evli erkeği elinde oynatabilecek bir kadın varsa önünde saygıyla eğilirim, hatta ve hatta tarikat kursun ilk müridi ben olayım
evli adamlarla hiç bir kadın aşık atamaz bu kadar da kesin konuşuyorum onlardaki hainlik egoistlik tedirginliğin getirisi kurnazlık hiç bir kadında mevcut değil, kadın milleti aşık olur hayale dalar her şeye gogus gerer evli erkek gunu lehıme nasıl kurtarırım nasıl hayatımdakı kadınların etınden sutunden daha fazla yararlanabılırımın derdıne duser
allah aşkına şu erkeklere prim vermeyelim.
Aldatmalarda suç tek taraflı degildir aldtan erkekte suçludur aldtan erkekle beraber olan kadında suçludur bu durumlarda sadece kadın suçlanmaz evli erkeklere musallat oluyor diye erkeginde sucu vardır eger bir kadın evli bir erkegin peşinde dolanıyor ise ozaman adam karşılık vermesin her iki tarafta aynı derecede suçludur bana göre
Belki okuyorsundur bu yazdıklarımı o evli adamların peşinde dolanan kızlardan bir tanesi, senden nefret ediyorum. senden tiksiniyorum ve bunu da buraya yazıyorum ki belki okursun da dediğimi anlarsın diye: senin gibi kızları tüm kadınlar lanetler! kim olduğunu bilsem, yüzünü görsem o yüzüne tükürürüm de. bu adiliğinin bedelini sen de aynı şeyleri yaşayarak ödeyeceksin. bir adamın aklına girerek evliliğini bitirmeye çalışmak nasıl bir günah! senin yaptığını ancak şeytan yapar. bu yüzden de sen şeytandan farksızsın benim gözümde. ama başaramadın, sen onun aklına girmeye çalışırken, ne denli sorunlu olsak da benim eşim buna izin vermedi. yalanlarınla onun kafasını karıştırdın, ama bizi yenemedin. bizi bitiremedin. ve şimdi, eskisinden daha da güçlüyüz. sen pisliğinde boğul, mutsuz hayatından dışarı çıkma. bizi güzel bir gelecek bekliyor. beni, eşimi ve doğacak çocuklarımı. yaralandık ama ölmedik. sen bizi öldürecek kadar güçlü değilsin. tek dileğim, Allah hakkımı sende koymasın. benim ve doğacak çocuklarımın. pisliğinde boğul.
kızlar üzgünüm, çok doluydum, haykırmaya ihtiyacım vardı, can sıkmak hiç değil niyetim. sadece çok doluydum.
Belki okuyorsundur bu yazdıklarımı o evli adamların peşinde dolanan kızlardan bir tanesi, senden nefret ediyorum. senden tiksiniyorum ve bunu da buraya yazıyorum ki belki okursun da dediğimi anlarsın diye: senin gibi kızları tüm kadınlar lanetler! kim olduğunu bilsem, yüzünü görsem o yüzüne tükürürüm de. bu adiliğinin bedelini sen de aynı şeyleri yaşayarak ödeyeceksin. bir adamın aklına girerek evliliğini bitirmeye çalışmak nasıl bir günah! senin yaptığını ancak şeytan yapar. bu yüzden de sen şeytandan farksızsın benim gözümde. ama başaramadın. yalanlarınla. bizi bitiremedin. ve şimdi, eskisinden daha da güçlüyüz. sen pisliğinde boğul, mutsuz hayatından dışarı çıkma. bizi güzel bir gelecek bekliyor. beni, eşimi ve doğacak çocuklarımı. yaralandık ama ölmedik. sen biz
Bu hakaretlerin bir bu kadarını aldatan erkek de hak ediyor.
Herkeslerde kocana bak diye yüklenmiş kızcağıza, şunu unutmayın ki günümüzde evli erkeklere olan rağbet ortada( çünkü gel deyince gelir, git deyince gider, değişikliğe meyilli olduğu için istenildiği gibi elde oynatılabilir).. elbette tek tarafta suç aramamak gerek ama, dolu ve üzgün bir şekilde buraya içini dökmüş bir kadına da bu kadarı haksızlık, ama ancak başına gelen anlayabilir bunu, benim babam yedi yıllarca bu haltı..
ben seni anlıyorum arkadaşım, her şerde bir hayır vardır, belki bu sayede dahada çok sarılırsın evliliğine ve küçük şeylerle kafanı bozup evliliğini tehlikeye atmazsın bir daha... ve hiç merak etme eden bulur.
evli erkeği elinde oynatabilecek bir kadın varsa önünde saygıyla eğilirim, hatta ve hatta tarikat kursun ilk müridi ben olayım
evli adamlarla hiç bir kadın aşık atamaz bu kadar da kesin konuşuyorum onlardaki hainlik egoistlik tedirginliğin getirisi kurnazlık hiç bir kadında mevcut değil, kadın milleti aşık olur hayale dalar her şeye gogus gerer evli erkek gunu lehıme nasıl kurtarırım nasıl hayatımdakı kadınların etınden sutunden daha fazla yararlanabılırımın derdıne duser
allah aşkına şu erkeklere prim vermeyelim.
Valla ben sadece sana hak verdım buradakı arkadasların o kadına sövmemesıne ve
hep esıne yorum yapmasına da acıkcası cok sasırdım ;ya evlenmemısler ya da
hıc aldatılmamıslar.Tamam esın de cok cok haksız,ama bu evlı meraklısı kadınlara
feci tilt oluyorum .Hayatımda asla dusunmeyecegım ve yapmayacagım sey budur;
asıl gurursuzluk yapan o kadın.Adam adım bıle atsa ''bana yakın davrandı zaten
bosanacaktı''dıyerek kendını haklı bulan,ustelık ''karıısında yatıyor her gece,en
cok acıyı ben cekıyorum ''dıyebılen yuzsuzlerle dolu etraf!!!Ben gece bır yorumda
okumustum Deniz Seki butun evlı sevgılılerı tercıh edıyor ya ,nedenmıs?Cunku
ONU ZATEN BIR KADIN SECMIS BUTUN ELEMELERDEN GECIRMIS VE EVLILIGE,
BABALIGA UYGUN BULMUS.Yenı bırını bulup arastırmaya ne gerek var dıyormus.
Inanılmaz yuzsuzluk bu dıger kadının yaptıgı,ustelık kendısıyle evlenecegını
nasıl ne hakla beklıyor ve aldatılmayacagına nasıl guvenıyor.Turk toplumunda
bır de su sacmalık var :Kadın olsaydın da elınde tutup esını baskasına kaptırmasaydın!
Yuh ya gercekten ben bu bakıs acılarını anlamıyorum.Ben sahsen esımı bır
kadınla görsem önce kadını yolardım heralde ..Su aralar ben de supheler
ıcındeyım tek ıstedıgım varsa o kadını bulup bogmak!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?