- Konu Sahibi Evli_Mutlu_Huzurlu
-
belki bana da uğurlu gelirsin evli mutlu huzurlu beni de ekler misin listene 31 ağustosu bekliyorum
ablacımmm bende geldimm aranıza kabul ederseniz
hoşbulduk canım
evet özellikle bu ay gelmesin 10 eylül doğum gününm hediye olarak bebiş gelsin inşallah
canım benim gelecek inşallah meleklerimiz sabırla bekliyoruz
kızlar iyi dilekleriniz için teşekür ederim dualrınızada amin diyorum evet zor günler geçirdim eşim hala sağlığına kavuşmadı ama benim yüreğimdeki evlat hasreti yeniden alevlendi belki hem eşime hemde bir bebeğe (rabbim nasip ederse )bakmak zor olacak ama BEN ANNE OLMAK İSTiYORUM
bende istiyorum bebek bende hamile kalamadım hiçççççççççççç
canim topigin hayirli olsun bol bebisli bol hamisli olsun insss...rabbim hic birimizi daha fazla bekletmesin ins
merhabalar hayırlı olsun topicbende 2.bebeğini bekleynlerdenim,rabbim hepimizi güldürsün inş.:13:
merhabalar hayırlı olsun topicbende 2.bebeğini bekleynlerdenim,rabbim hepimizi güldürsün inş.:13:
AMİNNNNNNNNNNNNNNNN canım rabbim gönlüne göre versin inş başta eşine sana sağlık sonrada sağlıklı hayırlı evlat kurban olduğum rabbim sanada tattırsın anneliği isteyen herkesede inş AMİNNNNNNNNNNNNN
Merhaba yaşadıkların beni çok etkiledi Rabbim sana ve eşine saglık versin inş. bu seferki tedavin olumlu sonuclanır Allah emeklerini boşa çıkartmaz sana saglıklı hayırlı evlat nasip eder inşşşş.
Merhaba arkadaslar bnde aynı durumu yasıyorumbnm prolktın hormonun haddınden fazla yuksek cıktı hatta basıma fılm cektırdım hormon olması gerekenden buyuk cıktı 3 aydır ılac kullanıyorum ve 3 ay daha kullanmaya devam edecem, doktorum 6aylık tedavı surecı verdı ama belkı ılacı ıcerkn hamıle kalabılırsın dedı bnde bunun umuduyla her ay heveslenıyorum ama malesefkı bugun hayal kırıklıgına ugradım ( ve bu adetım bıttınce korunmk zorundayım cunku bu ay fılm cektırecem kafama yanı ekım ayına kaldı ve zamn nasıl gececek dıye dusunuyorum ((
Kızlar hepiniz hoşgeldiniz. Bat tarihlerinizi yazarsanız sizleride listeye eklerim. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın, tez zamanda güzel haberlerle şenlensin topiğimiz inşAllah.
hoşbuldum canım ablacımmmKabul etmez olurmuyuz hiç. Hoşgeldin canımcımmm
Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah bebişine kavuşursun sen ve bütün isteyenler (bende)Tesekkur ederım, ben dostınex ılacı aldıgım için adetım rayına oturuyor, 30-25-23-20 dustu temız gunlerım oyuzden bılemıyorum ayrıca eylul ayında korunacagım için ekıme kaldı bır sonrakı adet tarıhımı verırım
günaydınlarrrr bebiş sevdalıları
çok mu erken oldu ne
Canım benim Rabbim elbet görüyor herşeyi. Bakarsın evinize gelecek minik bir melek tüm sıkıntılarınızı alır götürür. Eşinin şuanki durumunu tam olarak bilmiyorum ama belki onun gelişi eşini iyi eder.
Tamamdır canım. Denemesi bedava. Eğer ki bu ay hamiş olursam sende aç bir topic. Bende topiğinin baş takipçisi olayım canım
Ben tutturdum ama 8. haftamda kalbi durdu ve kaybettim. Bu çok daha büyük bir acı. Ama inşAllah yeri dolacak. Rabbim yeniden bir melek verecek inanıyorum.
günaydınlarrrr bebiş sevdalıları
çok mu erken oldu ne
kızlar iyi dilekleriniz için teşekür ederim dualrınızada amin diyorum evet zor günler geçirdim eşim hala sağlığına kavuşmadı ama benim yüreğimdeki evlat hasreti yeniden alevlendi belki hem eşime hemde bir bebeğe (rabbim nasip ederse )bakmak zor olacak ama BEN ANNE OLMAK İSTiYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?