tüm hersey kabus gibi...

bulusis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
602
3
0
İstanbul
diğer konumadan bildiğiniz gibi nişanlım tarafından aldatıldım...öyle böyle bir aldatma deil beni yedekte bırakıp,cuma nikah işlemlerini halledip benimle pazar kütahyaya kıze evlilik teklifi eden bi şerefsiz...
kaldıramıyorum..aklımı sorularla bulandırıyorum..hiçmi sevmedi...gerçekten sevdimi diye...yoksa maddi açıdan durumum iyi oldugu için evlenmek istedi benimle......sürekli abimle özellikle arasını iyi tutumaya çalışıyordu....abimden bi fayda göremeyince bu konuda ilgiyi kesti..baslarda aileme karsı çok saygılı efendi biriydi...önlerinde eğilirdi ama son zamanlarda bu saygısı yerine koca bi saygısılığa rahatlığa bıraktı...kafamda daha önce bende olusturdugu soru işaretleri yeni yeni yerine oturuyor....demek bu yuzden bunu yapmış adi diyorum...
yarın savcılığa dilekçemi vermeye gidiyorum manevi tazminat davası açıcam elimdeki delillerle.
ablasına telefonu bilerek açtıgını söylemiş,güya beni kıskandırmak için duymamı istemiş o kızla konusmalarını..düşünebiliyomusunuz..o kıza hayatım canım demelerini bilerek dinletmiş bana...
ben yanlışlıkla oldu sanarken...
canımın nasıl yanacagnı hiçmi düşünmedi yada beni kaybedeceğini...yada bilerekmi öğrenmemi istedi...
o kızdamı bu oyunun içindeydi sırf bi bahane olsunda bu nişan bitsin diyemiydi...2 gün önce msj atmış bana çok pişmanım..sana bu yaptıklarımı izah edemem...ne olur yalvarırım son bi şans ver bundan sonra hersey baska olucak diye...aynı gün annesi babası aradı saatlerce yalvardılar bana affet diye..bugün yine babası babamı aramış...babam o defter kapandı demiş...adamda o zama eşyalarımızı verelim demiş............bu kadar iğrenç olabilrmi insanlar...benim kırılan gururum,ailemin onuruu....oğullarının yaptıgı bu adilikten sonra hangi yüzle hala istiyolar eşya derdine düşmüşler...zaten yollayacaktık ama tüm olaylar daha tazayken bu ne rezilliktir böyle....taktıkları 2 tane hediyelik bilezik derdine düşmüşler ....
kızlar herseyi silip dersime yoğunkaşmak isityorum...kpssyi bu yıl mutlaka kazanıp atanmak baska sehrde hayat kurmak isityorum,önümde 6 ay sürem kaldı ama yasadıklarım o kadar ağırki bi türlü kendimi derslere veremiyorum..sizden dua isityorum ders çalışma gücüm sabrım olsun istiyorum......
bu durumu travmayı atlatabilmem için tek umut atanıp baska sehte gitmek.....hiçkimseye güvenim kalmadı,inancım kalmadı..yepyeni bir hayat kurmak istıyorum......sizce bu onun yanına kalacakmı..varmı bunu örnekleri...allah bunu onun yanına bırakırmı..cezasını bulsun,çok pişman olsun istiyorum......

diğer konuna hakimim canım . . .
kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdesin lakin bu hayatta her şey insan için insana rağmen.
ben destek almanın çok faydalı olacağı kanaatindeyim.

Allah yardımcın olsun.​

Seni kandırıp af etmediğine sevindim,akıllı bir kızmışsın ! Şu evlilik programlarına bakıyorumda ne kadar hoş,güzel ama böyle adamlara aldanıp boşanan kızlar var çocuklu birde

kıyamam ya (

üzülme nolurr değmez inan ki??

demesi kolay elbet ama yapacak başka bişeyde yok..

ne kadar adi bi herif miş o öyle??

tazminat davası açman süper olmuş cnm haddini bildir..

ama çokta takılıp kalma ...

kpss ye hazırlanıyorum ben de gel topiğimize kafan dağılsın cnm..

ayrıca hiç de merak etme ALLAH çok büyük..

muhakkak cezasını çeker hem bu dünyada hem öteki dünyada...

hiçbir şey için şükretmesende hayatta bembeyaz bır sayfa acacak ımkanın var buna sukretmelısın,cunku aldatılmayı yasayıpta dızının ustune oturmak zorunda kalanlar var ne yazık..bu esas caresızlık..

