tüm hamileler kaç kilo aldınız..

CANIM OGLUSUM 27 HAZIRANDA DOGACAK İNŞ YARDIMCI OLURSAN SEVINIRIM

bende 18 haftama girdim sayilir toplam 6.400 kg vermisim :)

Nasıl oluyor yaa siz hiç bişey yemiyor musunuz?:uhm:
Hiç iştah yook mu?:sm_confused:Ben kendimi nasıl tutuyorum buz dolabına saldırmamak için bilseniz.....:icecream:

Nasıl oluyor yaa siz hiç bişey yemiyor musunuz?:uhm:
Hiç iştah yook mu?:sm_confused:Ben kendimi nasıl tutuyorum buz dolabına saldırmamak için bilseniz.....:icecream:

haklısın ya. sanırım birazda bünye messelesi. bizim kuzucuklar bizi şişirecekler galiba

Buradaki kiloları okudukça moralim daha bi bozuluyo..27. haftamdayım ve sanırım 15 kilo falan aldım..Üstelik tek sebebi doktorun bana destek olarak verdiği vitaminler..İştahımı coşturdular resmen.. Eleviti bıraktım ama demir haplarımı hala alıyorum..Ayrıca nasıl vereceğim konusunuda artık dert etmiyorum hiçbirşey yapamazsam direk akupunktura vurucam kendimi.. laelaelaelaelae Üstelik önümde daha 13 hafta var, bu zamana kadar her ay ortalama 2 kilo aldığımı varsaysam (ki daha çok) gelecek haftalarda resmen tombalak bişi olup çıkıcam heralde :çok üzgünüm: Demet Şener 25 kilo almış tüm hamileliği boyunca..Hülya Avşar ise 35 :roflol: Onlar verebildiyse bizde veririz Allah'ın izniyle..

valla bende 13+1 deyim. herkesin aksine kilo verdim 52,5 la hamile kaldım. düzenli olarak tartılıyorum ve her baktığımda biraz daha kilo vermişim suan 51 kilodayım. (Aslına bakarsanız belkide 50yimdir ama moral bozmak istemediğim için wcye gitmeden tartılıyorum ) doktoruma söyledim bi şikayetin yoksa önemli değil dedi ama ben yinede korkmaya başladım.

bende 25+2 haftalık hamileyim bir ayda 4 kilo almıştım:1shok: toplam 11 kilo oldu şimdilik dr limiti doldurmuşun dedi fisfisfis.napcam mecbur yicem hamur işi yeme diyo dr zaten yapanmı varki yiyim bacım,burda baan kim hamur işi yapıcakta yicem,zaten tatlıda yemem anlamıyorum ki nasıl oluyo bu kilolar

bende 30 haftalığım 7 kilo aldım.böyle giderse heralde en fazla 12 kiloyla giderim doğuma hayırlısı bakalım

bende kilo alanlardanım...ama haftada 2-3 gun annemlerdeyiz ve mutaka hamur işi yiyoruz...senin canın ister diye her hafta baska bişiler yapıyor...onun dısında evde iş yerinde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum...ama yine de alıyorum...anneme gittiğimiz zamanlar beni mahvediyor..

22 haftalık hamileyim ve 9 kilo almışım doktorum çok hızlı kilo aldığımı söylüyor böyle devam ederse önümüzdeki hafta eleviti kesecekmiş. Ama benim tatlı yememi nasıl kesecek bakalım :)))))))) yarasın oğluşuma tosunum 1 hafta fazla büyümüş gönüyo

canım ya dıyet falan yapıyormusun

:) bende 3 kilo aldım şimdilik:))
ama doktorum bi kızdııı..
hamur işi yeme,i tatlı yeme diyo..
zaten yiyemiyorum onları midemi bulandırıyo, nerden alınıyo bu kilolar bilemiyoruumm:)))
bence süt ve peynirr yarıyo bize kızlaaaar:))

ben sabah tartıldım
7 kilo almışım şimdiye kadar
benim kilom gayet ii umarım oğluşumun kilosu da iyidir,

süper. 7 kilo almışsın. merak etme bebeğinde iyidir. ben daha17 haftalığım ama şimdiden aldım yolu gidiyoru. iştahım berbat. ama zaten zayıftım ideal kilomu ulaştım deyip kendimi avutuyorum....

23 haft.ama biraz çok aldım 10 kilo aldım şimdiye kadar...bebişimmin kilosu iyi ama kızlar boyu nasıl uzun olur ki boyu biraz kısa ne yemeliyim aacaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…