilemek gerek..
seninki sadece hoslantiydi
yasin daha cok genc ummadigin zamanlarda temiz niyetli insanlar cikacaktir..
ayrica issiz adam degilde kaypak adam olmaliydi filimin ismi :)

Bencede katılıyorum sana. Nedense de hep böyle aşırı kıskanç kadınlar aldatılıyor.

bir_kadin haklisin ben de olumlu ozelliklerine kapildim sanirim :( bakin bu saat oldu hala uyuyamiyorum.. of asik mi oldum ne, sacmaliyorum bazen boyle:(

diger arkadaslar, bi kere daha arasa anlicam niyetini ama aramiyo ki:( belki yilbasindan sonra arar. insallah! :(

canım hem güldüm hemde düşündüm yazdıklarını okuyunca...
yanlış anlama tatlı tatlı anlatıyorsun derdini ya ondan.
bence bekle biraz seni isteyen erkek elbette arar.
belkide sana zarf attı hemen gelme oyununa.tipi,parası vs.olsada adam olmasa yine kabul edecekmisin?
bir yorumunda boşanırım ama illa olsun demişsin biri!!!

ne demek bu? yapma arkadaşım böyle düşünme!
yaşın ne kadar küçük,bu sende takıntı olmuş...
nedir bu evlenme merakın zaten sen istesende istemesende kısmetinde varsa Allah çıkaracak karşına...
bence böyle ani çıkışlar yapıp,düşünmeden davranırsan ağır yaralar alırsın...
şimdi 'neden aramıyor?' diye ağlarken yarın öbürgün 'lanet olsun aradığın güne'dersin...
hangisini tercih ediyorsun?
kendine arasıra aynadan değil,dışarıdan bak! bakki yaptıkların neler,yorumla kendi dünyanı...

şimdi toparlan,beni ararmı acaba diye telin başında bekleyeceğine,seçilen değil seçen ol!!!
kendine güvenin mi yok? ne bu acelecilik,değerini bil ki,değerini bilesinler... :63:

Son düzenleme:
Back
X