tüm o evli adamların peşinde dolanan kızlara sesleniyorum!

Üzücü bir durum yaşamışsınız. Eşinizi affetmişsiniz. O kıza karşıda öfkenizi yenmeniz lazım mutlu olmak için.
Çünkü her o kızı hatırladığınızda bu durumu yaşayacaksınız.

Madem yolunuza devam ediyorsunuz tekrar tekrar açmayın ne içinizde ne bir başkasına.

Allah Allah : ))
biz kadınlar ne çok seviyoruz olası rakibizi paralamayı, halbuki ötekini rakip yapana hiç söz söylenmiyor "o saf, dert ortağı görmüş, blah blah blah..."
maşallah taraflardan öteki resmi olarak toplumda yeri var ise hemen diğeri, "tüüüü, kaka...."
asla karşı taraf haklı demiyorum ancak bir de yamacınızdakine batırıverin çuvaldızı
kendisi de buna çanak tutarken pek de dertlerinden kurtulduğunu zannetmiyorum

ayrıca bir not :
evli erkek bir kadın için altını çiziyorum bir başka kadın için yuvasını dağıtmaz, blöf yapar, rest çeker ama sonuca gitmez kimse yatırım yaptığı kadından vazgeçmez
geçenler var mı var onlar da muhakkak çıkarlarına daha fazla uyduğu veya işin içine kadın tarafından aldatılmak olduğu için geçiyorudur
evli evine gider unutur.

Bu bahsettiginiz kadın kocanızın is arkadaşı falanmi neden samimi olmuş onunla ben sizin yerinizde olsam boşanma aşamasında böyle bir olay yasasam ispatlayip catir çatır tazminatımı,nafakamı alır adamı kapının önüne koyarım.kocaniz o kadından daha suçlu karım beni bende karımı seviyorum çık hayatımızdan diyememiş mı?

Dertleşmek lafını duyunca tüylerim diken diken oluyor.
Son birkaç yılda bazı arkadaşlarımın eşleri de aynı ifadeyi kullandı "dertleşiyorduk"
Yahu derleşecek insan kalmadı mı kıran mı girdi hemcinslere ..
Hastanede hastan milyarlık borçların ölümcül hastalığın mı var neyine dertleşiyorsun.
Adamı var ya duvardan duvara çarpmalı ki kendine gelsin azıcık da "saflığı" gitsin.

o kadının şeytanlığı tartışılmaz bi gerçek tabi...
ama eşinde melek sayılmaz...

Haklısınız, ben zaten çuvaldızı batırdım ona fakat diyorum ya o duyacağını duydu. ama o kız duyacağını duymadı. bu yüzden buraya yazdım. ortada aldatma olsaydı, eşim bunun olmadığını kanıtlayamasaydı benim de düşüncem ayrılıktan yana olurdu. yanlız o evli olduğunu bile bile ilk adımı atan, önce arkadaş gibi yaklaşıp sinsi sinsi sokulan, adam karşısındakinde yanlış bi şeyler olduğunu anlayıp görüşmeyelim dedikçe daha da arayan bi insan varsa, ve bu insan üstüne üstlük sırf ara bozmak için yalanlar söylemişse o üzgün, kırgın eşe, o zaman ben bu insanı lanetlerim. ve Allah'ından bulsun isterim.

evli erkeği elinde oynatabilecek bir kadın varsa önünde saygıyla eğilirim, hatta ve hatta tarikat kursun ilk müridi ben olayım
evli adamlarla hiç bir kadın aşık atamaz bu kadar da kesin konuşuyorum onlardaki hainlik egoistlik tedirginliğin getirisi kurnazlık hiç bir kadında mevcut değil, kadın milleti aşık olur hayale dalar her şeye gogus gerer evli erkek gunu lehıme nasıl kurtarırım nasıl hayatımdakı kadınların etınden sutunden daha fazla yararlanabılırımın derdıne duser
allah aşkına şu erkeklere prim vermeyelim.

aynen. dertleşecek başka kimse kalmadı. bu da gitti bunu buldu. ben de buna kızıyorum, git ailene anlat daha iyi. beni kötü bilsinler de evliliğine, güvenine, sadakatine zeval gelmesin.

