Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

hoşbulduk canım
evet özellikle bu ay gelmesin 10 eylül doğum gününm hediye olarak bebiş gelsin inşallah

canım benim gelecek inşallah meleklerimiz sabırla bekliyoruz

Bana meleğim anneler günü hediyesi olarak gelmişti. Sanada doğum günü hediyesi olarak gelir belki. Hayatında aldığın en güzel hediye olur.

Canım benim Rabbim elbet görüyor herşeyi. Bakarsın evinize gelecek minik bir melek tüm sıkıntılarınızı alır götürür. Eşinin şuanki durumunu tam olarak bilmiyorum ama belki onun gelişi eşini iyi eder.

merhabalar hayırlı olsun topicbende 2.bebeğini bekleynlerdenim,rabbim hepimizi güldürsün inş.:13:

Kızlar hepiniz hoşgeldiniz. Bat tarihlerinizi yazarsanız sizleride listeye eklerim. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın, tez zamanda güzel haberlerle şenlensin topiğimiz inşAllah.

Listeyi yeniden güncelledim arkadaşlar. Hepimize uğur getirsin, göbüşler bebişlerle dolsun inşAllah.

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Üye Adı[/TD]
[TD]Beklenmeyen Adet Tarihi[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zbtzbt[/TD]
[TD]28 Ağustos[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sentimental[/TD]
[TD]31 Ağustos[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Heyecanli89[/TD]
[TD]1 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evli_Mutlu_Huzurlu[/TD]
[TD]5 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tatlmmm[/TD]
[TD]12 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sercem1[/TD]
[TD]12 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Karabiber89[/TD]
[TD]14 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EsRa1982[/TD]
[TD]17 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikcicek[/TD]
[TD]20 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeteeeeer[/TD]
[TD]22 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]su828[/TD]
[TD]25 Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlar hepiniz hoşgeldiniz. Bat tarihlerinizi yazarsanız sizleride listeye eklerim. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın, tez zamanda güzel haberlerle şenlensin topiğimiz inşAllah.

Tesekkur ederım, ben dostınex ılacı aldıgım için adetım rayına oturuyor, 30-25-23-20 dustu temız gunlerım oyuzden bılemıyorum ayrıca eylul ayında korunacagım için ekıme kaldı bır sonrakı adet tarıhımı verırım

Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah bebişine kavuşursun sen ve bütün isteyenler (bende)

inşşş inşşş eşim ameliyat olurken en çok şunu düşündüm acaba bir bebeğimiz olsaydı eşim bu ameliyattan çıkmak için daha fazla çaba gösterirmiydi diye düşündüm çünki dr ölüm olasılığı çok yüksek demişti kötü günlerdi allahım hiç kimseye yaşatmasın

canımmm sağol iyi dileklerin için prolaktin yüksekliği önemli tedavi olman çok güzel canım dostinex eşimde kulanıyor çok yüksek dozda pzrts perşembe 3 tane alıyor bu kadar yüksek doz kalbe zarar veriyor ama beyindeki kitle için bu ilaç şart:44::44::44::44::44:

Ben tutturdum ama 8. haftamda kalbi durdu ve kaybettim. Bu çok daha büyük bir acı. Ama inşAllah yeri dolacak. Rabbim yeniden bir melek verecek inanıyorum.

canım demekkki bebeğin olabiliyor
tamam onun ömrü yokmuş cidden bende çok üzüldüm ama bu senin için tecrübe olmuş
umarım tez zamanda yeni bir evlat veriri rabbim
kaç yaşındasın canım sen
ha birde sana zorluk olmazsa şu listeye yaşta ekleyelim bence canım ya
sorarız arkadaşlara yaşlarınıda

canım benim eşinin hasta olması ayrı bir durum Rabbim şifa versin
ama anne olmayı isteği engellenemez birşey
hem olsa eşinde daha sıkı tutunacak hayata bence
ben inanıyorum vve her zamanda dua edeceğim canım
inşallaha yayırlı bir evladın olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…