tüm özel günlerimiz özensiz geçiyor :(

3 buçuk senedir beraberiz canım sabırla bekliyorum beni anlamasını ama pek umudum kalmadı.. bizimde senin kolye gibi konser maceralarımız var, süpriz yapmak deyince birtanemin aklına konsere götürmek geliyor.. hiç nasıl süpriz yapılır falan bilmiyor gerçekten yani bu işleri bilmiyor ama baksın , görsün , araştırsın biraz düşünsün nasıl mutlu edebilir diye zor bişey değil ki bir çiçek bile alsa mutlu olurdum, düşünmüş derdim..

aklıma 1 kadın 1 erkek dizisi geldi ozan da zeynep'e her sevgililer gününde aynı kolyeyi alıyor istisnasız zeynep de her sene gidip o kolyeyi başka bişiyle değiştiriyor zeynep de ozan'a her sene kolye alıyosun ben de her sene dua ediyorum bu sene kolye almasın diye diyor aynı hesap valla demek ki gerçek de varmış

Son düzenleme:
benim eski erkek arkadaşımla özel günlerimiz eğer özenirsek gözyaşıyla bitiyodu
eğer kutlamazsak huzurlu oluyordum
o yüzden ben hiç kutlamak istemem özel günleri

e konser de iyiymiş.iyi vakit geçirmeye çalışıyor demek ki.en azından bu aklına geliyor.
babam aklıma geldi.anneme eczaneden bir ruj,oje,parfüm falan alırdı.ilaç ambalajına sarılı gelirdi onlarda.anacım ona bile sevinirdi.hatırlamış yeter derdi.jenerasyon değiştikçe hedef büyüyor

Kızlar hep erkeklerden bekliyozzz peki herkes yazsın bakalım şimdi bizler nasıl süprizler yaptık onlara???

valla canım ilk zamanlar ben çok süprizler hazırladım ama bir yerden sonra karşılık görmeyince benimde hevesim kalmadı..
ilk doğum gününde evinin anahtarı bende vardı ondan önce gidip süsleyip güzel güzel yemekler yapmıştım bir sürü hediyeler almıştım baya şaşırmıştı.. kitabını bende unutmuştu içine kalpli kağıtlara güzel güzel notlar yazıp yerleştirmiştim vs.. ilk ay dönümümüzde güzel bir mektup yazmıştım vs.. neyse şimdi yaptııklarımı hatırlayıp daha da moralimi bozmasam iyi olacak

o bölümü eşimle birlikte izlemiştik. ölmüştük gülmekten.ben de ona "sen neden gülüyorsun yahu" diye sitem etmiştim.kendini bilmiyor hala yani.."ben sana farklı alıyorum" bile dedi

aman benimle olsun da sorun değil.okudu zaten yazdıklarımı şimdi.her sene almıyorum diye iddia ediyor.şimdi gidip sayıcam önünde kolyeleri

Kızlar hep erkeklerden bekliyozzz peki herkes yazsın bakalım şimdi bizler nasıl süprizler yaptık onlara???

Öğrenciyken henüz,harçıklarımı biriktirip ona doğum gününde istediği cep telefonunu almıştım,baya sarsmıştı beni ama olsun,çok şaşırmıştı,tabi öyle kuru kuru değil,güzel bir mekandaydık,plan organizasyon yapmıştım ama haberi yok.İkimiz gittik ilk başta,sonra benim canım şunu isityor gidip alırmısın dedim(özellikle uzağa yolaldım) gitti almaya,dönüzşte hemen pastasnı ayarladık dışarda bekleyen arkadaşları,kızkardeşi..vs.
Geldiğinde şoklardaydı

Sürprizlere doymayan sevgilim kendi doğum gününde oda beni şaşarttı.İkimizin resimlerinden oluşan bir şiir kitabı,her resmin altında kendi kaleminden dökülen bir şiir bulunuyordu yaklaşık 30 sayfa=)
Güzel,unutamayacağım bir gündü...

Son düzenleyen: Moderatör:
BENİM EŞİM TAM BİR KOVA BURCU 2 YIL ÇIKTIK GEÇEN SENE EVLENDİK 10 EYLÜLDE 1 YIL OLACAK.İLK ÖZEL GÜNLERİ BAKTIM HATIRLAMIYO SEVGİLİYKEN TAM Bİ ODUN DEDİMMMM SONRA BEN HATIRLAMAYA KUTLAMAYA BAŞLADIM HEDİYELER FALAN HATTA 2.YIL SEVGİLİLER GÜNÜNÜ ZONGULDAK EREĞLİDE YENİ BİR OTEL AÇILMIŞTI 5 YILDIZLI ORAYA GİTTİK ODAYA PASTA SÜSLEME ÇEREZ MEYVE SERVİSİ YAPTIRDIM VE GÜZEL BİR HEDİYE VE NOT...ÇOK ROMANTİK OLMUŞTU O GECEDEN SONRA ADAMIN BURCU DEĞİŞTİ SANIIRIMMMM:ddddddddddd

