tum erkekler ayni mi?

ya allah rızası ıcın akıl verın bana baktım bu forum canlı buraya yazıyım dedım bıraz damdan duser gıbı oldu ama neyse anlatıyorum benım esım emlakcı dukkanı actı neyse ben cok kıskancım oraya bayan eleman dahı gırmıcek dedım dusunun artık musterı olarak neyse bugun ınternette adını soyadını bzım dukkanın adını yazdım bıde ne gorıyım baktım esım ılan vermıs adını soyadını dukkanın numarasını ılandada soyle yazıyo prezantabla elaman aranıyor emlak ve sıgortada deneyımlı bay ve bayanlar aranıyor yazmıs altınada numarasını az once uyandırdım kavga ettık ben yapmadım dedı aslında o yaptıda tırstıgından solemıyo napım kafayı yıcem ınkar edıyo bıde allahım bana akıl verın nıye bole bısı yapmıs olabılır benden gızlı sınırden kucucuk cocuguma bagırdım elıne vurdum uyuttum

yeni konu acsaniz daha iyi olmazmi suan baska konu hakkinda konusuyoruz arkadasin sayfasini igal etmeyin lütfen
gece gece avukat kesildim :))

ya allah rızası ıcın akıl verın bana baktım bu forum canlı buraya yazıyım dedım bıraz damdan duser gıbı oldu ama neyse anlatıyorum benım esım emlakcı dukkanı actı neyse ben cok kıskancım oraya bayan eleman dahı gırmıcek dedım dusunun artık musterı olarak neyse bugun ınternette adını soyadını bzım dukkanın adını yazdım bıde ne gorıyım baktım esım ılan vermıs adını soyadını dukkanın numarasını ılandada soyle yazıyo prezantabla elaman aranıyor emlak ve sıgortada deneyımlı bay ve bayanlar aranıyor yazmıs altınada numarasını az once uyandırdım kavga ettık ben yapmadım dedı aslında o yaptıda tırstıgından solemıyo napım kafayı yıcem ınkar edıyo bıde allahım bana akıl verın nıye bole bısı yapmıs olabılır benden gızlı sınırden kucucuk cocuguma bagırdım elıne vurdum uyuttum

canim ne sinirleniyorsun hemen, adami uykusundan firlatmissin bu saate :S sakin ol sadece ILAN vermis... sabah kalkinca sakince konusabilirdin istemedigini hoslanmadigini ve bu ilani sadece BAY araniyor diye degistirmesini ne gerek var hemen bagiris cigirisa :53:

canım şaka gibisin,adamcağız ekmek parası için uğraşıyor,bunun erkeği bayanımı olur,adam gayet normal ilan vermiş,ne var bunda anlamadım,bütün bayanları eşinle sevişecek potansiyel sevişken kadın olarakmı görüyorsun,kusura bakma senden yana olamıycam,eşin adınada üzüldüm.

bunun yeri burasi degil.. bence baska bi konu ac cnm

canim ne sinirleniyorsun hemen, adami uykusundan firlatmissin bu saate :S sakin ol sadece ILAN vermis... sabah kalkinca sakince konusabilirdin istemedigini hoslanmadigini ve bu ilani sadece BAY araniyor diye degistirmesini ne gerek var hemen bagiris cigirisa :53:

aslında dogru soyluyosun oda dedı zaten sabahı beklıyemedınmı dıye ama beklıyeedım napımm cokk sagol ya bırkısının yorumu bıle benı rahatlattı cok sagol allah razı olsun senden cvp yazdıgın ıcn

tuysorunu icinden geldigi gibi davran
hanim kiz görüncem diye kendini kasma
hem bazi erkekler bizden daha genis düsünebiliyolar
hemenn aaa yaa irzima gecerse diye düsünme
etrafta kullancak o kadar cok kiz varki artik erkeklerin strateji yapmasina kumpas kurmasina bile gerek yok inan bana :))

aslında dogru soyluyosun oda dedı zaten sabahı beklıyemedınmı dıye ama beklıyeedım napımm cokk sagol ya bırkısının yorumu bıle benı rahatlattı cok sagol allah razı olsun senden cvp yazdıgın ıcn

bence de ya daha sadece ilan vermis gelen bayanlari reddeder olur biter

tuysorunu icinden geldigi gibi davran
hanim kiz görüncem diye kendini kasma
hem bazi erkekler bizden daha genis düsünebiliyolar
hemenn aaa yaa irzima gecerse diye düsünme
etrafta kullancak o kadar cok kiz varki artik erkeklerin strateji yapmasina kumpas kurmasina bile gerek yok inan bana :))

canim haklisin ama kafam cok karisik benim yerimde olsan napardin bulusur muydun? valla aklimdan bi sey gecmio napacagim konusunda :(

kiz tuysorunu bi alemsin heee :27: insan hic üzülürmü böyle birsey icin:))) elbet karsina cikacak normal ADAM gibi biri ne dertleniyon kendi kendinee :))) delii yaaaaaaa bu arada valla nickine bayildim tuysorunu hahaaaaaa kimde yokki :(

[QUOTşarap içip film izlemek gayet romantik bi teklif aslında
neden bu kadar kötü şeyler getiriyosun ki aklına
E]

bu da ne demek..bence bazi arkadaslar cok acik görüslü...tabiki hrkesin kendi fikri amaaaa bir genc kiz hic bir sifati olmadan (yani sözlü falan) nasil gider bir erkegin evine???hemde daha 3.görüsmesindeeeee....yapmayin arkadaslar...sarap disarda,filmde sinemada da izlenebilir......:4:
illede evine davet ediyosa ben bunun arkasinda baska bisey ararim....burda kimse cocuk degil.....erkek milletine güven mi olur yaaaa[/QUOTE]

