Sende onun şifresini işte o seninkini istiyo sonuç ta
ben ona sordugumda ben istedigimde veririm dediKadınlar böyle taviz verip kendi şifresini vermek zorunda mı?
Evliyim eşimin sosyal medya arkadaşlarını bilmem
Şifresini bilmem
Bir çok alanda ilgi duydugu gurupşar var muhtemelen yorum yapıyorlar
Kıskanmıyorum özel mesajlaşma yapmadıysa
Mesajlarında samimiyet oluşmadıysa sorun yok
İnsanız insanla konuşmamız çok normal
ben ona sordugumda ben istedigimde veririm dedi
belki bir yil sonra belki yarin istermis..
Kaç yaşındasınız acaba lisede okuyor olabilir misiniz?
Ben kocamın hesabına bile bakmıyorum kimle takipleşmiş, kim fotoğrafını beğenmiş diye. Ne boş uğraşlar, ne saçma tripler bunlar? Şifre istemek zaten saçmalığın daniskası. Eşim söylüyo bazen bi şifresini işleri halletmek için alıyorum. İkincisinde yine soruyorum ona. Ezberleyeyim diye kasmıyorum. Güven olmadan ilişki mi olur? Ben anlayamıyorum.
Ben birbirinizin karşılıklı şifrelerinizi almanız normaldir demedim.
Sevgilinizle internet üzerinden mi tanıştınız? Flörtöz bir yapısı mı vardır? Ekleyip de ne yapıyor bu kızlarla? Mesajlaşır mı sürekli? Ortada bir güvensizlik var ama bu iki taraflı. Kişi kendinden bilir işi diyeceğim ya da aklınca kontrolü elinde tutma hareketleri.
Her erkek böyle değildir. Klasik egosu aklından büyük biriyle berabersiniz muhtemelen.
ben ona sordugumda ben istedigimde veririm dedi
belki bir yil sonra belki yarin istermis..
dikkat et senin hesabının şifresini kızları senden engellemek için kullanmasınböylece sen kızları göremezsin herhangi biri de sana ulaşamaz.Ama cidden konu ergence.Ve dikkatli ol tehlikeli sularda yüzüyor bu kişi.
Yani belki de takip ediyodur onlarda beğeniyodur. Benim hesaplarım var sosyal medyada ama öyle çok sık girmem, girersemde bi anasayfada neler var diye bakar çıkarım. Eşimin profiline gireyim fotoğraflarına bakayım tekrar tekrar, yeni beğenenler kimler bn onları tanıyo muyum falan uğraşamam.üniversite okuyoruz farkli sehirlerde.
ben guvenmeye calisiyorum zaten sifre isteyen de ben degildim sorgulamadim da hiç.
daha once guvenim cok kez kirildi aldatildim ama bunu ona yansitmadim hic.
eşiniz durmadan baska kadinlarla takipleşse fotoğraflarini begense onlar da eşinizin fotoğraflarini begense mesaj atsa bu sizi huzursuz etmez mi?
esinize guvenirsiniz ama ya baska kadinlara?
Sizin vermeniz hata. Resmen tek taraflı ilişki oluyor böyle. O kıskansın, siz kıskanınca sorun olsun. O şifre istesin siz bir şey olunca güvensizlik olsun. Bir de insan durup dururken tanımadıklarını takip ediyor musun, diye sormaz paranoyak bir kişiliği yoksa, bana bu durumda daha çok kendi güvenilmez olduğu için sizin üstünüze geliyor gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?