Hala ne için yalvarıyorlar ailecek onu anlamadım ben Utanmıyorlar birde terbiyesizler

geçmiş olsun canım. bence üzülmek yerine sevinmeli hatta fakir fukaraya hayır yapmalısın böyle bir adamın foyası erken ortaya çıktığı için. dünya üzerinde bunun g,b,ler çok var. kimisi hırsız oluyor, kimisi haraç kesiyor, kimi banka dolandırıyor kimi de insan. bir tanesi de sana denk gelmiş işte. oturup hırs yapmanın, intikam almak istemenin bir anlamı yok. çünkü karşında vicdan yapacak,acıyacak ,hatasını anlayacak bir insan yok. şöyle düşün çantandan cüzdanını çaldırsan hırsıza yaptığı şeyin kötü olduğunu idrak ettirmeye çalışırmıydın? ya da hırsıza duyduğun kin seni normal hayattan koparacak kadar güçlü olur muydu? bir an önce nüfus cüzdanını falan çıkarttırmaya, banka kartlarını iptal ettirmeye bakardın. hırsıza da en fazla beddua ederdin. bu durumun inan hiç bir farkı yok. bu adamın genlerinde var şerefsizlik, önce güvenini çalmış sonra da büyük ihtimalle paranı çalmayı hedeflemiş. yani anlıycan sokakta cüzdanını çalan hırsızın bir üst modeli sana denk gelmiş. bir an önce kafanı toparla ve geleceğine bak. dediğim gibi bu adamdan kurtulduğuna da şükret.

Diğer konunu da okumuştum canım.Tazminat davası aç evet.Çünkü artık nişanlı olanların birbirlerine karşı sorumlulukları var.Detaylarını bir avukattan öğrenebilirsin.Bu da ona ders olur,yaptığının yanına kalmaz.Hiçbir sorun çıkmasa bile o dava korkusu ona yeter de artar merak etme.Hem senin canını yaksın bilerek hem de kenara geçsin oh ne ala.

Şimdi kpss süreci zor gelecektir ama kendini motive etmeye çalış.Bir işim olacak,kendi ayaklarımın üzerinde duracağım,ilerde hiçbir erkeğe muhtaç olmayacağım vs gibi.Dünya güzeli olsan da eğer karşındakinin niyeti bozuksa aldatırdı zaten.O yüzden neden,niye,o daha mı güzeldi sorularını at kafandan.

Emin ol yaptığı yanına kalmaz.Bunun birçok örnekleri var çevrede.Kimsenin ahı yerde kalmıyor gerçekten.İlerde ya kendinden çıkıyor,ya malından,ya eşinden ya çocuğundan ama çıkıyor bir şekilde.Hep daha iyilerine layık olduğunu düşün.Erkek arkadaşın seni aldatmış ama ne mutlu sana ki sen kendini aldatıp onun sözlerine inanmamışsın.Ortada hiçbir aldatma olmasa,bunları bilerek yapsa bile o kişinin ruh sağlığından ve sevgisinden şüphe ederim ben.Ama diğer konundan hatırladığım kadarıyla sen o kızla konuşmuştun ve bu olayın gerçek olduğunu öğrenmiştin.

Mesleğini eline aldığında karşına daha karakterli insanlar çıkacaktır buna inanıyorum ben.

Eger kanitlarin yeterliyse guzel bir tazminat alabilirsin.

Hiic uzulme hep sunu dusun ya bu adamla evlenseydin. Allahin sevdigi kulusun gostermis sana sukretmelisin.

