Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

Kim topik açtıysa o ay hamile kaldı.İnşallah bu topikte sana ve diğer arkadaşlara uğur getirir.Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın
Birtek ben kalamadım sanırım topik açtığı halde

Neler çekmişsiniz öyle :2::2: İnanın yazınızı okurken çocuk mocuk bir yere kadar dedim.
Eşinizin o durumundan dolayı.. Allahım sağlık sıhhat versin de inşallah bebeğiniz de ardından gelir..

Evli_Mutlu_Huzurlu canım beni de ekle hadi topiğine Bat 25 Eylül tahminen ama sanırım korunma olacak ve direkt Ekim'e kalacağım

Allahım en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı bir bebek nasip etsin size hayırlı sağlıklı hamileik nasip etsin gözlerim doldu okurken ne diyeceğimi bilmiyorum çok zor zamanlar geçirmişşiniz Allahım bundan sonra sağlık versin hakkınızda hayırlısı olsun hala umudnunzun olması çok güzel çok güçlüsnüz inş rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün birgün o mutlu haberi aldığınızda lütfen bana özelden yazın ekliycem sizi dua edicem :26::26::26::26::26::26:

meraba canım topiğimde görünce bakayım dedim inş rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bende çok bekledim çok şükür kavuştum bnde deli gbiydim artık testlerimde çift çizgi çıkardı ama kanda negatif çok zor ve sıkıntılı dönem rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın AMİNNNNNNNNNNN

hayırlı olsun yeni topik canım bizede hayırlı haberler vermeyi nasip etsin RABBİM
bende 3 yıllık evliyim yapmadığımız kalmadı
benide ekle canım listeye bat 12 eylül inşallah gelmezzzz

Hoşgeldin canımmm.

Paylaşacağın tüm bilgileri merakla bekliyoruz. Hergün yeni birşeyler öğreniyoruz.

Hoşgeldin canım. Bakarsın sanada benim topiğim uğurlu gelir.

Hoşgeldin Canım. Rabbim kimseyi evlatsın bırakmasın gerçekten zor.

hayırlı olsun yeni topik canım bizede hayırlı haberler vermeyi nasip etsin RABBİM
bende 3 yıllık evliyim yapmadığımız kalmadı
benide ekle canım listeye bat 12 eylül inşallah gelmezzzz

Hoşgeldin Canım. Hepimize uğur getirsin inşAllah. Gelmesin canım gelmesin, güzel haberler gelsin, çift çizgi gelsin ama adet gelmesin.

Canım hayırlı olsun 2 haftalık gebelik yazıyor isminin altında o nasıl oluyor anlamadım tüp bebek mi denemiştiniz? Çünkü 12.gün öğreniliyodu galiba onda hamilelik

Yok canım öylesine ekledim hamilelik takvimini. Son adet tarihine göre ekleyince adetimin üstünden 2 hafta geçtiği için böyle birşey çıkıyor. Ama inşAllah gerçeğini eklemekte nasip olur.

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Üye Adı[/TD]
[TD]Beklenmeyen Adet Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Heyecanli89[/TD]
[TD]1 Eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evli_Mutlu_Huzurlu[/TD]
[TD]7 Eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tatlmmm[/TD]
[TD]12 Eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Karabiber89[/TD]
[TD]14 Eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EsRa1982[/TD]
[TD]17 Eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeteeeeer[/TD]
[TD]22 Eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]su828[/TD]
[TD]25 Eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

benide alin araniza bende sabirsizlikla bebegimi bekleyenlerdenim insallah hepimizin bebekleri gelir beni 12 eylul yazin insallah 12 eylul sevincli haber veririm sizlere

bu arada ben hic melegimi tutduramadim 15 ayda 16 ya giriyorum bir kere olsun hamile kalamadim cok agladim zor gunler kecirdim adet gorunce dusman gorur gibi sinirlerim bozuldu ama bu son aylar biraz iyiyim dr lar hic birseyiniz yok demeklerine ragmen gelmiyor bebegim insallah bu ay gelir sabrsizlikla bekliyorum Elimi actigim bir tek Allah oda bosa cikarmaz insallah gelir evladimiz verir MEvlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…