- Konu Sahibi yansimasal
-
arkadaşlar çok mutsuzum..
ben özel günlere çok önem veririm, güzel hatırlansın isterim..
ama sevgilim hiç öyle değil, bu günleri önemsemiyor bile denilebilir..
bugün bizim için önemli bir gündü , ben güzel bir plan yapmasını beklerdim ama o sadece işten gelirken bir pasta almış ki bunu bile çok büyük birşey yaptığını zannederek almış..
ne biliyim çok büyük bir dert değil tabiki ama ben her özel günümüzde böyle hayal kırıklıkları yaşamaktan yoruldum..
bunu onunla da konuşuyorum, pasta çok seviyorsun çok çok mutlu olursun sandım diyor, tamam iyi güzel de bu bana çok özensiz geliyor sanki al kutlamaysa al sana pasta başka da bişey bekleme der gibi.. bunu zaten herkes düşünür önemli olan şaşırtacak,özel bişeyler yapmak değil mi?
kendimi çok değersiz hissediyorum.. tabi bu sadece bugün olmadı , biz 3 buçuk senedir çıkıyoruz her özel günüm böyle hayal kırıklığıyla geçti, ilk doğum günümü unuttu vs. tabi çoook nadir olsa da güzel süprizler yapar ama nedense özel günlerimiz hep özensiz geçiyor
konuşuyorum biraz özen göster böyle günlere diye , ben beceremiyorum falan diyor bu kolaya kaçmak değil mi? öff ne yapmak lazım böyle düşünceli sevgililere[/QU sevgilinin burcu ne canım?
bugün bizim için önemli bir gündü , ben güzel bir plan yapmasını beklerdim ama o sadece işten gelirken bir pasta almış ki bunu bile çok büyük birşey yaptığını zannederek almış..
ne biliyim çok büyük bir dert değil tabiki ama ben her özel günümüzde böyle hayal kırıklıkları yaşamaktan yoruldum..
bunu onunla da konuşuyorum, pasta çok seviyorsun çok çok mutlu olursun sandım diyor, tamam iyi güzel de bu bana çok özensiz geliyor sanki al kutlamaysa al sana pasta başka da bişey bekleme der gibi.. bunu zaten herkes düşünür önemli olan şaşırtacak,özel bişeyler yapmak değil mi?
kendimi çok değersiz hissediyorum.. tabi bu sadece bugün olmadı , biz 3 buçuk senedir çıkıyoruz her özel günüm böyle hayal kırıklığıyla geçti, ilk doğum günümü unuttu vs. tabi çoook nadir olsa da güzel süprizler yapar ama nedense özel günlerimiz hep özensiz geçiyor
konuşuyorum biraz özen göster böyle günlere diye , ben beceremiyorum falan diyor bu kolaya kaçmak değil mi? öff ne yapmak lazım böyle düşünceli sevgililere
konuşuyorum biraz özen göster böyle günlere diye , ben beceremiyorum falan diyor bu kolaya kaçmak değil mi? öff ne yapmak lazım böyle düşünceli sevgililere[/QU sevgilinin burcu ne canım?
erkeklerin çoğunda bu durum var zaten be takma derim
ben de 10 aydır biriyle birlikteyim ama şimdiden anladım benimki de biraz özensiz. sevgililer gününde ayrıydık başka şehirlerde kutlayamadık (hadi tamam sevgililer günü benm için pek önem arz etmez) şuan yaz dolayısıyla yine başka şehirlerdeyz ve doğum günüm 20 ağustosta yine birlikte olamıcaz ve bu benim onunla kutlicağm ilk doğm günümdü.benm nüfus kağıdmda doğm günm ocak yazılı tee ilk başlarda demişti yazın ayrı kalcağımz için doğum gününü ocakta kutlicağm diye amaa ııııı ıııhhhh hiiiçbişi yapmadı tamam hadiii geçtim bunları öyle böyleee eylülde yıldönümümüz var onda da özensiz olsun var yaaaaaaaa burnundan getiricem yaniii Allah yarattı demicem kırcam ağzını yüzünü
yanii ben de aynı dertten müzdaribim bilmiyorm napılır böylelerinekonunu takipte kalıcam bari benim küçük öküzü çok geçmeden düzelteyim
ilişkimizin genel durumu iyi , beni sevdiğini biliyorum insanların yanında çok fazla belli etmez , sözleriyle değil bakışlarıyla sever bu durumlara alıştım artık ama ne biliyim zaten senede kaç özel gün var ki kutlamaya bile zahmet etmiyoruzsevgilim balık burcu ama hiçte söylendiği gibi romantik değil gördüğünüz üzere
ilişkimizin genel durumu iyi , beni sevdiğini biliyorum insanların yanında çok fazla belli etmez , sözleriyle değil bakışlarıyla sever bu durumlara alıştım artık ama ne biliyim zaten senede kaç özel gün var ki kutlamaya bile zahmet etmiyoruzsevgilim balık burcu ama hiçte söylendiği gibi romantik değil gördüğünüz üzere
kova burçları genelde böyle odun olur kuzumDD ama balık burcu duygusal olur die biliyom ben
kova burçları genelde böyle odun olur kuzumDD ama balık burcu duygusal olur die biliyom ben
ama şunu kulakardı etme sen pasta seviyon diye pasta almışD buda bence güzel hiç yapmayanlar da var
benden sana tavsiye canım baştan hiç taviz vermebenim ilk doğum günümü unuttu çok önemsemedim insanlık hali dedim ama şimdi durum bu hali aldı :44:
yalan valla ben hiç görmedim o romantikliği
4 senelik evliyim.her doğumgünümde ben plan yaparım çıkar bişeyler yeriz vs..yıldönümleri de böyleydi.ayrıca sürekli kolye alır bana hediye olarak.takı kutusu altın zincirli ucunda küçük bir motifi olan kolyelerde doldu.her seferinde kolye olmasın diye dua ediyorum :) arkadaşlarım da biliyor artıkdalga geçiyorlar..
daha bu seneki yıldönümünde güzel bir sürpriz yaptı.benden gizli Kos adasına bilet almış.orayı gezdik sonunda güzel bir yemek ve güzel bir hediyeyle sonlandı.
erkeklerin bu tarz şeylere kafası çok basmıyor.o durum daha çok kadınlarla ilgili.zamanla anlayacaktır seni.senin gibi düşünmeye,senin yerine kendini koymaya başlayacaktır.ilişki uzadıkça gelişecek bir durum.biraz sabret.onunla mutluysan sorun da etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?