Çok geçmiş olsun canım.. Bir hastalık diyorum artık bu duruma.. Biraz vakit alıcak bu hastalığı atlatman ama geçicek..
Verilmiş sadakan varmış ki bu adi adamın gerçek yüzünü evlenmeden önce göstermiş Rabbim..

Allah yâr ve yardimcin olsun tatlim.
Gercekten cok guclu bir kizsin ve bunun ustesinden kolaylikla gelirsin.
ona inat daha fazla calis derslerine ve ilerde kafasini vuracagi tasi buyut,
kayip ettigi seyin ne kadar zeki ve azimli oldugunu gorunce ilerde iyice kudurup pisman olacaktir.
Tazminat davasi acmanda cok iyi olmus, surum surum surumsun insallah..

canım kımsenın ahı kımsede kalmaz bundan emın ol sana yasattıgı acının kımbılır kac katını yasıyacak ben cevrevde cok seye sayıt oldum ALLAH COK BUYUK ALLAH AMA 1AY SONRA AMA 1SENE SONRA CIKARIR BIYERDEN MERAK ETME NE DEMISLER ALMA MAZLUMUN AHINI CIKAR AHESTE AHESTE...

canım diğer konunu okumuştum, dava açıp açmama konusunda kararsızdın..

tebrik ediyorum sonunda davayı açmaya karar verdiğin için! yaptığı yanına kâr kalmamalıydı ki eğer maddi zarara uğrarsa eminim o zaman aklı başına gelir yoksa "erkeğim ben yaparım" havalarında devam eder.

göster gününü de sana yaşattıkları -her ne kadar kıyaslanamazsa da- burnundan gelsin..

Allah sana sabır versin umarım kolay atlatırsın ve bundan sonra mutlu olursunüzülme çok gençsin daha kimler çıkacak karşına Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın:26: bencede evlenmeden gerçek yüzünü gördüğün iyi olmuş iyi tarafından bak herşeye atlatman daha kolay olur.. şunu merak ettim diğer kızın haberi var mı herşeyden yada o kızda mı bu oyuna dahil?

Allah yardımcın olsun canım.zamanla geçecek hepsi.
utanmadan birde affet diye yalvarıyor.

canım ınan okudugum da cok sasırdım .
ne yazık kı butun kadınların ortak kaderı aldatılmak.
aldatılmanın kucugu buyugu olmaz elbette ama ,senın basına gelen olay
apayrı bır durum gercekten.
hem senınle evlılık hazırlıkları asamasın da olup ,hem de dıger kıza evlılık teklıfı etmekde
ne demek ? cok ama cok ılgınc bır durum .ınanılmaz sasırdım .
hanı oyle gunubırlık gonul eglendırmelık bır aldatma da degıl .
bu sekıl de aldatmanında elbette affı olmaz ,ancak hem senınle evlılık asamasın da
olup da dıger kıza da evlılık teklıfı etmesıne cok sasırdım.
bunu sen kımden duydun ?
kızla mı konustun ,kız yalan soyleyebıır mı acaba ?
''abımle arasını ıyı tutmaya calıstı''demıssın .
bır beklentısı olabılecegını neye dayanarak dusunuyorsun ?
hıc ıs ortaklık mevzuları gecıyormuydu?
yoksa sadece arkadaslık muhabbetı mı ederdı .
yasıtı ve kafa yapısı uyuyorsa da arasını ıyı tutabılır.
canım cok ama cok uzuldum senın adına .senınle maddı bır beklentı ıcın bır beraberlık
olup olmadıgı sen cok daha ıyı bılırsın .ılıskınızde neler yasandı sen cok daha ıyı bılırsın .
eger suan da ''maddı beklentı ıcın benımle ıdı ''dıyebılıyorsan eger ,senden maddı beklentılerı olmus demektır.
maddı ve manevı tazmınat davası acmak ıstedıgını belırtmıssın .
bunun ıcın bır kayıbın var mı ?maddı kayıbın yada bedenen senı yıkacak bır kaybın oldu mu ?
eger oyle ıse davanda basarılı olabılırsın .ama bunların dısın da
nısanlılık surecınde aldatıldın dıye dava acsanda ıstedıgın sonucu ne yazık kı tatlım alamazsın

