BEN SEZERYAN OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM
NEDEN PİŞMANSINIZ ACABA ÖĞRENEBİLİR MİYİM?
36 haftalik hamisim ve doktora gittigimde 1 ayda sadece 100 gr aldigimi soyledi.Yani birde son aylarim.Kilo alirim dedim ama diyetten dolayi almadim heralde.Ama artik diyet zorluyo doymuyorum yada cok ac kaldimmi elim ayagim tittiyo dayanamiyorum.Neyseki 28 gunum kaldi.Doktorun dedigine gore 1 kilo ya alirmisim yada almazmisim.Sanirim 11 kilo ile dogum yapicam..
ne güzel az kilo alarak ve bebeiğni besleyerek yolun sonuna geldin demek.darısı başımıza.az kilo almışsın.dr niye diyet önerdi arkadaşım.merak ettim??? fisfisfis
bebıs alıyor canımm36 haftalik hamisim ve doktora gittigimde 1 ayda sadece 100 gr aldigimi soyledi.Yani birde son aylarim.Kilo alirim dedim ama diyetten dolayi almadim heralde.Ama artik diyet zorluyo doymuyorum yada cok ac kaldimmi elim ayagim tittiyo dayanamiyorum.Neyseki 28 gunum kaldi.Doktorun dedigine gore 1 kilo ya alirmisim yada almazmisim.Sanirim 11 kilo ile dogum yapicam..
ne güzel az kilo alarak ve bebeiğni besleyerek yolun sonuna geldin demek.darısı başımıza.az kilo almışsın.dr niye diyet önerdi arkadaşım.merak ettim??? fisfisfis
Yanlis hatirlamiyorsam sen gecen ay amniyosentez yaptiracaktin? Yaptirdin mi? Bayagidir seni sitede gormuyorum.
Selamlara.s.
Canim bende gebelik sekeri cikti ve zorunlu diyet yaptim.Doktorun verdigi listeden hic cikmadim cunku cikinca sekerim yukseliyordu ve oda bebegime etki edebilirdi.Iri dogabilir dogumda ben zorlanabilirdim ve dogum aninda komplikasyon olabilirdi.Butun bunlar yuzuden diyet yaptim ve son 3 ayda sadece 1 kilo aldim.Aldigim 10 kilo hep ondan onceki aylara aitti.Daha dogrusu 5 ve 6 ayda cok firladi kilom.Sekerim oldugunu ogrenince iste diyete basladim.Dogru bir sekilde beslenip sadece cocuguma kilo aldirmaya calistik.Allahin izniyle hesaplara gore bebegim 3400 gr dogucakmis.Doktorum cok ideal dedi.Bakalim Allahim herkesin evladini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin icindede bana.
mrb.
bizim grubu ağustos anneleri bölümüne attılar.oradan yazıyorum genelde.
evet amniosentez oldum.bakırköy devlette.başarılı geçti.10 gün izin alıp dinlendim.bebişimde bende iyiyiz teyzesi.sonuçlar3-4 hafta sonra dediler.kaldı 1- 2 haftamız.hayırlısıyla sonuçlarımda temiz çıksın başka bişey istemem... a.s.
bebıs alıyor canımm
az kaldı canım ya cok sık ye bende artık domuyorum
ama az yıyınce nefes alamıyorum
çook geçmiş olsun arkadaşım.sağlıkla bebeğini alacağın günleri bekliyoruz...sende kendine ve bebeğine çok iyi bakmışsın.umarım bundan sonrada herşey yolunda giderde bebişimizin doğduğu müjdesini vermenle kutlama mesajları çekeriz sana a.s.
ilk çocuğum sezeryanla oldu.2.de mecburen sezeryan oldu doktor amliyatın çok zor geçtiğini bebeği küçücük yerden zor çıkarttığını söyledi.her amaliyat kaslarda biraz daha yapışıklık yaparmış.birazda teniniz buna müsaitse daha çok olurmuş.doktorum bir daha doğum yapmamamı benim ıçin kötü olacağını söyledi.ama ben yine hamile kaldım.inaçlarım gereği aldıramadım.ama amaliyat çokzor ve uzun surmüş.yapışıklıktan dolayı rahmı yukarıdan kesmek zorunda kalmış.o kısımdan kesince kanama çok olmuş durduramamışlar.biraz daha kanama devam etse rahmimi alacakmış doktor.ayrıca uzun süre narkoz altında kaldığım için bacağımda damar tıkanması oldu 1 ay topalladım.hala tedavi göruyorum.27 yaşındayım.allah korusun ileride karından amaliyat olmam ıcap etse halim ne olur bilemiyorum.yine ben sizi korkutmuş olmayayım.her amaliyatta bunlar olacak değil.ama buyuk bir amaliyat olduğunu bilin.son çare olarak görun. allah hepinii kolay kurtarsın.BEN SEZERYAN OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM
NEDEN PİŞMANSINIZ ACABA ÖĞRENEBİLİR MİYİM?
canım bende 63 le hamile kalmıştım ilk hamileliğimde 85 le dogum yapmıştım ama dogumumun 3. günü 75 e düşmüştüm zaten
ondan sonrasını da diyetisyene giderek hallettim veeee 1 senenin sonunda 59 oldum.
ama simdi 7 aylık hamileyim ve daha 8 kg aldım sanırım 81 le falan dogum yaparım bende cok takıyorum kafama bu kiloları ama en önemlisi bebeklerimizin salıklı olması gerisini artık dogumdan sonra halledicez öle degilmi???
:dance:
BENDE 1 AY ÖNCE 14 KİLO ALMIŞTIM AMA ŞİMDİ 4 KİLO VERMİŞİM VE 10 KİLO ALMIŞ OLDUM BEBİŞİMDE 3089 GR YANİ ANLAYACAGINIZ İYİ GİDİYORUZ ALLAHA ÇOOK ŞÜKÜR BENDE KİLOLARI HİÇ KAFAMA TAKMIYORUM CANIM NE İSTERSE KISITLAMA GETİRMEDEN YİYORUM VALLA :icecream: :teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?