ağlamak istiyorum şuan
maşallah allah bozmasın diyeyim

erkek arkadasın yine bi pasta almıs..benimki doğumgünümde onu bile almıyo yıldönümünde falan neyse ya doğumgünü pastasız olurmu ama oluyo işte..bu konularda düşüncesiz malesef..genel olarak ilişkimiz güzel ama özel günlerimiz bos ve asırı önemsiz geciyor..oda neden? ilk doğumgünümde bişey yapamamıstı cok üzülmüştü bende ben önem vermem bu kadar üzülme demiştim..e ben öyle dersem oda tabi pasta bile almaz :) deli miyim ne niye dersin öyle bir şey..eylülün 4 ünde doğumgünüm var ne yapacak cok merak ediyorum cünkü ben onun doğum gününde cok ugrastım hazırlık sürpriz yaptım..kendini bırak ablasının doğumgününde kendimi parcaladım ve bunları gördü..önemsediğimi anlamıstır artık 2 doğum günündede o yüzden cok merak ediyorum hatta gün sayıyorum her gün biliyorum kac gün oldugunu ama yinede sayıyorum essek değilya yapar heralde bir şeyler bu sefer cok beklenti içindeyim..arkadasım ben normal konustum anlamadı..sen eger hiç konusmadıysan bi dene

ÇOOK SÜPRİZLER YAPTIM BEN ONA YAAA SONRADAN O DA ALIŞTI GEÇEN DOĞUM GÜNÜMDE 2 AYLIK EVLİYDİK BANA SÜPRİZ YAPTI EVDE MUM IŞIĞI SÜSLEME PASTA VE ROMANTİK MÜZİK FALAN VE TEKTAŞ ALMIŞŞŞ KIZLAR KOVA BURCU BUNLARI YAPIYORSA HER BURÇ YAPAR:dddd

Ben de sürpriz yapma özürlüyüm ama aslında fırsatım da olmuyor bir kere yapayım dedim elime yüzüme bulaştırdım doğum gününde arkdaşlarını kuzenlerini filan toplaycaktım doğru düzgün kimse gelmedi arkdaş bir tek kankası gelicem dedi herkes yan çizdi zaten kankasıyla mesajlaşmamı da görmüş anladı sürpriz yapacağımı ben de kızdım hevesim kaçtı yapmadım bişey doğum gününü de birlikte kutlamıştık sadece. Zaten çok geniş bir çevresi de yok öyle süpriz doğumgününler partiler yapacağımız. Çok romantik bir tip değilim galiba ben bir de böyle utanıyor sıkılıyor gibiyim böyle şeyler yapınca.

bizde de aynı vaka oldu. sonrasında konuştum kaç defa böyle özel günlere biraz özenmelisin dedim ama beceremiyormuş , öyle bir kültürden gelmemiş, hatta doğum gününü bile ilk defa ben böylesine güzel kutlamışım falan filan.. bahane çok yanii

Yazınız hoşuma gitti yanımda annem vardı ona okudum, verdiği cevabı aynen aktarıyorum;

Evlenince o pastada gelmeyecek bence kıymetini bilsin dedi

Son düzenleme:

evet bahaneleri cok hatta bazen sadece gülüp susuyor bile..ama benimki ben yapıp o yapmayınca utanır..bu sefer o yüzden bekliyorum oda biliyor erkegin bunlara daha önem vermesi gerektiğini,kendininde yapması gerektiğini..ama bi arkadas yazmıs ben yaptım hep ona sonra oda basladı diye..bu doğumgünümdede bişey yapmazsa eger baya belli belli sürprizler yapıcam utandırıcam onu..doğumgünü yıldönümü beklemicem erkek gibi sürprizler hazırlıcam o zaman anlar sende dene bi öyle bakalım anlayıp yapıcaklarmı

Yazınız hoşuma gitti yanımda annem vardı ona okudum, verdiği cevabı aynen aktarıyorum;

Evlenince o pastada gelmeyecek bence kıymetini bilsin dedi

benim de korkum bu yaa ondan bir çözüm arıyorumm evlenmeden düzeltmek lazım yoksa şimdi böyleyse sonra nasıl olur , annen fazlasıyla haklı

ne kadar doğru söylemiş sevgiliyken pastada gelmiyosa evlenince ne olur acaba ?:)

benim de korkum bu yaa ondan bir çözüm arıyorumm evlenmeden düzeltmek lazım yoksa şimdi böyleyse sonra nasıl olur , annen fazlasıyla haklı

Kızlar dediklerinizi de okudum yine aynen şöyle dedi;

Bu düzelecek birşey değil maalesef dökme suyla değirmen dönmez şimdi tadını çıkartsınlar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…