ay canım benim yaa seni anlıyorum aldatılmayı hangi kadın kabul edip sinesine ceker ki ve o kız sende bi gün basına öyle bişi gelir ki ne oldugunu anlamazsın hiç demezsin ben kime ne ettim ve buldum cıldırırsın ama işte bu dünya etme bulma dünyası deriz bizde...
bekar erkekler evlenmeyi düşünmüyo ve o kızlar inanıyo kendilerini teslim ediyo sonra nolucak nasıl kurtulcam bundan diye evli erkeklere kendilerini yüklüyolar kaç kadın programında gördük bu tür pislikleri...
allahım sen akıl fikir ver yuvamızı sen koru ya rabbim böle kötü insanlardan...
asla yıkılma canım eşinin yanında hep destek ol bak sorunlar olabilir ama asılmıcak hiç bişi olmaz allah yar ve yardımcın olsun inşallah...

Son düzenleme:

Siz şu işi ayrıntılı anlatında ona göre bedduamızı edelim

Son düzenleme:

saol canım. ben çok sonra yazdım buraya. o ilk anki nefretim olsa, o adama, o kıza ve herhalde herşeye karşı nefretimi kusardım. ama şimdi, sadece bundan o kız nasipleniyor çünkü dediğim gibi, neler olup bittiğini eşim kanıtladı bana. o zaten hatalı ve bunun bedelini ödüyor. tek isteğim, o kızın da bunu ödemesi. üzüldüğüm nokta ise, bir kadın hemcinsinin evliliği bitsin diye elinden geleni yapar mı? nasıl yapar? nasıl kıyar?

Ben az önceki soruma cevap alamadım..
Siz eşinizden boşanmak istiyordunuz ama şimdi kıymetlendi mi birden?

Evli bir erkeğe bile bile yaklaşan kadın tabiki suçludur..Ona lafım yok..
Ama eşinizin ona kanmasının herhangi bir hafifletici sebebi olamaz bana sorarsanız..
Yok eşim duygusaldı, yok kız sinsiydi de eşim çok saftı..Bunlar sadece boş bahaneler..
Eşiniz de suçlu...

Ben mi farklı bir galakside yaşıyorum acaba :) evet çok kesin ve net konuşmuşsun arkadaşım elbette istisnalar kaideyi bozmaz, eşinden başkasıyla değil ilişki yaşamak kafasını kaldırıp bakmayan erkeklerde olabilir ama dişiliğini kullanarak bir erkeğin feleğini şaşırtacak kadınlar var yokmu? sırf bu işe programlanmış kadınlar, boş anı bekleyenler ve aşk meşk hikaye onlar için.. babamla ilişki yaşayan kız, kızı yaşındaydı benden küçüktü, acaba aradığı aşkı babamın kalbindemi buldu cüzdanında mı :) bu pis ilişkiler her daim al gülüm ver gülüm prensibiyle ilerler, kullanılan tek taraflı değildir.. aslında konu okadar dallanıp budaklanmaya meyilli ki, neresinden tutsan sayfalarca yorum yaptırabilir bizlere.. ben kimseye prim verme derdinde değilim inanın babam bile olsa, yaptığı en acizce alçakça bir suçtur.. ama sizlerde şu masum kızlar şakasına inanmayın artık, rica ediyorum.

Okudukça hayrete düştüm pes bu kızı hayatınızdan çıkardınız da saf eşiniz bir anda kurnaz mı oldu bugün o kız yarın başkası bence en büyük suçlu eşiniz kafasına silah dayayıp mı eşinizi kandırdı bence saf olan eşiniz değil tüm yaşananlara rağmen galibiyet kazanmış gibi konuşan sizsiniz üzgünüm ama gerçekler bunlar!

Birincisi, eşimin kıymetlendiği falan yok. bu meseleyi ben öğrenmeden az önce biz eşimle sorunlarımızı çözmüş, boşanma mevzusundan eşimin verdiği bazı taahütler sonucunda vazgeçmiştik. eğer ki bu mesele varken eşim boşanmaya bir kez bile razı olsaydı, bu iş biterdi zaten.

İkincisi, benim kastettiğim insanlar, adam niyeti anlayıp görüşmeyelim dedikten sonra hala daha arayıp üsteleyenler. üstüne üstlük bir de yalanlar söyleyenler. diyorum ya, ya ben kanıtlamasına müsaade etmeseydim? ne olacaktı o zaman?

