- 9 Ağustos 2009
- 850
- 202
- 133
- 41
- Konu Sahibi yansimasal
-
Tatlım bende de var bi tane bunlardan bide benimkisi biraz ilginç adam tasarımcı arkadaşlarına kuzenlerine değişik değişik fikirler verir ama bize gelince tık yokNeymiş efendim ben düşünüyorum ama maddi imkansızlıkmış onu aştık şimdi de vakit yok diyor. yani hep bahane hep bahane
Tatlım bende de var bi tane bunlardan bide benimkisi biraz ilginç adam tasarımcı arkadaşlarına kuzenlerine değişik değişik fikirler verir ama bize gelince tık yokNeymiş efendim ben düşünüyorum ama maddi imkansızlıkmış onu aştık şimdi de vakit yok diyor. yani hep bahane hep bahane
erkeklerin bir diğer işi bahanedir canımmmevet o bahaneler hiiiç bitmiyor, çok mu zor sanki bir yemeğe götürmek bir çiçek almak
bizde de aynı vaka oldu. sonrasında konuştum kaç defa böyle özel günlere biraz özenmelisin dedim ama beceremiyormuş , öyle bir kültürden gelmemiş, hatta doğum gününü bile ilk defa ben böylesine güzel kutlamışım falan filan.. bahane çok yanii
yaa işte ilginç süprizler mesela sevgilinle 2 yıldır mı çıkıyonuz 2 yıl boyunca çektiğiniz en güzel fotoları bir albümde toplayıp ajanda halinde kısa notlarla süsleyebilirsinDD
canım erkeklerinnn aklı bu işlere son anda çalışırD
ilişkimizin genel durumu iyi , beni sevdiğini biliyorum insanların yanında çok fazla belli etmez , sözleriyle değil bakışlarıyla sever bu durumlara alıştım artık ama ne biliyim zaten senede kaç özel gün var ki kutlamaya bile zahmet etmiyoruzsevgilim balık burcu ama hiçte söylendiği gibi romantik değil gördüğünüz üzere
benim erkek arkadasım da böyleydi kıyamam hep sürpriz yap hatırla diyip duruyodum yapım böyle değil anla lütfen diyodu ama mesaj atardı hatırlardı ben de dahasını dahasını istedim hep artık canına yetmiştir heralde tekmeyi yedim çok da pişmanım sana değer veriyo mu veriyo daha ne istiyosun kabul edelim artık sadece erkekler değil bazı kadınlarda da var bu özellik herkes her şeye eşit şekilde önem vermez sevgilim ayrılırken "senin çok öenm verdiğin şeyler benim için önemli olamayabiliyo" dedi ve ayrılık nedenimiz ay dönümümüzü unutması ve benim tartışma çıkarmamdı şimdi bidaha düşün yıpratma güzelim ilişkinizi.
hep aynısı olunca da insan beziyor canım. burun kıvırmayıp ne yapayım. bugün sevgililer günü adam bana diyoki akşam iskender yemeye gideriz. bugün işyerimde bütün kadınlara çiçek geldi ayıcık geldi balon geldi. ben birde nişanlı olduğum halde bana hiçbişey gelmedi. insan değersiz hissediyor. önemsiz hissediyor... kapıdan giren çiçekçiye bakıyosun yetim çocuk gibi bana mı getircek acaba diye.bir yerde okumuştum yaptıkları küçük jestlere burun kıvırmayın ve övün bu daha fazlasına zemin hazırlar şikayet edildiği zaman aman zaten yaranamıyorum diye düşünüp bir daha yapmıyorlarmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?