tüm o evli adamların peşinde dolanan kızlara sesleniyorum!

bir bayanın bunu bilerek yapabileceğine inanmıyorum ben . Kadın biliyoki o adam akşam karısının yanına gidecek ama bile bile sürdürmeye devam edecek ( eğerki ortada seviyeden yoksun maddi beklentiler yoksa ) Bilmiyorum benim aklım almıyo, gelecek beklentisi olmayan en küçük sallantıda bitmeye meyilli,sevgisine asla güvenilmeyecek ilişkiden sayılmıycak bir birliktelik. Acaba bunu yaşayanların akıllarında nasıl bir mantık var, yada erkek mi kandırıyor bekarım diye anlamak zor

bir gün bende aslında suçun yatağımıza aldığımız kocalarımızda olduğunu

eğer ki karşı taraf yakın arkadaş akraba değilse sadece dış kapının mandalı olduğunu

bunu anlamamak için kadınların neden ısrar ettiğini yazıcam

kimse o ahlaksıza alkış tutmuyor emin olabilirsin
sen olayı baştan sona değil sondan başa anlatırsan
insanlar tabiki eşin çokmu masum diye sorar
bunu yapan kadın üfürkçü sihirbaz değil heralde
büyülememiş eşini başına silah dayamamış
eşinde o ışığı görmüş yanaşmış
gidip elalemin kadınıyla ne diye dertleşiyo saflığından mı yapma Allah aşkına
kim karısını gidip başka kadına anlatır
eşin izin vermediyse ne mutlu sana
olmuş bitmiş bundan sonra mutluluklar...

valla egriye egri dogruya dogru
esim beni aldatsa ben karsi taraftaki kizla ilgilenmem bile suclamam asla
banane kizdan
esimle olur derdim
ve affetmem asla
karisi tarafa suc atarak esinizi aklamaya calsimaniz saf kocam vs falan hicte masumca degil
kocaman adam demek müsait
bu kadar

bu arada evli erkeklerin pesinden kosan kizlara degilde
bence karilarini aldatan kocalara seslenin derim !

Son düzenleme:
Ortada bir suc var ise bu iki kişiliktir. Biri diğerinden daha az günahkar değil. Azıcık bir alev almadan kadının erkeğe, erkeğin de kadına yaklaşması zordur.

Suc sadece kadında olamaz, hic kimse ama hiç kimse karşı taraftan bir yeşil ışık görmeden adım atmaz.

Eşiniz direkten dönmüş, ama bundan sonra sizin antenler hep acık olacak maalesef.

şişt msj kutun dolu
pardon konuyu böldüm ama..

Yazmak istedigim bütün kelimeleri arkadaslarım yazmıs zaten ilk aklıma gelen '' neden kimse yogurdum eksi demiyor '' olmustu. Ya bu erkekler nedense hep saf, hep bosluktalar kadınlar ise; kurnaz, sinsi, şeytan!

En az karsı taraf kadar sucludur aldatan ya da aldatmaya meyil eden erkek!!

erkekler lafla kandırılacak canlılar değildir, o tanıma uyan biziz, seni çok seviyorum, seni kimseye ezdirmicem, sadece 1 sene annemlerle oturcaz vs gibi yalan silsilesi içinden herkes payına düşeni almıştır, ben eşimi iyi tanıdığımı düşünüyorum yapmayacağına inancım %95 %5 yanılma payını her zaman bırakıyorum, ama yaparsa ben karşı tarafta nasıl bi kadın var genç mi güzel mi iffetli mi saf mı, çarpık bacaklımı, ağzı iyi lafmı yapıyo gibi düşünmem, kocam beni aldattı derim hepsi bu, sonrası bi dilekçe, kocayı affetmenin yolu suçu tamamen 2.kadına yüklemek değildir, dersinki eşim bu adiliği bana yaptı lanet olsunki çok seviyodum ve affettim

Hiçbir mesajı okumadım. Sadece ilk yazılana bakıp da yapıyorum yorumumu.