çok üzüldüm ya gerçekten Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
rabbim gercek yüzünü göstermiş o kişinin Allahın sevgili kuluymuşsun
CANIM BENİM YA

Son düzenleme:

tebrik ederim,forumda bu tarz olaylarin kadinlarin basina geldigini cok okuyoruz ama cok azi bu kadar mantikli hareket edebiliyor.. daha dun biri onu aldattigini ogrendigi nisanlisini affettigini cunku onu cok sevdigini yaziyordu, intikam pesindeyim falan diyordu... olur musun oldurur musun derler ya o hesap, seni sevmeyen , senin bunlari duydugunda incinmeni onemsemicek bir adami neden affedersin ve seversin hangi akilla , mantikla ?erkeklerin aldatma olayinda en cok kuvvet buldugu konu bu zaten, nasilsa affeder diyorlar..

ona en buyuk ceza ise, onu unutman ve bunuda onun anlamasi olur.. onun disinda herkes ektigini bicer zaten, yada karma, yada allah belasini verir yada su yada bu..

cnm dıger konunu da sımdı okudum .
ozellıkle yazdıgın su yorum ;

''kız kütahyadaydmış ve gece yola çıkıp sabah onun yanına gitmiş....uzun yola çıkmış..oturup kendini nasıl affedericeğini düşüneceğine...kıza bi sürü yalan söylemiş..
kızın numarasını alabildim bugün büyük uğraş sonucu...uzun süre konustuk...ona yaptıklarını duyunca iyice ıkıldım...bide ailesiyle tanısmıs..kıza evlenme teklifinde bulunmus...
nişanlımdan ayrıldım demiş ki geçtğim cuma nikah işlemlerini halletmiştik....
hala şoktayım...allahım bu nasıl bi sınav böyle..''.

soyle bakakaldım
hadı kıza evlenme teklıfı ettı dıyelım de kızın aılesıyle tanısmak fılan bu nasıl bır olaydır ya
amacı neymıs de kızın aılesıyle fılan tanısmaya gıtmıs.
serefsız karaktersızın tekıymıs .tek damla gozyasını bıle haketmıyor .
bılıyorum acın cok taze ,bız ne desek de sen acını yasayacaksın .
yasa da zaten .ınan kı ınsan acılarıyla olgunlasır .bu yasananları bır kayıp olarak degıl de
bır tecrube olarak gor .emin ol hakettıgın degerı goreceksın bırgun .
bırgun sana da bunca acıdan sonra gunes dogacak .
sakın ama sakın ınancını umudunu kaybetme .
herkes ektıgını bıcer .onun yaptıgı hıc bırsey yanına kar kalmaz
bın katını yasar ıns .yasayacak da zaten .
Allah'ın adaletı cok yuce buyuktur .bır tarafı aglatırken bır tarafı guldurmez .
ıyılık yapanın da hakkını verır ,kotuluk yapanın da ...
herkes ektıgını bıcıyor .
sakın kendını bırakma .
hıc kımse senden degerlı olamaz

Son düzenleme:
Tatlım benim yaaa üzülme lütfen .. Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki önceden yüzünü gösterdi sana. inan değmiyor üzülmeye . Biliyorum lafta bunlar ama gerçekten değmiyormuş bunu anladım. bu erkekleri anlamıyorum evlilk arefesindeyken neden başka kızla ilgilenir anlamış değilim ya. Gerçekten seven bir kız yetmiyor mu sana ??

Canım bende kpssye hazırlanıyorum . Önümüzde 6 ay var tam. kendini derslere ver. Zor olucak ama ders çalışmalısın canım .Zaman su gibi akıp gidiyor.
Çalışıp kendi ayaklarının üzerinde durabildiğini düşün. Kendi paranın olduğunu düşün.
Bunları düşündükçe insana moral oluyor gerçekten
Artık herşey geçmişte kaldı. Geleceğine yönel tatlım
Rabbim elbet ondan çıkarıcak.
Kimsenin ahını kimse de kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…