çok haklısın canım her dediğine katılıyorum eğer zaten bir kadın bir erkeğe güvenmezse vardır altında bi sebep ki kadınların hisleri kuvvetlidir arkadaşımızda neden güvenmediğini niyetiniin doğru olmadığını erkek arkadaşının anlatmış ... birde her erkek aynı değildir canım sen allahtan korkan dürüs birini ara en önce tabi maddiyatta önemli ama serseri olduktan sonra bi işe yaramaz canım sonra kadın üzülür... sen herşeyin en önce hayırlısını iste tatlım olmadıysa onla aramıyosada hakkında hayırlısı buymuş demekki ..:44:

görkemciğim kesinlikleeeee haklısın:13:

tuysorunu canım aradığında ne söyleyeyim diye ezber falan yapma,eğer ararsa o an aklına geldiği gibi doğaçlama konuş,rahat ol biraz ya.

Son düzenleme:
yeni konu acsaniz daha iyi olmazmi suan baska konu hakkinda konusuyoruz arkadasin sayfasini igal etmeyin lütfen
gece gece avukat kesildim :))

sen nasıl bı bırısın ya konunyerı burası olmdıgını cok ıyı bılıyorum o sınırle buraya yazmısım belkı bırı akıl verır dıye bence ılk once ınsanlık adına bı akıl verseydınde sonra konun yerı burası degıl desydın senın adına ınsanlıgın adına sahsen uzuldum mınıcık bebegıme bıle bagırmısım yanı enazından onun ıcın kotu yorum yapsaydın allah sana akıl fıkır ve ınsanı duygular versın canım

kiz tuysorunu bi alemsin heee :27: insan hic üzülürmü böyle birsey icin:))) elbet karsina cikacak normal ADAM gibi biri ne dertleniyon kendi kendinee :))) delii yaaaaaaa bu arada valla nickine bayildim tuysorunu hahaaaaaa kimde yokki :(

haha canim ya sirf tuylerle ilgili lazerlerle ilgili yazmaya uye olmustum da ben aslinda sonradan gordum buralari:D saol valla insallah cikar karsima ve isteyen herkese insallah:D

ne demek canim , yardimci olabildiysem sevindim.. sabah esinle yine oturup konusursun gerekirse bir özür dile istersen:S adami uykusundan uyandirmissin:52: iyi valla yine cinet gecirmemis.. ohooo benimki olsa yikardi ortaligi :66:

bu da ne demek..bence bazi arkadaslar cok acik görüslü...tabiki hrkesin kendi fikri amaaaa bir genc kiz hic bir sifati olmadan (yani sözlü falan) nasil gider bir erkegin evine???hemde daha 3.görüsmesindeeeee....yapmayin arkadaslar...sarap disarda,filmde sinemada da izlenebilir......:4:
illede evine davet ediyosa ben bunun arkasinda baska bisey ararim....burda kimse cocuk degil.....erkek milletine güven mi olur yaaaa

çok haklısın canım her dediğine katılıyorum eğer zaten bir kadın bir erkeğe güvenmezse vardır altında bi sebep ki kadınların hisleri kuvvetlidir arkadaşımızda neden güvenmediğini niyetiniin doğru olmadığını erkek arkadaşının anlatmış ... birde her erkek aynı değildir canım sen allahtan korkan dürüs birini ara en önce tabi maddiyatta önemli ama serseri olduktan sonra bi işe yaramaz canım sonra kadın üzülür... sen herşeyin en önce hayırlısını iste tatlım olmadıysa onla aramıyosada hakkında hayırlısı buymuş demekki ..:44:[/QUOTE]

canim hayirlisi buymus diye diye kimse yok hayatimda yaa ona da uzuluyorum zaten:D

slm canım bende çok tutucu bir insan değilimdir ama bütün sayfaları okudum we şu 'ketum hakkında pek bişey anlatmıor' yorumlarından sonra kesinlkle romantizm için seni çağrmadığını kestirebiliorum çnkü biliorum böle insanlar sana hiç bişey anlatmaz sadece seninle hoş wakit geçirir sonrada bir bakmışsın arayıp sormuyor bile o yüzden iyiki reddetmişsin canım. ama üzülme yaşın çok küçük daha Allah daha iyilerini çıkarır karşına,,,karşımızaaa :34: :23:

slm canım bende çok tutucu bir insan değilimdir ama bütün sayfaları okudum we şu 'ketum hakkında pek bişey anlatmıor' yorumlarından sonra kesinlkle romantizm için seni çağrmadığını kestirebiliorum çnkü biliorum böle insanlar sana hiç bişey anlatmaz sadece seninle hoş wakit geçirir sonrada bir bakmışsın arayıp sormuyor bile o yüzden iyiki reddetmişsin canım. ama üzülme yaşın çok küçük daha Allah daha iyilerini çıkarır karşına,,,karşımızaaa :34: :23:

canim cok guzel bi yorum tesekkur ediyorum cok.. ben de oyle dusunuyorum.. insallah amin isteyen herkese :)

sen nasıl bı bırısın ya konunyerı burası olmdıgını cok ıyı bılıyorum o sınırle buraya yazmısım belkı bırı akıl verır dıye bence ılk once ınsanlık adına bı akıl verseydınde sonra konun yerı burası degıl desydın senın adına ınsanlıgın adına sahsen uzuldum mınıcık bebegıme bıle bagırmısım yanı enazından onun ıcın kotu yorum yapsaydın allah sana akıl fıkır ve ınsanı duygular versın canım

arkadas sakamisin sen ya gece gece arabeske basglamissin yok minicik bebegine bagirmis cok insanlikmis töbe yarebbim

Back
X