Herkeslerde kocana bak diye yüklenmiş kızcağıza, şunu unutmayın ki günümüzde evli erkeklere olan rağbet ortada( çünkü gel deyince gelir, git deyince gider, değişikliğe meyilli olduğu için istenildiği gibi elde oynatılabilir).. elbette tek tarafta suç aramamak gerek ama, dolu ve üzgün bir şekilde buraya içini dökmüş bir kadına da bu kadarı haksızlık, ama ancak başına gelen anlayabilir bunu, benim babam yedi yıllarca bu haltı..
ben seni anlıyorum arkadaşım, her şerde bir hayır vardır, belki bu sayede dahada çok sarılırsın evliliğine ve küçük şeylerle kafanı bozup evliliğini tehlikeye atmazsın bir daha... ve hiç merak etme eden bulur.
Dertleşmek lafını duyunca tüylerim diken diken oluyor.
Son birkaç yılda bazı arkadaşlarımın eşleri de aynı ifadeyi kullandı "dertleşiyorduk"
Yahu derleşecek insan kalmadı mı kıran mı girdi hemcinslere ..
Hastanede hastan milyarlık borçların ölümcül hastalığın mı var neyine dertleşiyorsun.
Adamı var ya duvardan duvara çarpmalı ki kendine gelsin azıcık da "saflığı" gitsin.
Haklısınız, ben zaten çuvaldızı batırdım ona fakat diyorum ya o duyacağını duydu. ama o kız duyacağını duymadı. bu yüzden buraya yazdım. ortada aldatma olsaydı, eşim bunun olmadığını kanıtlayamasaydı benim de düşüncem ayrılıktan yana olurdu. yanlız o evli olduğunu bile bile ilk adımı atan, önce arkadaş gibi yaklaşıp sinsi sinsi sokulan, adam karşısındakinde yanlış bi şeyler olduğunu anlayıp görüşmeyelim dedikçe daha da arayan bi insan varsa, ve bu insan üstüne üstlük sırf ara bozmak için yalanlar söylemişse o üzgün, kırgın eşe, o zaman ben bu insanı lanetlerim. ve Allah'ından bulsun isterim.
ay canım benim yaa seni anlıyorum aldatılmayı hangi kadın kabul edip sinesine ceker ki ve o kız sende bi gün basına öyle bişi gelir ki ne oldugunu anlamazsın demezsin ben ettim ve buldum cıldırırsın ama işte bu dünya etme bulma dünyası deriz bizde...
bekar erkekler evlenmeyi düşünmüyo ve o kızlar inanıyo kendilerini teslim ediyo sonra nolucak nasıl kurtulcam bundan diye evli erkeklere kendilerini yüklüyolar kaç kadın programında gördük bu tür pislikleri...
allahım en akıl fikir ver yuvamızı sen koru ya rabbim böle kötü insanlardan...
asla yıkılma canım eşinin yanında hep destek ol bak sorunlar olabilir ama asılmıcak hiç bişi olmaz allah yar ve yardımcın olsun inşallah...
Haklısınız, ben zaten çuvaldızı batırdım ona fakat diyorum ya o duyacağını duydu. ama o kız duyacağını duymadı. bu yüzden buraya yazdım. ortada aldatma olsaydı, eşim bunun olmadığını kanıtlayamasaydı benim de düşüncem ayrılıktan yana olurdu. yanlız o evli olduğunu bile bile ilk adımı atan, önce arkadaş gibi yaklaşıp sinsi sinsi sokulan, adam karşısındakinde yanlış bi şeyler olduğunu anlayıp görüşmeyelim dedikçe daha da arayan bi insan varsa, ve bu insan üstüne üstlük sırf ara bozmak için yalanlar söylemişse o üzgün, kırgın eşe, o zaman ben bu insanı lanetlerim. ve Allah'ından bulsun isterim.
evli erkeği elinde oynatabilecek bir kadın varsa önünde saygıyla eğilirim, hatta ve hatta tarikat kursun ilk müridi ben olayım
evli adamlarla hiç bir kadın aşık atamaz bu kadar da kesin konuşuyorum onlardaki hainlik egoistlik tedirginliğin getirisi kurnazlık hiç bir kadında mevcut değil, kadın milleti aşık olur hayale dalar her şeye gogus gerer evli erkek gunu lehıme nasıl kurtarırım nasıl hayatımdakı kadınların etınden sutunden daha fazla yararlanabılırımın derdıne duser
allah aşkına şu erkeklere prim vermeyelim.
