- Konu Sahibi yansimasal
-
eşinden sana kolye kolleksiyonu oluyo işte ne güselllDD
4 senelik evliyim.her doğumgünümde ben plan yaparım çıkar bişeyler yeriz vs..yıldönümleri de böyleydi.ayrıca sürekli kolye alır bana hediye olarak.takı kutusu altın zincirli ucunda küçük bir motifi olan kolyelerde doldu.her seferinde kolye olmasın diye dua ediyorum :) arkadaşlarım da biliyor artıkdalga geçiyorlar..
daha bu seneki yıldönümünde güzel bir sürpriz yaptı.benden gizli Kos adasına bilet almış.orayı gezdik sonunda güzel bir yemek ve güzel bir hediyeyle sonlandı.
erkeklerin bu tarz şeylere kafası çok basmıyor.o durum daha çok kadınlarla ilgili.zamanla anlayacaktır seni.senin gibi düşünmeye,senin yerine kendini koymaya başlayacaktır.ilişki uzadıkça gelişecek bir durum.biraz sabret.onunla mutluysan sorun da etme
aman!sorma ya..biliyorum ama zavallımın aklına başka bişey gelmiyor.ondan yapıyor böyle.basit geldiği için yani
4 senelik evliyim.her doğumgünümde ben plan yaparım çıkar bişeyler yeriz vs..yıldönümleri de böyleydi.ayrıca sürekli kolye alır bana hediye olarak.takı kutusu altın zincirli ucunda küçük bir motifi olan kolyelerde doldu.her seferinde kolye olmasın diye dua ediyorum :) arkadaşlarım da biliyor artıkdalga geçiyorlar..
daha bu seneki yıldönümünde güzel bir sürpriz yaptı.benden gizli Kos adasına bilet almış.orayı gezdik sonunda güzel bir yemek ve güzel bir hediyeyle sonlandı.
erkeklerin bu tarz şeylere kafası çok basmıyor.o durum daha çok kadınlarla ilgili.zamanla anlayacaktır seni.senin gibi düşünmeye,senin yerine kendini koymaya başlayacaktır.ilişki uzadıkça gelişecek bir durum.biraz sabret.onunla mutluysan sorun da etme
3 buçuk senedir beraberiz canım sabırla bekliyorum beni anlamasını ama pek umudum kalmadı.. bizimde senin kolye gibi konser maceralarımız var, süpriz yapmak deyince birtanemin aklına konsere götürmek geliyor.. hiç nasıl süpriz yapılır falan bilmiyor gerçekten yani bu işleri bilmiyor ama baksın , görsün , araştırsın biraz düşünsün nasıl mutlu edebilir diye zor bişey değil kibir çiçek bile alsa mutlu olurdum, düşünmüş derdim..
Kızlar hep erkeklerden bekliyozzz peki herkes yazsın bakalım şimdi bizler nasıl süprizler yaptık onlara???
aklıma bir kadın 1 erkek dizisi geldi ozan da zeynep'e her sevgililer gününde aynı kolyeyi alıyor istisnasız zeynep de her sene gidip o kolyeyi başka bişiyle değiştiriyor zeynep de ozan'a her sene kolye alıyosun ben de her sene dua ediyorum bu sene kolye almasın diye diyor aynı hesap valla demek ki gerçek de varmış
Kızlar hep erkeklerden bekliyozzz peki herkes yazsın bakalım şimdi bizler nasıl süprizler yaptık onlara???
Öğrenciyken henüz,harçıklarımı biriktirip ona doğum gününde istediği cep telefonunu almıştım,baya sarsmıştı beni ama olsun,çok şaşırmıştı,tabi öyle kuru kuru değil,güzel bir mekandaydık,plan organizasyon yapmıştım ama haberi yok.İkimiz gittik ilk başta,sonra benim canım şunu isityor gidip alırmısın dedim(özellikle uzağa yolaldım) gitti almaya,dönüzşte hemen pastasnı ayarladık dışarda bekleyen arkadaşları,kızkardeşi..vs.
Geldiğinde şoklardaydı
Sürprizlere doymayan sevgilim kendi doğum gününde oda beni şaşarttı.İkimizin resimlerinden oluşan bir şiir kitabı,her resmin altında kendi kaleminden dökülen bir şiir bulunuyordu yaklaşık 30 sayfa=)
Güzel,unutamayacağım bir gündü...
erkek arkadasın yine bi pasta almıs..benimki doğumgünümde onu bile almıyoyıldönümünde falan neyse ya doğumgünü pastasız olurmu ama oluyo işte..bu konularda düşüncesiz malesef..genel olarak ilişkimiz güzel ama özel günlerimiz bos ve asırı önemsiz geciyor..oda neden? ilk doğumgünümde bişey yapamamıstı cok üzülmüştü bende ben önem vermem bu kadar üzülme demiştim..e ben öyle dersem oda tabi pasta bile almaz :) deli miyim ne niye dersin öyle bir şey..eylülün 4 ünde doğumgünüm var ne yapacak cok merak ediyorum cünkü ben onun doğum gününde cok ugrastım hazırlık sürpriz yaptım..kendini bırak ablasının doğumgününde kendimi parcaladım ve bunları gördü..önemsediğimi anlamıstır artık 2 doğum günündede o yüzden cok merak ediyorum hatta gün sayıyorum her gün biliyorum kac gün oldugunu ama yinede sayıyorum essek değilya yapar heralde bir şeyler bu sefer cok beklenti içindeyim..arkadasım ben normal konustum anlamadı..sen eger hiç konusmadıysan bi dene
bizde de aynı vaka oldu. sonrasında konuştum kaç defa böyle özel günlere biraz özenmelisin dedim ama beceremiyormuş , öyle bir kültürden gelmemiş, hatta doğum gününü bile ilk defa ben böylesine güzel kutlamışım falan filan.. bahane çok yanii
Yazınız hoşuma gitti yanımda annem vardı ona okudum, verdiği cevabı aynen aktarıyorum;
Evlenince o pastada gelmeyecek bence kıymetini bilsin dedi
Yazınız hoşuma gitti yanımda annem vardı ona okudum, verdiği cevabı aynen aktarıyorum;
Evlenince o pastada gelmeyecek bence kıymetini bilsin dedi
ne kadar doğru söylemiş sevgiliyken pastada gelmiyosa evlenince ne olur acaba ?:)
benim de korkum bu yaa ondan bir çözüm arıyorummevlenmeden düzeltmek lazım yoksa şimdi böyleyse sonra nasıl olur , annen fazlasıyla haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?