TÜM ERKEKLER BÖYLE OLMAK ZORUNDA MI!! YARDIM EDİN LÜTFENN!

Bence bu tip konularda en büyük sıkıntı erkeğin kadına güvenmeyip baskılamaya çalışırken kendisinin özgür olmaya kalkması.
Kendi kendine forum arkadaşları edinse işkillenecek bir şey yok derdim ama senden işkillenirken kendinin bu tavrı garip.

haklisiniz ben surekli kontrol etmiyorum bugun gozume carpti ve hakli ciktim..

dediginiz gibi hic konusu gecmese daha cok yüz bulmaz mı bu zaten cepte hic sormuyor demez mi

yapmadigindan nasil emin olabiliriz ki.. aylar once paylastigi bi fotografi begenen bi kiz hoslanmis beğenmiş demektir ben şimdi nasil guvenicem o kiza

Siz niye kıza güvenesiniz ki, sizin güvenmeniz gereken kişi sevgiliniz. Ya böyle sıkıştırıp durmayı bırakıp umursamayacaksınız ya da bitireceksiniz bu kadar rahatsız oluyorsanız.

b

boyle oldugunu bilmiyordum henuz bi kac ay oldu iliskiye baslayali.
keske o da oyle olsa ama maalesef.. ben de mi takiplessem karar veremiyorum bazen

evet internet uzerinden ama gorustuk. farkli yerlerde okuyoruz.
takiplesip ne yaptigini bilmiyorum ama baska kizlarla konusuyor yanima geldiginde de gormustum.
cidden uzuluyorum.

Yukarıdaki mesaja da cevap vermek istiyorum. Öncelikle eş ve sevgililik çok farklı. Ortada evlilik varsa bir şekilde düzeltme yolları aranabilir ama siz daha sevgiliyken böyle bir şeyle karşılaşıyorsanız bunun çözümü ayrılıktır.

Şifre almak/vermek güven duygusunu göstermez. Bende erkek arkadaşımla internetten tanıştım ama bir kez olsun bakmadım kimleri takip ediyor diye.

Şifrenizi değiştirin ve bir daha vermeyin derim. Güven duymuyorsanız ayrılın veya şifreden başka güven oluşturma yolları arayın. Nane yemek isteyen insan için bunlar aşılamayacak engeller değil.

Siz niye kıza güvenesiniz ki, sizin güvenmeniz gereken kişi sevgiliniz. Ya böyle sıkıştırıp durmayı bırakıp umursamayacaksınız ya da bitireceksiniz bu kadar rahatsız oluyorsanız.

bakın hanimefendi ben sıkıştırmıyorum ona bahsetmedim hiç sadece hemcinslerime danismak istedim bu durum beni üzüyor diye..

haklisiniz ben surekli kontrol etmiyorum bugun gozume carpti ve hakli ciktim..

dediginiz gibi hic konusu gecmese daha cok yüz bulmaz mı bu zaten cepte hic sormuyor demez mi
Kendimi senin yerine koyup yorum yapayım. Ben bakmıyorum eşimin instagramına ya da başka sosyal medyalarına. Ama tut ki denk geldi gördüm. Eğer beni tedirgin edecek bir şeyler varsa büyük olay çıkartırım. Ben ona güvendiğim için takip etmiyorum sonuçta o beni rahat rahat boynuzlasın diye değil. Mesajların boyutuna göre boşarım bile.
Sanırım o da bunun farkında. Tamam karşılıklı güven var. Ama beklenti de var karşılıklı sadakat. Biri eksikse o ilişkiden hayır gelmez.

bi insan nasıl tanımadığı insanla takipleşiyor sosyal medyada anlamıyorum. böyle karakterlerle neyin aşkını yaşıyorsunuz :/
ben zaten karşı cinsten çok fazla arkadaş olunmayacağını düşünüyorum. böyle insanlar beni gerçekten hayrete düşürüyor ya.