Sen önce kocanın yüzüne tükür bence.
İzin vermeseydi kocannnn!!! Kız yoksa nasıl araya girsin de sizi yaralasın!!
Ancak öyle avut kendini. Kızı karalayarak avut ama kocana sahip çık!! Oldu!

Ne de güzel kandırıyorsun kendini. Devam et.

Son düzenleme:
Kim o şırfıntıyı haklı bulmuş anlamadım
Siz konuyu doğru düzgün anlatmıyorsunuz
Dediğinize göre boşanma aşamasındaymışsınız saf bir eşiniz varmış derdini ne alakaysa dış kapının mandalı bir kadına anlatmış, okadar safki beyimiz kadın aklını karıştırıvermiş...
Devamında Kadına bir ton hakaret ederken bir nepze eşe hakaret göremedik bizim tepkimiz buna!
Kendi yazdıklarınızı önce bir kaç kez okuyun bakalım siz ne anlayacaksınız

Merak ettim boşanmaktan neden vazgeçtiniz.Yoksa hayatında birisi olduğunu öğrenip bosamak istediğiniz eş kıymetlimi oldu. Bu yazdığım cümleye lütfen alınma bayanların yarısının bu kıskançlık huyu vardır.

Kimsenin kızı akladığı falan yok.Konuyu adam akıllı baştan anlatmamışsınız ki.
İlk msjınızdan görünen,eşinizin sizi aldattığı ve bütün suçu kıza yüklediğiniz!
ilk msjdan yola çıkarak bizlerde diyoruz ki aldatma olayı 2 kişinin suçudur!

Eşin size ait olan özel hayatınızı rahatlıkla bir başkasına anlatması ilginç geldi.hiç sevmediğim bir huydur.
Birde merak ettim neden boşanmaktan vazgeçtin.Bazı kadınlar bir başka kadının var olduğunu anlarsa Başlarından atmak istedikleri kocaları bulunmaz hint kuması muamalesi görürler. sizin nedeniniz neydi merak ettim.

bende aldatıldım hem de evli bir kadınla aldattı beni kocam
burda herkes yazmış kimse yoğurdum ekşi demiyor diye
ben diyorum kocama da çok dedim adi pislik iradesiz diye hala da diyorum
bende diğer kadına öfke doluyum ama benim çektiğim acıların baş sorumlusu kocam
Allah erkek milletine de akıl fikir vermiş bir zahmet kullansınlar her önüne gelene kanmasınlar

Bu olanları ve söylenen sözleri duydunuzmu yoksa kocanızın size duymak istediğiniz şeylermiydi söyledikleri.Merakımdan soruyorum lütfen yanlış anlamayın eleştirmek için degil zaten haddim olamaz.

anlamıyorum yaa su dertleşme olayını
hem niye baskasıyla dertleşiyor!!
hemcinsi bile olsa istemem
gelsin derdi sorunu neyse benimle konussun yahu
hem daha güçlenmez miyiz boyle??

Aldatma söz konusu olduğunda bana göre ilk olarak evli erkekler kabahatli fakat durum sizin dediğiniz gibi değil.

Kadınların hepsinin niyeti sadece aşık olup hayal kurmak değildir, öyle bile olsa aşık olduklarında çokta umurlarında değildir yuva ve yuvanın içindekiler.
Erkeklere prim verenler konuşanlar değil, niyetlerini bile bile onlara yanaşanlardır.

Aldatma söz konusu olduğunda bana göre ilk olarak evli erkekler kabahatli fakat durum sizin dediğiniz gibi değil.

Kadınların hepsinin niyeti sadece aşık olup hayal kurmak değildir, öyle bile olsa aşık olduklarında çokta umurlarında değildir yuva ve yuvanın içindekiler.
Erkeklere prim verenler konuşanlar değil, niyetlerini bile bile onlara yanaşanlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…