TÜM ERKEKLER BÖYLE OLMAK ZORUNDA MI!! YARDIM EDİN LÜTFENN!

Bence takiplesmelere cok takilmamak gerekiyor(çok absürt bir durum olmadıkca) cunku hayatina ikinci bir kisiyi dahil etmek isteyen gerekirse ikinci hesap acar ruhunuz duymaz. İliskilerde sifre istemeyi de yanlis buluyorum karsidaki kim olursa olsun ozeli sonucta ben kesinlikle istemem de vermem de.

Çok çocukça geldi. Sanki sırf takipçi sayısını artırmak ve ego tatmini gibi... Bir de siz kiskaninca kimbilir nasıl kasildi icten içe.

(Sizin tepkiniz normal kimse eşinin sevgilisinin hesabında luzumlüz insan görmek istemez ama çok takilmayin Yapmak istedikten sonra her türlü yapar önemli olan bu sekildeyken şifresini verebilecek cesareti olmasi)

dünyayı dar edin ona. kendisi her haltı yiyecek de sizden kuşkulanacak devamlı bi suç bastırma kendi yaptığı yapacağı şeyi siz yaparsınız diye darlıyo ne güzel dünya ya. ayrılın gidin derim düzgün insanlar da var dünyada böyle abazalarla beraber olup kendi sinirlerinizi güveninizi ve en önemlisi özgüveninizi boşa tüketmeyin.

senin sevgiline güvenmen gerekiyor başka kadınlara değil o kadın tek başına sevgilinle olmıycak yani kızları tehlike olarak görüp sevgiline suç bulmuyor olman klasik türk kadını duruşu :) benim kocam yapmaz hep o listedeki kadınların suçu tabi sevgilin kanatsız bir melek dimi :)

Valla takiplesme olayi hic de basit bir sey degil bana gore. Tanimadigi kizlari takip eden erkek tek kelimeyle abazandir.

Ayrica tum erkekleri genelleyerek kendini avutma pesinde olan konu sahibi de bilmeli ki tum erkekler ayni degil. Kendinizi kandirmasaniz hani.

Adamın kendini sizden üstün görmesi değil de kimlerle takipleştiği mi asıl sorun şimdi? Olaya yanlış taraftan bakıyorsunuz. Size saygısı yok. Şifre alıp verme işleri baştan abes ama sizinkini alıyorken, kendi şifremi ne zaman istersem o zaman veririm şeklindeki paşa ağızları hepten rezalet. Buna neden katlanıyorsunuz?
Kadınlara güvenmenize filan da gerek yok, zira ilişkiyi onlarla yaşamıyorsunuz.

''Ben istediğim zaman veririm'' bence bu cümle bile sizin ondan soğumanız için bir sebep olmalı. Bakın fedakarlık karşılıklı olarak yapılan iyiliklere, sağlanan töleranslara verilen addır biri feda ederken diğeri kâr ediyorsa buna ticaret denir karıştırmayalım Karnım doysun ama pastam da kenarda dursun muamelesi yaparsa size ilerde kendinizi değersiz hissedersiniz bu yüzden şimdiden kendinizi ezdirmeyin ya siz de şifre vermeyin ya da güvenmediğiniz ilişkiye devam etmeyin.

Bu ara o kadar umursamazım ki herkes kendi bilir konuşuyosa kendi kaybeder diye düşünüyorum.Unutma herkes kendine yakışanı yapar bi süre takma bence nasıl kuyruğunda dönüyor.

Şifrelerini değiştir ve bi daha kimse kimseye şifre vermesin. Sevgiline güvenmiyosan da ayrıl, her gün kimi ekledi eklemedi diye bakmak zorunda kalmazsın böylece. Benim eşimin 5000 den fazla takipçisi var (işi gereği) en az 4500 ü kadındır. Bi gün de kim ekledi diye bakmadım şahsen. Hiç işim olmaz Biraz büyüyüp sonra ilişki yaşayın derim

Kimse kimsenin sosyal medya hesabına karışmasın olsun bitsin. Güvenmiyorsanız ayrılın.
İlk yapacağınız iş şifrelerinizi değiştirmek olsun.

