diğer konumadan bildiğiniz gibi nişanlım tarafından aldatıldım...öyle böyle bir aldatma deil beni yedekte bırakıp,cuma nikah işlemlerini halledip benimle pazar kütahyaya kıze evlilik teklifi eden bi şerefsiz...
kaldıramıyorum..aklımı sorularla bulandırıyorum..hiçmi sevmedi...gerçekten sevdimi diye...yoksa maddi açıdan durumum iyi oldugu için evlenmek istedi benimle......sürekli abimle özellikle arasını iyi tutumaya çalışıyordu....abimden bi fayda göremeyince bu konuda ilgiyi kesti..baslarda aileme karsı çok saygılı efendi biriydi...önlerinde eğilirdi ama son zamanlarda bu saygısı yerine koca bi saygısılığa rahatlığa bıraktı...kafamda daha önce bende olusturdugu soru işaretleri yeni yeni yerine oturuyor....demek bu yuzden bunu yapmış adi diyorum...
yarın savcılığa dilekçemi vermeye gidiyorum manevi tazminat davası açıcam elimdeki delillerle.
ablasına telefonu bilerek açtıgını söylemiş,güya beni kıskandırmak için duymamı istemiş o kızla konusmalarını..düşünebiliyomusunuz..o kıza hayatım canım demelerini bilerek dinletmiş bana...
ben yanlışlıkla oldu sanarken...
canımın nasıl yanacagnı hiçmi düşünmedi yada beni kaybedeceğini...yada bilerekmi öğrenmemi istedi...
o kızdamı bu oyunun içindeydi sırf bi bahane olsunda bu nişan bitsin diyemiydi...2 gün önce msj atmış bana çok pişmanım..sana bu yaptıklarımı izah edemem...ne olur yalvarırım son bi şans ver bundan sonra hersey baska olucak diye...aynı gün annesi babası aradı saatlerce yalvardılar bana affet diye..bugün yine babası babamı aramış...babam o defter kapandı demiş...adamda o zama eşyalarımızı verelim demiş............bu kadar iğrenç olabilrmi insanlar...benim kırılan gururum,ailemin onuruu....oğullarının yaptıgı bu adilikten sonra hangi yüzle hala istiyolar eşya derdine düşmüşler...zaten yollayacaktık ama tüm olaylar daha tazayken bu ne rezilliktir böyle....taktıkları 2 tane hediyelik bilezik derdine düşmüşler ....
kızlar herseyi silip dersime yoğunkaşmak isityorum...kpssyi bu yıl mutlaka kazanıp atanmak baska sehrde hayat kurmak isityorum,önümde 6 ay sürem kaldı ama yasadıklarım o kadar ağırki bi türlü kendimi derslere veremiyorum..sizden dua isityorum ders çalışma gücüm sabrım olsun istiyorum......
bu durumu travmayı atlatabilmem için tek umut atanıp baska sehte gitmek.....hiçkimseye güvenim kalmadı,inancım kalmadı..yepyeni bir hayat kurmak istıyorum......sizce bu onun yanına kalacakmı..varmı bunu örnekleri...allah bunu onun yanına bırakırmı..cezasını bulsun,çok pişman olsun istiyorum......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?