ben suan 22+5 im ve 6 kilo aldim
bu arada istahim cok acildi
Canim dikkat simdi bundan sonra baslicaksin almaya.Ben 5 aya kadar 4 kilo aldim sonra tutana ask olsun.1 bucuk ayda 6 kilo aldim.Simdi ise sekerim cikti cok siki bir diyetteyim bu gidisle 12 yada 13 kilo ile tamamlicam.
Takvime gelince canim ozelden ugrasamamda burda bebegin dogum tarihini yaz burdan anlatayim basit zaten..
bende 18 haftama girdim sayilir toplam 6.400 kg vermisim :)
Nasıl oluyor yaa siz hiç bişey yemiyor musunuz?:uhm:
Hiç iştah yook mu?:sm_confused:Ben kendimi nasıl tutuyorum buz dolabına saldırmamak için bilseniz.....:icecream:
Buradaki kiloları okudukça moralim daha bi bozuluyo..27. haftamdayım ve sanırım 15 kilo falan aldım..Üstelik tek sebebi doktorun bana destek olarak verdiği vitaminler..İştahımı coşturdular resmen.. Eleviti bıraktım ama demir haplarımı hala alıyorum..Ayrıca nasıl vereceğim konusunuda artık dert etmiyorum hiçbirşey yapamazsam direk akupunktura vurucam kendimi.. laelaelaelaelae Üstelik önümde daha 13 hafta var, bu zamana kadar her ay ortalama 2 kilo aldığımı varsaysam (ki daha çok) gelecek haftalarda resmen tombalak bişi olup çıkıcam heralde :çok üzgünüm: Demet Şener 25 kilo almış tüm hamileliği boyunca..Hülya Avşar ise 35 :roflol: Onlar verebildiyse bizde veririz Allah'ın izniyle..
bende kilo alanlardanım...ama haftada 2-3 gun annemlerdeyiz ve mutaka hamur işi yiyoruz...senin canın ister diye her hafta baska bişiler yapıyor...onun dısında evde iş yerinde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum...ama yine de alıyorum...anneme gittiğimiz zamanlar beni mahvediyor..
23 haft.ama biraz çok aldım 10 kilo aldım şimdiye kadar...bebişimmin kilosu iyi ama kızlar boyu nasıl uzun olur ki boyu biraz kısa ne yemeliyim aacaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?