Okudukça hayrete düştüm pes bu kızı hayatınızdan çıkardınız da saf eşiniz bir anda kurnaz mı oldu bugün o kız yarın başkası bence en büyük suçlu eşiniz kafasına silah dayayıp mı eşinizi kandırdı bence saf olan eşiniz değil tüm yaşananlara rağmen galibiyet kazanmış gibi konuşan sizsiniz üzgünüm ama gerçekler bunlar!
Ben mi farklı bir galakside yaşıyorum acaba :) evet çok kesin ve net konuşmuşsun arkadaşım elbette istisnalar kaideyi bozmaz, eşinden başkasıyla değil ilişki yaşamak kafasını kaldırıp bakmayan erkeklerde olabilir ama dişiliğini kullanarak bir erkeğin feleğini şaşırtacak kadınlar var yokmu? sırf bu işe programlanmış kadınlar, boş anı bekleyenler ve aşk meşk hikaye onlar için.. babamla ilişki yaşayan kız, kızı yaşındaydı benden küçüktü, acaba aradığı aşkı babamın kalbindemi buldu cüzdanında mı :) bu pis ilişkiler her daim al gülüm ver gülüm prensibiyle ilerler, kullanılan tek taraflı değildir.. aslında konu okadar dallanıp budaklanmaya meyilli ki, neresinden tutsan sayfalarca yorum yaptırabilir bizlere.. ben kimseye prim verme derdinde değilim inanın babam bile olsa, yaptığı en acizce alçakça bir suçtur.. ama sizlerde şu masum kızlar şakasına inanmayın artık, rica ediyorum.
ne kadar güzel, kızları aklayalım, evlilikleri bitirelim, eşleri dinlemeyelim bir de olsun bitsin. şuraya şöyle bir konu açsam ne kadar da destekçi olurdunuz hemen "yardım edin evliliğim bir pislik yüzünden bitiyor" işte o zaman bu bütün "eşine bak sen eşine" diyen arkadaşlar, "yapma, eşini bir dinle ortada tam olarak aldatma yok, bak kızın niyetini anlayınca görüşmeyelim demiş" derdi. şimdi, ben bu aşamaları kendim aştım ve sadece sadece içimde o kızın yaptıkları sebebiyle ona duyduğum nefret kaldı. şimdi hep beraber o kızı aklayıp, eşimi suçlayıp bu evliliğin bitişini izleyelim hem de herşey eşimin söylediği şekilde kanıtlanmışken.
Üzülme güçlü ol! Keşke herzaman duymak istediklerimizi duyabilsek, görmek istediğimizi görebilsek... eğer sen bu konuyu içinde aşabilip halledebildiysen ne ala, güven öyle bir duygu ki zedelendimi onarılması oldukça güç oluyor, ama madem ki evliliğine bir şans daha verdin olumsuzluklara kulağını tıkamalısın sadece ve sadece kendini dinle zaten içine sinmiyorsa bir şeyler seni kemirecektir, umuyorum ki böyle olmasın mutlu bir evliliği sürdürürsün. Ama şunuda naçizane bir öğüt olarak sana söylemek istiyorum arkadaşım, her zaman uyanık ol evet ama eşinin yaptığı bu yanlışı her tartışmada, her küslükte gözüne gözüne sokma, inan bu içinden çıkılması zor bir hale götürür sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?