Ama sanıyorum ki kıza boş bir laf savurmuşum ben, evli erkeklerin peşinde dolanan kızların pek bir suçu yok belli ki. kendinize gelin arkadaşlar, adamlar kabahatsiz diyen yok. buna izin veren adam kabahatin en büyüğünü işlemiştir, hemfikiriz. fakat hepimiz biliriz ki kadınlar isterlerse istediklerini almak için herşey yaparlar. ve maalesef arkadaş kisvesinde yanaşıp da istediğini almaya çalışan bir kızla karşılaştım ben de. bu sinsi, yalancı, evli adamlara kancayı takan adi insanı aklamalı mıyız? gerçekten?

ne kadar güzel, kızları aklayalım, evlilikleri bitirelim, eşleri dinlemeyelim bir de olsun bitsin. şuraya şöyle bir konu açsam ne kadar da destekçi olurdunuz hemen "yardım edin evliliğim bir pislik yüzünden bitiyor" işte o zaman bu bütün "eşine bak sen eşine" diyen arkadaşlar, "yapma, eşini bir dinle ortada tam olarak aldatma yok, bak kızın niyetini anlayınca görüşmeyelim demiş" derdi. şimdi, ben bu aşamaları kendim aştım ve sadece sadece içimde o kızın yaptıkları sebebiyle ona duyduğum nefret kaldı. şimdi hep beraber o kızı aklayıp, eşimi suçlayıp bu evliliğin bitişini izleyelim hem de herşey eşimin söylediği şekilde kanıtlanmışken.

benim de babam defalarca kez annemi aldattı, hatta annem hepsini biliyordu dayanabildiği yere kadar sabrediyordu annecıgım çok çekti bu babamin ettiklerinden hatta hep dua ederim babam gibi bir eşim olmasın diye
kadınlar yuzde yuz haklı değil, biz de görüyoruz o tarz kadınları etrafımızda tabiki cuzdan peşinde koşanları, anlatmak istediğim erkek farkında olmalı ve bulasmamalı, kadın tabıkı cıkarına gore sanatını gosterecek, dusmesınler tuzaklarına, biz kadınların basına gelmıyor mu kımbılır hepımız neler yasıyoruz, biz neden dusmuyoruz? erkek olunca dogası geregı zayıf vs re dıye bır bahane yok. masum kız vs re dıye bır tanımlama da yok eğer ne şekilde olursa olsun yola çıkıyorsan bedelini de ödersin.

Üzülme güçlü ol! Keşke herzaman duymak istediklerimizi duyabilsek, görmek istediğimizi görebilsek... eğer sen bu konuyu içinde aşabilip halledebildiysen ne ala, güven öyle bir duygu ki zedelendimi onarılması oldukça güç oluyor, ama madem ki evliliğine bir şans daha verdin olumsuzluklara kulağını tıkamalısın sadece ve sadece kendini dinle zaten içine sinmiyorsa bir şeyler seni kemirecektir, umuyorum ki böyle olmasın mutlu bir evliliği sürdürürsün. Ama şunuda naçizane bir öğüt olarak sana söylemek istiyorum arkadaşım, her zaman uyanık ol evet ama eşinin yaptığı bu yanlışı her tartışmada, her küslükte gözüne gözüne sokma, inan bu içinden çıkılması zor bir hale götürür sizi.

Canım çok saol. Aşmaya çalışıyorum. yani tabi ki bunu hiç yaşamamalıydık. hiç olmamalıydı. ama oldu, ve ortada kesin aldatma diye addedilecek bir durum yok. bu yüzden devam etmeye karar verdim. eşime güvenmeye çalışıyorum. o da güvenimi tekrar sağlamak için elinden geleni yapıyor. çok uğraşıyoruz toparlanmak için. şu içimdeki nefret de geçse, herşey daha güzel olacak. ara sıra aklıma takılan şeyler oluyor, soruyorum. öğreniyorum. tutarsız bir şey yok. yüzyüze görüşme de yok çok şükür. öyle olsa herşey daha kötü olurdu. ve tabi kanıtlanması da zor olurdu. unutmaya çalışıyoruz, inşallah unuturuz. ben çok uğraşıyorum unutmak için. Allah yardım etsin. yapıcı yorumun için çok teşekkür ederim. tek amacım nefretimi buraya kusup sakinleşmekti, olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…