TÜM ERKEKLER BÖYLE OLMAK ZORUNDA MI!! YARDIM EDİN LÜTFENN!

gokyuzu_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2018
328
555
53
Sevgilimin instagram hesabı sinirlerimi bozuyor artık.

yarısından fazlası kız. 2 aydir hiç konusunu açmadım takipleşti etti sormadım bu kim diye okuldan olanlar dışında farkli okullar bolumler şehirler hatta kiz kardesinin arkadaşları..
bu bana saygısızlıktı ama kısıtlıyor gibi görünmek istemedim ve sormadim.
En son gecen hafta bi iki kizla daha takiplesti.

bir de utanmadan bana tanimadiklarinla takiplesiyor musun diye soruyor. hayir dedim. sonra ben de ona sordum baya takiplesmisin sen de diye taniyor musun hepsini dedim.

yarisini evet dedi diger yarisi da forumdan falan dedi. ben de forumda ismini cismini bilmeyen bi kiz seni niye instagramdan bulup takip ediyor ki cok sacma dedim. bozuk atmaya basladi
yok bana guvenmiyor musun beni sorguluyorsun bilmem ne. kısa kestim.
kimse kimsenin hesabina karismasin dedi. sanki hep karismisim gibi.

daha sabah benim hesabimin sifresini istemişken üstelik..

neyse bugun iki kizla daha takiplesmis okuldan,
birisi de sevgilimin aylar once paylastigi fotografi begenmiş.

şu an çok sinirliyim kirginim sorsam bi türlü sormasam güvenim elden gidiyor.

sizce ne yapmaliyim artık üzülmek istemiyorum erkekler boyle olmak zorunda mı?

Sende onun şifresini işte o seninkini istiyo sonuç ta

Tabide soracaksınız, o neden sordu şifre istedi, kimse kimsenin hesabına karışmasın ne demek ya!!

İstediği naneyi yesin haberin olmasın, aynısını sen yapsan sürekli erkeklerle takipleşsen ne hissederdi acaba?

Dikkatli ol, seni hazırda tutup arkadan başka işler karıştırmasın

Sende onun şifresini işte o seninkini istiyo sonuç ta

blog hesabimin sifresi zaten onda vardi kisisel hesabimi da istedi ben de ben verebilirim sen de verir misin dedim karsilikli olarak dusunme dedi
verir misin diye sordum o da istedigimde veririm dedi.

ben de kirildim ..

Evliyim eşimin sosyal medya arkadaşlarını bilmem
Şifresini bilmem

Bir çok alanda ilgi duydugu gurupşar var muhtemelen yorum yapıyorlar

Kıskanmıyorum özel mesajlaşma yapmadıysa
Mesajlarında samimiyet oluşmadıysa sorun yok

İnsanız insanla konuşmamız çok normal

yapmadigindan nasil emin olabiliriz ki.. aylar once paylastigi bi fotografi begenen bi kiz hoslanmis beğenmiş demektir ben şimdi nasil guvenicem o kiza

Kaç yaşındasınız acaba lisede okuyor olabilir misiniz?
Ben kocamın hesabına bile bakmıyorum kimle takipleşmiş, kim fotoğrafını beğenmiş diye. Ne boş uğraşlar, ne saçma tripler bunlar? Şifre istemek zaten saçmalığın daniskası. Eşim söylüyo bazen bi şifresini işleri halletmek için alıyorum. İkincisinde yine soruyorum ona. Ezberleyeyim diye kasmıyorum. Güven olmadan ilişki mi olur? Ben anlayamıyorum.

Karışmış gibi olmamak mi? Ben gayet karisirdim ama yapacak olanı bağlasab durmuyor haberin olsun. Böyle devamli yeni kız peşinde koşan insanlarla baştan isim olmazdı benim kafam rahat olurdu.

Eşimin hiç sosyal medya hesabı yok. Benim var. Tanımadığım bir sürü insan da ekli (hobimle ilgili)
Eşime şifresi yoktur ve asla kontrol etmez hesabımi.
O bu kadar şey yapıyorken size hesap sordugunda neden cevap veriyorsunuz ki?

ben ona sordugumda ben istedigimde veririm dedi
belki bir yil sonra belki yarin istermis..