Ne demek istediğimde ben veririm demek yaa... Ben olsam verdiğim şifreyi acil değişirim ve o ne zaman şifresini bana verirse ozaman bende paylaşırım...

o zaman simdi konusuni hic acmiyim. yanima geldiginde belki gorursem soylerim

ama esim olmadigi icin konusup konusmadigini bilemem ki sorun da bu zaten..

susucaz galiba..

o zaman simdi konusuni hic acmiyim. yanima geldiginde belki gorursem soylerim

ama esim olmadigi icin konusup konusmadigini bilemem ki sorun da bu zaten..

susucaz galiba..
Niye susup bekleyesin? Sevgilisiniz daha. İçinin rahat etmediği bir ilişkiyi sürdürmek neden. Ayrıl gitsin kafan rahat olur.

ya bence de çok ergence instagram yuzunden aramiz acilsin istemiyorum soramiyorum o yuzden
Valla bir meslek dalı ile ilgili değilse sayfası, önüne geleni eklemesini hiç doğru bulmuyorum.
İnstagramdan dolayı tartışmak ergenlik değil, sevgilin bizzat ergen.
Egosunu milleti ekleyerek milletin fotolarını beğenmesini gözlemleyerek ve de senin şifreni alıp sana "keyfim ne zaman isterse o zaman veririm şifremi" diyerek tatmin ediyor. Sen yapar mısın bilmem ama ben olsam bir iki uyarır baktım düzelme yok ayrılırdım.
Sevgilimin kocamın müstakbel nişanlımın hesabında kimler ekli neleri beğeniyor umrumda değil diye düşünecek kadar güvenmemek lazım kimseye.

Çok saçma
Tabiki de önüne geleni takip etmemesi laZım
Çok gereksiz buluyorum
Bekar işi bence instagram
Tweet... de aynı hesap
Facede bakarsın akraban, arkadaşın ne yapmış
Paylaşım yaparsın tamam
Dünyaya açılmaya gerek yok

güvenmek istesen de huzursuz oluyorsun

şimdi konusunu acinca o kizi onemsemiş ve kiskanc durumuna dusucem.

sormasam oh ne ala ben ntakiplesmiyorum kimseyle o huzursuz hisseder diye ya.

Allahim neden beni kiriyorlar ama ya

güvenmek istesen de huzursuz oluyorsun

şimdi konusunu acinca o kizi onemsemiş ve kiskanc durumuna dusucem.

sormasam oh ne ala ben ntakiplesmiyorum kimseyle o huzursuz hisseder diye ya.

Allahim neden beni kiriyorlar ama ya
Kızı önemsemiş olmuyorsun ilişkinizin kalitesini önemsemiş oluyorsun.
Sence sağlıklı bi ilişki mi yaşıyorsun şu an?
Dişlerini göstereceğine susayım bari diyorsun
Adam da biliyor gidemeyeceğini at koşturuyor
Bu senin hayatın
Hakettiğin ilişkiyi yaşamak da elinde
Böyle hevesleri yüzünden sevgilisini ezen biriyle devam etmek de

yapmadigindan nasil emin olabiliriz ki.. aylar once paylastigi bi fotografi begenen bi kiz hoslanmis beğenmiş demektir ben şimdi nasil guvenicem o kiza
Kıza değil de sevgilinize güveneceksiniz. 34 yaşındayım. daha bir günden bir güne herhangi bir erkek arkadaşımın hesabını didiklemiş değilim. Benimkine yapılmasına izin vermem. Şifre isteyeni de fena bozarım. Birbirinizin anne babası değil sevgilisisiniz. Hayatınızda karşı cinsten birbirinizin tanımadığı insanlar olabilir. O insanlardan bazıları sevgilinize "yazabilir" önemli olan 3. kişinin yaptığı değil. Sevgilinizin ne yaptığı ya da yapmadığı. Sevgiliniz o kıza dm'den "yürüme" cüreti veriyorsa suçluyu mesajın yanlış tarafında aramayın.
Haa sevgiliniz de hem şifre isteyip hem bu kim diye sorunca trip atmış. o başlı başına sorun zaten

En iyisi sosyal hesap kullandırmamak,ben kullandırmıyorum.

Sadece bunu merak ediyorum sevgilisiniz, güveniniz defalarca sarsılmış, aldatılmışsınız hala niye devam ediyorsunuz?

blog hesabimin sifresi zaten onda vardi kisisel hesabimi da istedi ben de ben verebilirim sen de verir misin dedim karsilikli olarak dusunme dedi
verir misin diye sordum o da istedigimde veririm dedi.

ben de kirildim ..
Madem bu kadar şeffaf bir ilişki yaşıyorsunuz neden vermiyor sana şifresini ? Belli ki birşeyler karıştırıyor.Valahi baya sabırlıymışsınız ben bu kadar bekleyemezdim.İlişkim yeni dahi olsa bu şekilde davranamaz kusura bakmasın bir ilişki yaşanıyorsa buna saygı duymak zorunda.Sevgilinin gözü dışarıda canım ayrıca ilgi çok hoşuna gidiyor sadece senin değil diğer kızların ilgisinide istiyor.Yarın birgün aldatılırsan şaşırma iyi takip et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…