Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

belki bana da uğurlu gelirsin evli mutlu huzurlu beni de ekler misin listene 31 ağustosu bekliyorum

kızlar iyi dilekleriniz için teşekür ederim dualrınızada amin diyorum evet zor günler geçirdim eşim hala sağlığına kavuşmadı ama benim yüreğimdeki evlat hasreti yeniden alevlendi belki hem eşime hemde bir bebeğe (rabbim nasip ederse )bakmak zor olacak ama BEN ANNE OLMAK İSTiYORUM

Son düzenleme:
Hoşgeldin Canım. Hepimize uğur getirsin inşAllah. Gelmesin canım gelmesin, güzel haberler gelsin, çift çizgi gelsin ama adet gelmesin.
hoşbulduk canım
evet özellikle bu ay gelmesin 10 eylül doğum gününm hediye olarak bebiş gelsin inşallah
arkadaşlar öyle bir teoride bulunmuşlarda canım gaza geldim bende

canım benim gelecek inşallah meleklerimiz sabırla bekliyoruz

canım yazını daha önce okudum RABBİM sabır ve güç versin,
her gecenin bi sabahı var sabırla sen herşeyi atlatırsın
inşallah bebğin gelirde biran önce sana güç moral verir bol bol herşeyi daha çabuk atlatırsın

teşekürederim aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Rabbim herkese once saglik mutluluk versin sonrada bebek versin cok zor gunleriniz olmus
tum kalbimle diliyorum insallah bu sefer evladiniz olur esinizin ve sizin yuzunuz daima guler insallah

AMİNNNNNNNNNNNNNNNN canım rabbim gönlüne göre versin inş başta eşine sana sağlık sonrada sağlıklı hayırlı evlat kurban olduğum rabbim sanada tattırsın anneliği isteyen herkesede inş AMİNNNNNNNNNNNNN

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşş

Merhaba yaşadıkların beni çok etkiledi Rabbim sana ve eşine saglık versin inş. bu seferki tedavin olumlu sonuclanır Allah emeklerini boşa çıkartmaz sana saglıklı hayırlı evlat nasip eder inşşşş.

Merhaba arkadaslar bnde aynı durumu yasıyorum bnm prolktın hormonun haddınden fazla yuksek cıktı hatta basıma fılm cektırdım hormon olması gerekenden buyuk cıktı 3 aydır ılac kullanıyorum ve 3 ay daha kullanmaya devam edecem, doktorum 6aylık tedavı surecı verdı ama belkı ılacı ıcerkn hamıle kalabılırsın dedı bnde bunun umuduyla her ay heveslenıyorum ama malesefkı bugun hayal kırıklıgına ugradım ( ve bu adetım bıttınce korunmk zorundayım cunku bu ay fılm cektırecem kafama yanı ekım ayına kaldı ve zamn nasıl gececek dıye dusunuyorum ((

mutlaka çıkar bilmediğimiz bişeyler canım ya zamanla
hoşbuldum bu arada

ne bileim baksana topic açan hamile kalıyormuş sende bu ay kalırsan kesin açarım haberin olsun

Tamamdır canım. Denemesi bedava. Eğer ki bu ay hamiş olursam sende aç bir topic. Bende topiğinin baş takipçisi olayım canım

Ben tutturdum ama 8. haftamda kalbi durdu ve kaybettim. Bu çok daha büyük bir acı. Ama inşAllah yeri dolacak. Rabbim yeniden bir melek verecek inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…