tum erkekler ayni mi?

bir_kadin haklisin ben de olumlu ozelliklerine kapildim sanirim :( bakin bu saat oldu hala uyuyamiyorum.. of asik mi oldum ne, sacmaliyorum bazen boyle:(

diger arkadaslar, bi kere daha arasa anlicam niyetini ama aramiyo ki:( belki yilbasindan sonra arar. insallah! :(

bir erkeğin böyle artılara sahip olması kendine olan özgüvenine de arttırır.
inşallah arar diye düşünmen çok enterans niyetinin iyi olmadığını yazıyorsun hemde inşallah arar diyorsun

evde bulusalim sarap icip film izleriz dedi ya daha ne desin :D:D

Birde diğer taraftan bakalım,dışarda şaraplı bir yemek yeseniz ve sinemaya gitseniz dünyanın parası,ee devir hesap kitap devri :1:
Evde hem boşa para dökmeyecek hemde sessiz sakin rahat bir ortamda birlikte güzel vakit geçirilecek,fena fikir değil..
Ama gitmemekle iyi yapmışsınız yinede ,insanlara güvenimiz ne yazıkki hiç yok artık.

offlamaaa
ummadığın anda öyle biri çıkar ki karşına cennetemi düştüm dersin. rabbimden hayırlısını iste, gönlünün muradı karşına çıkar inşallah...:77::75:

Bu hayatta her şey o kadar sürpriz ki gerçekte.
Benim de en sonunda 30 yaşımda karşıma "allahım işte bu o!" dediğim biri çıktı. Her şey rüya gibiydi. Bu yaşıma kadar içimden geçirdiğim bütün özelliklere sahipti. Hani biz kızların hep hayalini kurduğu beyaz atlı prens gibi bişeydi
Boy, pos, yakışıklılık, eğitim, ailesinin çok iyi, görgülü ve eğitimli olması, memleketi bile benim çok sevdiğim ve hep yaşamak istediğim yerdi.
Ama noldu? 5 ay nişanlı kaldık ve abuk subuk sebeplerden ayrıldık.
Hiçbir şey göründüğü gibi olmuyor.
Çok iyi sandığınız şeyler bile yeterli gelmeyebiliyor.
Kader-kısmet her şey. Üzerinde kafa yorulmaması gereken şeyler. Çünkü sonuca pek bir etkimiz olamıyor.

Son düzenleme:
makine mühendisiymiş, yakışıklıymış, zenginmiş de.... varya bide aşık olursaann oooo senden iyisi yok...

"aşk" düşünülen son seçenek...makine mühendisi, yakışıklı, zengin...aşk olmasa da olur..ben bi evleneyim millet "ooo kaptı yakışıklı makine mühendisini hem de zengin" desin...sonra boşanırız...

şaka gibi...gerçek misin arkadaşım sen yoksa geyik yapıp kafa mı buluyorsun gerçekten anlayamadım...yazmayayım dedim konuşmayayım dedim ama cidden merak ediyorum ciddi misin ???

cocuk tam anlamiyla mukemmel, yasi 25 cok cok iyi bi yerde makine muhendisi, yakisikli ve biraz da zengin

Nerden cesaret buldu demişsin, senin farkında olduğun bu ÖZELLİKLERİN kendide farkındadır o yüzden..

Uzak durulması farz erkek türüdür.

sen bunu dert ettiğine eminmisin
adam seni cinsel obje olarak görmüş ama nedense hala geyik muhabbeti yapıyorsun

ilginç cidden.Yakışıklı diye bu kadar da üstüne düşülmez ki.Tamam yaşın genç, o yaşta çok da olgun düşünemezsin ama böyle de davranmamalısın.Evlenince önemli olanın saygı görme,değer verilme,iyi bir baba-eş olması,seni anlaması.....olduğunu öğreniyorsun.Umarım aramaz,yoksa sonrasında daha çok üzülürsün bu gidişle.

arkadaslar yorumlarinizi tek tek okudum tesekkurler evet biraz takinti olmus ama cevremdeki kiz arkadaslarimin sevgilileri cidden cok iyi cocuklar ve ben bi tane bile bulamadim cok uzuluyorum size nasil anlatabilirim bilmiyorum ama. bu arada bi arkadas sormus onla ayrildik zaten yurtdisindaydi yurumezdi yani..

hayır hepsi aynı değil.Ama bahsettiğin özellik tek bir erkekte toplaşıyorsa ondan kesin bişeyler bekle :36:

hatta psikopata bagladim, evlenelim de aldatsin sonra onemli degil bosanirim.. ama yeter ki olsun hayatimda ciddi bi yeri :(
yuhhunuz :53: o kadarda degil ya abartma istersen :60:
"evlenip bosanayim yeter ki hayatima girsin".. bundaki mantik nedir ?
evlilik cocuk oyuncagi degil cnm :31:
tamam anladik yakisikli zengin de, aldatilmayi bile göze alacak kadar kör olamazsin
güzellik gelici gecici, para gerekli ama parayla sadet olmaz
hangi kadin "aldatsin önemli degil" gibi sacma bi düsüncede olabilir cidden anlayamadim
hayatima girip geri cikacaksa hic olmasin daha iyi
181161610096.gif

ne yapayim ben bi ömür yanimda olmayacak insani..

makine mühendisiymiş, yakışıklıymış, zenginmiş de.... varya bide aşık olursaann oooo senden iyisi yok...

"aşk" düşünülen son seçenek...makine mühendisi, yakışıklı, zengin...aşk olmasa da olur..ben bi evleneyim millet "ooo kaptı yakışıklı makine mühendisini hem de zengin" desin...sonra boşanırız...

şaka gibi...gerçek misin arkadaşım sen yoksa geyik yapıp kafa mı buluyorsun gerçekten anlayamadım...yazmayayım dedim konuşmayayım dedim ama cidden merak ediyorum ciddi misin ???
cidden yani.. saka gibi:86:

şaka gibi...gerçek misin arkadaşım sen yoksa geyik yapıp kafa mı buluyorsun gerçekten anlayamadım...yazmayayım dedim konuşmayayım dedim ama cidden merak ediyorum ciddi misin ???[/QUOT
burdan okuduğum kadarıyla konu sahibi arkadaşın hayattaki tek takıntısı erkekler zaten,sürekli buna benzer konulardan bahsediyor( umarım başkasıyla karıştırmıyorumdur öyleyse eğer özür dilerim)
yani bi anlamda çok görmemek lazım

şaka gibi...gerçek misin arkadaşım sen yoksa geyik yapıp kafa mı buluyorsun gerçekten anlayamadım...yazmayayım dedim konuşmayayım dedim ama cidden merak ediyorum ciddi misin ???[/QUOT
burdan okuduğum kadarıyla konu sahibi arkadaşın hayattaki tek takıntısı erkekler zaten,sürekli buna benzer konulardan bahsediyor( umarım başkasıyla karıştırmıyorumdur öyleyse eğer özür dilerim)
yani bi anlamda çok görmemek lazım

yaptiginiz bu terbiyesiz yorum size bir gun geri donecektir merak etmeyin.

Alıntı tuysorunu kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
hatta psikopata bagladim, evlenelim de aldatsin sonra onemli degil bosanirim.. ama yeter ki olsun hayatimda ciddi bi yeri :(

delirdinmi yaaa :53::53: valla piskopata baglamissin.. erkek delisi cikti :52: ne acelen var yaa elbet birgün karsina biri cikacak.. kaderinde ne yazilmissa o olacaktir günün birinde, bosanirim diyon yaa töbeeeee allah akil fikir versin ne diyeyim:53:

Back
X