Ona verdiğiniz bütün şifreleri hemen değiştirin. Bir daha da sizden şifrenizi isteyen birine şifrenizi vermeyin.

Bence sen ona her türlü imkanı veriyorsun. Neden? O senden isterse sen de isteyeceksin o zaman anlarsın zaten ne haltlar yediğini.
Ben hiç dijital dünyadan anlamam ama bir erkek haksız iken öfkeleniyorsa suç bastırmadır onun adı...
Eşit olun bu anlamda sana yalan söylediğini hissediyorsan da üstüne git ve gerçekleri öğren. Benim arkadaşım sosyal medya hesaplarından ya da bazı gruplardan arkadaş bulur ve sonra buluşur kafası uyarsa da devam eder. Çoğu ilişkisi de bu tarzda. Dikkatli ol kısaca

neyin egosu bu??
Ne kadar ozguvenli ve büyük konuşmuşsun bi gün ilişkin kontrolden çıkar diye hiç düşünmeden konuşmuşsun resmen..

merak etme gayet 20li yaşlarda doktor adayı insanlarız.

gereğinden fazla güvenmek de bana göre saçma mesela..

bu arada büyük olmaktan bahseden birinin böyle küstahça konuşması bende acayip küçük bi insan imajı çizdi..

bunu kastettiğimi hiç sanmıyorum!
başlıkta dahi sevgilimden yakınırken bunu yazmıs olmanız garip geldi..

ben zaten onun guvenimi kirmasindan bahsediyorum beni üzmesinden...

k
kişisel hesabimin sifresini vermedim oyle dedigi icin dikkat etmemissiniz. onda olan blog şifrem.

Özgüvenim sizi niye rahatsız etti anlamadım. Benim ilişkilere bakış açım bu. Kontrolden çıkan bi ilişkim olursa da çaresine ayrılarak bakarım siz merak etmeyin. Ben bi insana baştan güven hissettiriyosa hayatıma girme şerefini nail ederim Güvenimi zedeleyecek bi harekini görürsem de yol veririm gider bu kadar basit benim için bu mesele. Ben sürekli birinin her konuştuğunu her baktığını denetleyemem zamanıma ve enerjime yazık. Güven teşkil etmeyen insanla da hiç işim olmaz baştan, sonradan güvenimi boşa çıkaran insan için de aynı sözlerim geçerli Bunun küstahlıkla alakası yok tecrübeyle alakası var. Sanmayın ki hiç güvenimi boşa çıkaran olmadı.. Ama 1 damla gözyaşım olmadı ardından da.. şimdi kimbiliiir nerde kimlerin güvenini boşa çıkarıyo Bu hayata bi defa geliyoruz bu güzel gençlik enerjinizi değmeyecek insanları denetlemekle harcamamanız için yorum yazmıştım ama görüyorum ki iyilikten de maraz doğarmış..

k

kişisel hesabimin sifresini vermedim oyle dedigi icin dikkat etmemissiniz. onda olan blog şifrem.
Vermemiş olmanız adamın zihniyetini değiştirmiyor. Kendini sizden üstün görüyor, asıl sorun bu, kızlarla takipleşmesi değil. Bu kafada birini yerinizde olsam barındırmam hayatımda.

Benim sevgilimin 18 bin :) ünlü bide gerçi artık eski sevgilim kıskançlık ve konturol manyaklığında 1 numara kendisi benim onu takip eden hatunlara bakma fırsatım olmadı aklıma bile gelmez :) eskiden de kıskanç değildim ama güven problemi yaşadığım bi sevgilim olmuştu Allah beni böyle sınadı herhal fakat iki durumda da takmadım hiç kafama banane kim kimi takip ederse etsin modu en güzeli yada sosyal medya kullanmamak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…