senin sevgiline güvenmen gerekiyor başka kadınlara değil o kadın tek başına sevgilinle olmıycak yani kızları tehlike olarak görüp sevgiline suç bulmuyor olman klasik türk kadını duruşu :) benim kocam yapmaz hep o listedeki kadınların suçu tabi sevgilin kanatsız bir melek dimi :)üniversite okuyoruz farkli sehirlerde.
ben guvenmeye calisiyorum zaten sifre isteyen de ben degildim sorgulamadim da hiç.
daha once guvenim cok kez kirildi aldatildim ama bunu ona yansitmadim hic.
eşiniz durmadan baska kadinlarla takipleşse fotoğraflarini begense onlar da eşinizin fotoğraflarini begense mesaj atsa bu sizi huzursuz etmez mi?
esinize guvenirsiniz ama ya baska kadinlara?
Sevgilimin instagram hesabı sinirlerimi bozuyor artık.
yarısından fazlası kız. 2 aydir hiç konusunu açmadım takipleşti etti sormadım bu kim diye okuldan olanlar dışında farkli okullar bolumler şehirler hatta kiz kardesinin arkadaşları..
bu bana saygısızlıktı ama kısıtlıyor gibi görünmek istemedim ve sormadim.
En son gecen hafta bi iki kizla daha takiplesti.
bir de utanmadan bana tanimadiklarinla takiplesiyor musun diye soruyor. hayir dedim. sonra ben de ona sordum baya takiplesmisin sen de diye taniyor musun hepsini dedim.
yarisini evet dedi diger yarisi da forumdan falan dedi. ben de forumda ismini cismini bilmeyen bi kiz seni niye instagramdan bulup takip ediyor ki cok sacma dedim. bozuk atmaya basladi
yok bana guvenmiyor musun beni sorguluyorsun bilmem ne. kısa kestim.
kimse kimsenin hesabina karismasin dedi. sanki hep karismisim gibi.
daha sabah benim hesabimin sifresini istemişken üstelik..
neyse bugun iki kizla daha takiplesmis okuldan,
birisi de sevgilimin aylar once paylastigi fotografi begenmiş.
şu an çok sinirliyim kirginim sorsam bi türlü sormasam güvenim elden gidiyor.
sizce ne yapmaliyim artık üzülmek istemiyorum erkekler boyle olmak zorunda mı?
Şifrelerini değiştir ve bi daha kimse kimseye şifre vermesin. Sevgiline güvenmiyosan da ayrıl, her gün kimi ekledi eklemedi diye bakmak zorunda kalmazsın böylece. Benim eşimin 5000 den fazla takipçisi var (işi gereği) en az 4500 ü kadındır. Bi gün de kim ekledi diye bakmadım şahsen. Hiç işim olmazSevgilimin instagram hesabı sinirlerimi bozuyor artık.
yarısından fazlası kız. 2 aydir hiç konusunu açmadım takipleşti etti sormadım bu kim diye okuldan olanlar dışında farkli okullar bolumler şehirler hatta kiz kardesinin arkadaşları..
bu bana saygısızlıktı ama kısıtlıyor gibi görünmek istemedim ve sormadim.
En son gecen hafta bi iki kizla daha takiplesti.
bir de utanmadan bana tanimadiklarinla takiplesiyor musun diye soruyor. hayir dedim. sonra ben de ona sordum baya takiplesmisin sen de diye taniyor musun hepsini dedim.
yarisini evet dedi diger yarisi da forumdan falan dedi. ben de forumda ismini cismini bilmeyen bi kiz seni niye instagramdan bulup takip ediyor ki cok sacma dedim. bozuk atmaya basladi
yok bana guvenmiyor musun beni sorguluyorsun bilmem ne. kısa kestim.
kimse kimsenin hesabina karismasin dedi. sanki hep karismisim gibi.
daha sabah benim hesabimin sifresini istemişken üstelik..
neyse bugun iki kizla daha takiplesmis okuldan,
birisi de sevgilimin aylar once paylastigi fotografi begenmiş.
şu an çok sinirliyim kirginim sorsam bi türlü sormasam güvenim elden gidiyor.
sizce ne yapmaliyim artık üzülmek istemiyorum erkekler boyle olmak zorunda mı?
neyin egosu bu??Şifrelerini değiştir ve bi daha kimse kimseye şifre vermesin. Sevgiline güvenmiyosan da ayrıl, her gün kimi ekledi eklemedi diye bakmak zorunda kalmazsın böylece. Benim eşimin 5000 den fazla takipçisi var (işi gereği) en az 4500 ü kadındır. Bi gün de kim ekledi diye bakmadım şahsen. Hiç işim olmazBiraz büyüyüp sonra ilişki yaşayın derim
bunu kastettiğimi hiç sanmıyorum!senin sevgiline güvenmen gerekiyor başka kadınlara değil o kadın tek başına sevgilinle olmıycak yani kızları tehlike olarak görüp sevgiline suç bulmuyor olman klasik türk kadını duruşu :) benim kocam yapmaz hep o listedeki kadınların suçu tabi sevgilin kanatsız bir melek dimi :)
kişisel hesabimin sifresini vermedim oyle dedigi icin dikkat etmemissiniz. onda olan blog şifrem.Adamın kendini sizden üstün görmesi değil de kimlerle takipleştiği mi asıl sorun şimdi? Olaya yanlış taraftan bakıyorsunuz. Size saygısı yok. Şifre alıp verme işleri baştan abes ama sizinkini alıyorken, kendi şifremi ne zaman istersem o zaman veririm şeklindeki paşa ağızları hepten rezalet. Buna neden katlanıyorsunuz?
Kadınlara güvenmenize filan da gerek yok, zira ilişkiyi onlarla yaşamıyorsunuz.
Özgüvenim sizi niye rahatsız etti anlamadım. Benim ilişkilere bakış açım bu. Kontrolden çıkan bi ilişkim olursa da çaresine ayrılarak bakarım siz merak etmeyin. Ben bi insana baştan güven hissettiriyosa hayatıma girme şerefini nail ederimneyin egosu bu??
Ne kadar ozguvenli ve büyük konuşmuşsun bi gün ilişkin kontrolden çıkar diye hiç düşünmeden konuşmuşsun resmen..
merak etme gayet 20li yaşlarda doktor adayı insanlarız.
gereğinden fazla güvenmek de bana göre saçma mesela..
bu arada büyük olmaktan bahseden birinin böyle küstahça konuşması bende acayip küçük bi insan imajı çizdi..
Vermemiş olmanız adamın zihniyetini değiştirmiyor. Kendini sizden üstün görüyor, asıl sorun bu, kızlarla takipleşmesi değil. Bu kafada birini yerinizde olsam barındırmam hayatımda.k
kişisel hesabimin sifresini vermedim oyle dedigi icin dikkat etmemissiniz. onda olan blog şifrem.
bunu kastettiğimi hiç sanmıyorum!
başlıkta dahi sevgilimden yakınırken bunu yazmıs olmanız garip geldi..
ben zaten onun guvenimi kirmasindan bahsediyorum beni üzmesinden...
Şifrelerini değiştir ve bi daha kimse kimseye şifre vermesin. Sevgiline güvenmiyosan da ayrıl, her gün kimi ekledi eklemedi diye bakmak zorunda kalmazsın böylece. Benim eşimin 5000 den fazla takipçisi var (işi gereği) en az 4500 ü kadındır. Bi gün de kim ekledi diye bakmadım şahsen. Hiç işim olmazBiraz büyüyüp sonra ilişki yaşayın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?