- Konu Sahibi yansimasal
-
Kızlar dediklerinizi de okudum yine aynen şöyle dedi;
Bu düzelecek birşey değil maalesef dökme suyla değirmen dönmez şimdi tadını çıkartsınlar dedi
kızlarr valla sevgiliyken düzelttiniz düzelttiniz evlendikten sonra çok zor olur bence
evet bahaneleri cok hatta bazen sadece gülüp susuyor bile..ama benimki ben yapıp o yapmayınca utanır..bu sefer o yüzden bekliyorum oda biliyor erkegin bunlara daha önem vermesi gerektiğini,kendininde yapması gerektiğini..ama bi arkadas yazmıs ben yaptım hep ona sonra oda basladı diye..bu doğumgünümdede bişey yapmazsa eger baya belli belli sürprizler yapıcam utandırıcam onu..doğumgünü yıldönümü beklemicem erkek gibi sürprizler hazırlıcam o zaman anlar sende dene bi öyle bakalım anlayıp yapıcaklarmı
ay biz aynı şeyleri yaşamışız sanırımbende doğum günümü unutunca hırs yaptım ona mükemmel bir doğum günü hazırladım, öğrenciyim ve bütçemi baya baya zorlayarak beğendiği bir converse vardı gittim onu aldım dedim bu ayakkabı tek verilmez yanına bir pantolon alayım sonra madem bunları aldım birde gömlek alayım dedim , tüm bunları görünce şok geçirdi baya mahcup oldu sonra ay dönümlerimizde falan küçük küçük hediyeler aldı ama gel gör ki bir süre sonra yine özüne döndü, uzun vadeli etkisi yok yani
Ya kızlar takılmayın yahu sevgisini belli eden bir adamsa kafanızı bozmayın :)
Benim sevgilimde tam tersiydi, acayip kutlamalar aşırı hediyeler falan boğulacak gibi olurdum
yani imkansız gibi birşey :) konusunca yinede anlamıyosa utandırmak onu sürprizlere bogmak en iyisi sanırım benimki anca ondan anlar :)
benim eşim bana gelinlik süprizi yapmıştı çok istediğim gelinlik vardı teyzemle gidip beğenmiştim hatta giyinmiştim ölçülerimide almışlardı sonra fiyat çok çok pahalıydı o zamnda maddi sıkıntılar vardı diye teyzeme hiç söylemeyelim eşime demiştim sonra teyzem eşimle konuşmuş ve istediğim gelinliği almışşş o kadar şok olmuştumkii ve çook sevinmiştim hala bende gelinliğim 10 eylülde bidaha giyerim galibaDDD
bence en çok sevdiği şeyleri yap yani mesleğiyle alakalı olabilir alacağınız şeler ben hep sıradışı süprizler yaptım anca öyle değişti
canım bazı erkeler böle ,,süprizi hediyeyi bilmezlerr,düşüncsizlerdirr,,en azından hatırlamışş onu yapmayanda varr amaa sevgiliykenn böyleysee,,ewlendikten soraa hatırlamaz bileee vahim durumm,,bende önem verrim çünküüü,,ama biz sevgiliykende nişanlım doğumgünümde hap dışarı çıkarırr kaç gün öncesinden hadiye ayarlarr,,yani krdeşime danışırdı ne yapsam diee,,sevgililer günündede dışarı çıkarız hedşiyelerşirizz,,,ama benn böle alıştırdım devam ettirdimm,,ben kendim ona yapıorum oda allatta kalmıuo ,,,bide ben ona derdim hepp doğum günümü unutursann çok fena olurr çok önem verriimm dieee..insalahh hepp böle olurr ewlendikten soradaa...canımm sende alıştırr sen onun doğumm gününde napıosun mesela??
Allah tan değişmiş yine :) ama benimde bu konuda cok ümidim var böyle seylerden mahcup olur cünkü ama baska türlüsünüde anlamaz dedğin gibi beklemeyecegi şeyler yapmam lazım :) 4 eylülden sonra baslıcam o gün bi bakayım yapıyomu bişeyler benim ugrastıgıma karsılık veriyomuvermiyosa o zaman korksun benden
birde kızlar birinden duymuştum çok aşırı romantik aşırı hediye alıp aşırı derecede sevgi sözcükleri söyleyen erkeklerden kaçınn çoğu aldatabiliyo böylelerinin psikolojikmen kendilerini tatmin ediyolar hem aldatıyorum ama sevglimi yada eşimi de unutmuyorum gibi...böyle olmaktansa hiç bişey yapmasınlar daha ii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?