ne kadar güzel, kızları aklayalım, evlilikleri bitirelim, eşleri dinlemeyelim bir de olsun bitsin. şuraya şöyle bir konu açsam ne kadar da destekçi olurdunuz hemen "yardım edin evliliğim bir pislik yüzünden bitiyor" işte o zaman bu bütün "eşine bak sen eşine" diyen arkadaşlar, "yapma, eşini bir dinle ortada tam olarak aldatma yok, bak kızın niyetini anlayınca görüşmeyelim demiş" derdi. şimdi, ben bu aşamaları kendim aştım ve sadece sadece içimde o kızın yaptıkları sebebiyle ona duyduğum nefret kaldı. şimdi hep beraber o kızı aklayıp, eşimi suçlayıp bu evliliğin bitişini izleyelim hem de herşey eşimin söylediği şekilde kanıtlanmışken.
Ortada bir suc var ise bu iki kişiliktir. Biri diğerinden daha az günahkar değil. Azıcık bir alev almadan kadının erkeğe, erkeğin de kadına yaklaşması zordur.
Suc sadece kadında olamaz, hic kimse ama hiç kimse karşı taraftan bir yeşil ışık görmeden adım atmaz.
Eşiniz direkten dönmüş, ama bundan sonra sizin antenler hep acık olacak maalesef.
şişt msj kutun dolu
pardon konuyu böldüm ama..
Belki okuyorsundur bu yazdıklarımı o evli adamların peşinde dolanan kızlardan bir tanesi, senden nefret ediyorum. senden tiksiniyorum ve bunu da buraya yazıyorum ki belki okursun da dediğimi anlarsın diye: senin gibi kızları tüm kadınlar lanetler! kim olduğunu bilsem, yüzünü görsem o yüzüne tükürürüm de. bu adiliğinin bedelini sen de aynı şeyleri yaşayarak ödeyeceksin. bir adamın aklına girerek evliliğini bitirmeye çalışmak nasıl bir günah! senin yaptığını ancak şeytan yapar. bu yüzden de sen şeytandan farksızsın benim gözümde. ama başaramadın, sen onun aklına girmeye çalışırken, ne denli sorunlu olsak da benim eşim buna izin vermedi. yalanlarınla onun kafasını karıştırdın, ama bizi yenemedin. bizi bitiremedin. ve şimdi, eskisinden daha da güçlüyüz. sen pisliğinde boğul, mutsuz hayatından dışarı çıkma. bizi güzel bir gelecek bekliyor. beni, eşimi ve doğacak çocuklarımı. yaralandık ama ölmedik. sen bizi öldürecek kadar güçlü değilsin. tek dileğim, Allah hakkımı sende koymasın. benim ve doğacak çocuklarımın. pisliğinde boğul.
kızlar üzgünüm, çok doluydum, haykırmaya ihtiyacım vardı, can sıkmak hiç değil niyetim. sadece çok doluydum.
Haklısınız, ben zaten çuvaldızı batırdım ona fakat diyorum ya o duyacağını duydu. ama o kız duyacağını duymadı. bu yüzden buraya yazdım. ortada aldatma olsaydı, eşim bunun olmadığını kanıtlayamasaydı benim de düşüncem ayrılıktan yana olurdu. yanlız o evli olduğunu bile bile ilk adımı atan, önce arkadaş gibi yaklaşıp sinsi sinsi sokulan, adam karşısındakinde yanlış bi şeyler olduğunu anlayıp görüşmeyelim dedikçe daha da arayan bi insan varsa, ve bu insan üstüne üstlük sırf ara bozmak için yalanlar söylemişse o üzgün, kırgın eşe, o zaman ben bu insanı lanetlerim. ve Allah'ından bulsun isterim.
evli erkeği elinde oynatabilecek bir kadın varsa önünde saygıyla eğilirim, hatta ve hatta tarikat kursun ilk müridi ben olayım
evli adamlarla hiç bir kadın aşık atamaz bu kadar da kesin konuşuyorum onlardaki hainlik egoistlik tedirginliğin getirisi kurnazlık hiç bir kadında mevcut değil, kadın milleti aşık olur hayale dalar her şeye gogus gerer evli erkek gunu lehıme nasıl kurtarırım nasıl hayatımdakı kadınların etınden sutunden daha fazla yararlanabılırımın derdıne duser
allah aşkına şu erkeklere prim vermeyelim.
evli erkeği elinde oynatabilecek bir kadın varsa önünde saygıyla eğilirim, hatta ve hatta tarikat kursun ilk müridi ben olayım
evli adamlarla hiç bir kadın aşık atamaz bu kadar da kesin konuşuyorum onlardaki hainlik egoistlik tedirginliğin getirisi kurnazlık hiç bir kadında mevcut değil, kadın milleti aşık olur hayale dalar her şeye gogus gerer evli erkek gunu lehıme nasıl kurtarırım nasıl hayatımdakı kadınların etınden sutunden daha fazla yararlanabılırımın derdıne duser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?