Ben birbirinizin karşılıklı şifrelerinizi almanız normaldir demedim.

Sevgilinizle internet üzerinden mi tanıştınız? Flörtöz bir yapısı mı vardır? Ekleyip de ne yapıyor bu kızlarla? Mesajlaşır mı sürekli? Ortada bir güvensizlik var ama bu iki taraflı. Kişi kendinden bilir işi diyeceğim ya da aklınca kontrolü elinde tutma hareketleri.
Her erkek böyle değildir. Klasik egosu aklından büyük biriyle berabersiniz muhtemelen.

üniversite okuyoruz farkli sehirlerde.
ben guvenmeye calisiyorum zaten sifre isteyen de ben degildim sorgulamadim da hiç.
daha once guvenim cok kez kirildi aldatildim ama bunu ona yansitmadim hic.
eşiniz durmadan baska kadinlarla takipleşse fotoğraflarini begense onlar da eşinizin fotoğraflarini begense mesaj atsa bu sizi huzursuz etmez mi?
esinize guvenirsiniz ama ya baska kadinlara?

dikkat et senin hesabının şifresini kızları senden engellemek için kullanmasın böylece sen kızları göremezsin herhangi biri de sana ulaşamaz.Ama cidden konu ergence.Ve dikkatli ol tehlikeli sularda yüzüyor bu kişi.

evet internet uzerinden ama gorustuk. farkli yerlerde okuyoruz.
takiplesip ne yaptigini bilmiyorum ama baska kizlarla konusuyor yanima geldiginde de gormustum.
cidden uzuluyorum.

ben ona sordugumda ben istedigimde veririm dedi
belki bir yil sonra belki yarin istermis..

Sizin vermeniz hata. Resmen tek taraflı ilişki oluyor böyle. O kıskansın, siz kıskanınca sorun olsun. O şifre istesin siz bir şey olunca güvensizlik olsun. Bir de insan durup dururken tanımadıklarını takip ediyor musun, diye sormaz paranoyak bir kişiliği yoksa, bana bu durumda daha çok kendi güvenilmez olduğu için sizin üstünüze geliyor gibi geldi.

Senden şifreni neden istiyor, sana güvenmiyor mu yoksa kendisi türlü naneler yediği için aynısını senin de ona yapabileceğini mi düşünüyor?
Ben instagramda falan tanımadığım insanlarla takipleşmiyorum. Takipleşenleri de garipsiyorum. Hiç tanımadığım adamlar kadınlar benim fotoğraflarımı neden görsün. Aşırı saçma. Hele bu acayip devirde.
Ayrıca evet sosyal medya kullanan bir insansa sosyal medyasında kim var kim yok neleri beğenmiş hangi tür sayfaları takip ediyor bana az da olsa o kişi hakkında bilgi veriyor.
Sürekli kızlarla takipleşen birinden ben de haz etmem.

ya bence de çok ergence instagram yuzunden aramiz acilsin istemiyorum soramiyorum o yuzden ama sinirlerim bozuluyo. ben baska sehirdeyken onunla ayni yerde yasayan birinin boyle yavsaması...

takiplestin neyse de niye cocugun fotografini begeniyorsun dupeduz yazilmiş.

Yani belki de takip ediyodur onlarda beğeniyodur. Benim hesaplarım var sosyal medyada ama öyle çok sık girmem, girersemde bi anasayfada neler var diye bakar çıkarım. Eşimin profiline gireyim fotoğraflarına bakayım tekrar tekrar, yeni beğenenler kimler bn onları tanıyo muyum falan uğraşamam.
Zaten başka kadınlara niye güveneyim ya da güvenmeyeyim? Benim diğer kadınlarla ilişkim yok ki. Benim bağlılığım eşime, eşiminde bana. Eğer sizin dediğiniz gibi bir durum olursa tek suçlu eşimdir benim gözümde. Hiç de kadınları suçlayamam, adam gibi adam olaymış, sadakatini bozmayaymış.

kisisel hesabimi vermedim ben ama ondam once blogumun sifresini vermistim keske yapmasaymisim

acaba ben de baskalariyla mi takiplessem diyorum ama ona benzemek istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…